Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حجت‌الاسلام سید مرتضی حسنی‌‌حلم ظهر امروز در جمع خبرنگاران از راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز در ۴۵۰ مدرسه همدان خبر داد و اظهار کرد: امسال در اجرای طرح پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد ۴۵۰ مدرسه زیر پوشش قرار می‌گیرد.

وی برگزاری ۱۲۰ نشست‌ نمازشناسی و پاسخ به شبهات نماز با حضور دانش‌آموزان را یکی از برنامه‌های امسال برشمرد و گفت: برگزاری ۱۲۰ نشست‌ نمازشناسی و شیوه‌های دعوت به نماز دانش‌آموزان و ۳۰ نشست دانشجویی نماز و گفتمان‌های نماز از دیگر برنامه‌ها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان با بیان اینکه اجلاس‌های استانی و شهرستانی نماز، امسال نیز برگزار خواهد شد افزود: اجلاس‌های استانی و شهرستانی نماز ابتکار خود استان همدان است که هر سال برگزار می‌شود.

وی به دوره‌‌های آموزشی نماز ویژه فرهنگیان در پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: دوره آموزشی ۳۲۰ مربی‌ مهدهای کودک و مدیران، ۲۰۰ معلم مدارس دخترانه، ۲۰۰ دوره آموزشی امامان جماعت مدارس، ۳۲۰ دوره آموزشی ویژه پرستاران و بهیاران بیمارستان و مراکز درمانی و دوره آموزشی ویژه امامان جماعت و مسوولان کانون‌های مساجد نیز برای امسال پیش‌بینی شده است.

حسنی‌حلم از برگزاری مسابقه سراسری کتاب طی سال جاری خبر داد و گفت: مسابقه بزرگ کتابخوانی نماز در سیره حضرت علی (ع) نیز در حال اجراست که استقبال خوبی شکل گرفته و اختتامیه آن اواخر اردیبهشت‌ ماه است.

وی به نظارت و ارزیابی در حوزه نماز ادارات و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه وزارت کشور توافق‌نامه‌ای با ستاد اقامه نماز دارد تا ارزیابی و نظارت بر دستگاه‌ها در حوزه نماز شکل گیرد.

دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان یکی از محورهای ارزیابی نماز دستگاه‌های اجرایی را تحقق و تشکیل شورای نماز دانست و عنوان کرد: مسوولان موظف هستند هر فصل شورای نماز استان و شهرستان را اجرا کنند و یکی از کارهای حوزه نظارت نشست فصلی رابطان دستگاه اجرایی است که در هر دستگاه اجرایی یک رابط اجرایی نماز دارد.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های اجرایی باید طرح تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز در حوزه نماز را اجرا کنند افزود: بررسی محورهای نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی نیز مد نظر است که خوشبختانه امروز در ۹۶ درصد دستگاه‌ها وضعیت نمازخانه‌ها مطلوب است.

حسنی‌حلم ضمن تاکید بر اینکه مدیران باید برای نماز اهتمام بورزند تا کارکنان و آحاد جامعه نیز در نماز جماعت و نمازخانه ادارات حضور یابند گفت: اکنون در برخی مجمتع‌های خرید نمازخانه داریم اما در اکثریت آنها نداریم در حالی که ایجاد نمازخانه مصوبه شورای نماز استان است.

وی خاطرنشان کرد: به شهرداران و اصناف ابلاغ شده که بحث نمازخانه‌ها جدی شود به طوری که قرار است برای احداث مجتمع‌های جدید هیچ پروانه‌ای صادر نشود تا اینکه نمازخانه در نقشه دیده شود.

دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان در ادامه به رسیدگی وضعیت نمازخانه‌های جاده‌های مواصلاتی استان اشاره کرد و افزود: کارگروهی در ستاد و استان تشکیل شده و وضعیت نمازخانه مجتمع‌های خدماتی بررسی می‌شود تا بتوان در حد ممکن مشکلات آنها را حل کرد.

