Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@22:28:33 GMT

اظهارات ضد ایرانی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۹۸۲۹

اظهارات ضد ایرانی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

به گزارش ایسنا، ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه (به وقت تهران) در نشست خبری هفتگی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیر یکی از فرماندهان سپاه درخصوص گرفتن انتقام از عاملان ترور سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: من قصد ندارم حرف‌های او را تفسیر کنم اما یادآوری می‌کنم، ما پیشتر هم قاطعانه گفته‌ایم که از شهروندان خود دفاع و محافظت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شامل مقامات کنونی و سابق آمریکا هم می‌شود.

بنابر گزارش وب سایت رسمی وزارت امورخارجه آمریکا، پرایس با بیان اینکه درخصوص سیاست ایران، اختلاف نظرهایی وجود دارد، مدعی شد: اما ما در عزم خود برای مقابله با تهدیدها و اقدامات تحریک‌آمیز متحد هستیم و با متحدان و شرکای خود در سراسر جهان و همچنین منطقه برای مقابله با هرگونه حمله احتمالی از سوی ایران همکاری خواهیم کرد.

وی در ادامه اظهارات ضد ایرانی خود گفت: شما شاهد رویکرد ما در برابر سپاه بوده‌اید. اغلب تحریم‌هایی که ما علیه ایران اعمال کرده‌ایم، شامل سپاه نیز می‌شود. ما متعهد به مقابله با فعالیت‌های سپاه از طریق تمامی ابزارهای مناسب هستیم.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه “باتوجه به اظهارات ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا علیه نیروی قدس سپاه، آیا وزارت خارجه، تفاوتی میان سپاه پاسداران و نیروی قدس سپاه  قائل است؟” گفت که از نظر او فهرست آمریکا از گروه‌های به اصطلاح تروریستی خارجی شامل هر دوی آنها می‌شود.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به تازگی در جلسه کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا مخالفت خود را با حذف نیروی قدس سپاه پاسداران از فهرست موسوم به سازمان‌های تروریستی خارجی اعلام کرده بود.

به گزارش ایسنا، همزمان که مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین وارد مرحله نهایی خود شده و با یک وقفه مواجه شده است، برخی مقامات آمریکایی تلاش می‌کنند مانع از اقدام احتمالی دولت واشنگتن برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست به اصطلاح تروریستی آمریکا شوند.

تعدادی از قانون‌گذاران آمریکایی ماه گذشته طی نامه‌ای خطاب به جو بایدن، رئیس جمهور کشورشان گفته‌اند که باتوجه به وجود گزارش‌هایی که نشان می‌دهد مذاکرات وین در حال نزدیک شدن به پایان است، چند موضوع نگران‌کننده وجود دارد که همچنان روی میز مذاکره باقی مانده است - از جمله حذف نام سپاه پاسداران ایران از فهرست تروریستی آمریکا، برداشته شدن برخی تحریم‌های مقامات ایرانی.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان روز دوشنبه در پاسخ به سوالی در ارتباط با دورنمای مذاکرات وین با توجه به زیاده خواهی هایی که آمریکایی ها به تازگی در جریان این مذاکرات بار دیگر مطرح کرده اند، تصریح کرد: ما هنوز به نقطه ای نرسیده ایم که طرف آمریکایی نشان دهد اراده قطعی برای بازگشت به تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل دارد. متأسفانه آمریکا تلاش می کند و انرژی و وقت خود را مصروف این کرده که اجزا و بخش هایی از فشار حداکثری خود را حفظ کند.

خطیب زاده ادامه داد: آنچه که برای ما اهمیت دارد انتفاع اقتصادی و قطعی مردم از رفع تحریم ها است. سدهایی را طرف آمریکایی در این زمینه ایجاد کرده که منافع مردم ایران از برجام به حداقل برسد و ما با آگاهی کامل این موارد را به طرف مقابل اعلام کردیم.

وی با تأکید بر اینکه ما در راه تحقق منافع مردم ایران و پیشبرد خطوط قرمز خود در این زمینه تحت تأثیر کمپین ها و کارزارهای رسانه ای و اظهارات ضد و نقیض قرار نمی‌گیریم، تصریح کرد: منافع قطعی ملت ایران چراغ راهنمای ما است و نمی دانیم که آیا به توافق می رسیم یا نمی رسیم چرا که آمریکا هنوز اراده لازم را برای رسیدن به توافق نشان نداده است. ما متعهد هستیم که به یک توافق خوب برسیم و اگر این چنین شود حتما عازم وین خواهیم شد.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت امورخارجه سپاه پاسداران سخنگوی وزارت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو

به گزارش همشهری آنلاین،‌ اتفاق مهمی در آمریکا در حال وقوع است. دانشجویانِ برترین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهان در آمریکا علیه اسرائیل قیام کردند. بالغ بر ۷۹ دانشگاه در آمریکا در این اعترضات شرکت کردند.

دولت آمریکا نیز سیاست مشت آهنین را انتخاب کرده است. الجزیره روز ۱۰ اردیبهشت گزارش داد که بیش از ۱۶۰۰ دانشجو در سراسر آمریکا دستگیر شده‌ است. اما این مشت آهنین در دانشگاه UCLA به گونه دیگری رقم خورد.

اعتراضات علیه اسرائیل در دانشگاه «کالیفرنیا در لس