 وی به تشکیل مجمع خیرین مسجدساز نیز اشاره کرد و گفت: در این راستا به مساجدی که نیاز به کمک دارند یا در مناطق محروم هستند، کمک می‌کنیم که سال گذشته مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان از ۲۰ مسجد حمایت مالی شد.

حسنی‌حلم به برگزاری جشنواره فجر تا فجر نیز اشاره کرد و یادآور شد: این جشنواره به صورت کشوری است که در بخش‌های علمی، فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی است و مخاطبان آن آحاد جامعه است.

وی با بیان اینکه اختتامیه جشنواره اذان منتظران امسال برگزار می‌شود افزود: مجری و مبتکر این جشنواره همدان است اما به پیشنهاد ستاد اقامه نماز کشور، این جشنواره کشوری شد که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر در ۹ محور نیز دریافت شد.

دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان خاطرنشان کرد: داوری آثار جشنواره منتظران اذان برگزار شد و ۳۴ نفر برگزیده هستند که اختتامیه آن ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماز خانه اقامه نماز جشنواره نماز دستگاه های اجرایی دوره آموزشی نمازخانه ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست

معاون سازمان شیلات ایران گفت: وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید مصطفی بهشتیان  درباره وضعیت فعلی ماهیان خاویاری دریای خزر با بیان اینکه این گونه ماهیان مهمترین و با ارزش‌ترین گونه اقتصادی دریای خزر محسوب می‌شوند، گفت: وضعیت ذخایر ماهیان خاویاری طی سال‌های گذشته همواره رو به کاهش بوده و به همین دلیل از سال 1389 با توافق سران پنج کشور حاشیه دریای خزر صید تجاری این گونه از آبزیان ممنوع شد و در حال حاضر صید آن فقط با اهداف تحقیقاتی و بازسازی ذخایر صورت می‌گیرد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ادامه داد: آنچه مسلم است اینکه وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است.

به گفته وی، همچنین وجود کمیسیون منابع زنده خزر فرصتی است که می‌توان با بهره گیری از آن همکاری و هماهنگی بیشتری بین کشور‌های حاشیه دریای خزر به وجود آورد و این ذخایر ارزشمند را از خطر نابودی حفظ کرد. این کمیسیون هر ساله با حضور کشور‌های عضو شامل ایران، روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان جلساتی در خصوص حفاظت و مدیریت بهره برداری از ذخایر مشترک ابزیان دریای خزر تشکیل می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین عوامل ایجاد این مسأله و وضعیت نامساعد و غیرقابل قبول در دریای خزر بوده‌اند، اظهار داشت: تغییرات آب و هوا و کاهش کیفیت‌های محیطی آبی، فقدان مدیریت هماهنگ و کار‌آمد بر این ذخایر مشترک در بین پنج کشور حاشیه دریای خزر، فشار صید غیرقانونی و عدم وجود قوانین مناسب و بازدارنده جهت پیشگیری از صید غیرمجاز و غیر قانونی، روند رو به تخریب رودخانه‌ها و دریا به عنوان محل تخم ریزی و زیستگاه ماهیان با توجه به نقش آن‌ها در حفظ و افزایش ذخایر آبزیان از جمله مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تأکید کرد: عدم تکثیر مناسب و کافی ماهیان خاویاری توسط کشور‌های حاشیه خزر به علت مشکلات اقتصادی آن‌ها و تمرکزشان بر استخراج منابع و مخازن نفت و گاز فقدان شناخت مناسب و پایین بودن آگاهی عمومی از مسائل زیست محیطی و بی‌توجهی جوامع محلی به آن در حفاظت و بهره برداری از ذخایر، نگاه اقتصادی و انتفاعی صرف بهره برداری از ماهیان و عدم توجه به برداشت پایدار مسئولانه از منابع آبزی و عدم وجود سیستم کارآمد حفاظت از منابع آبزی به دلایل متعدد از دیگر عوامل ایجاد وضعیت نامساعد آبزیان دریای خزر به ویژه ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ساخت ۱۵۰ مدرسه در استان بوشهر
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است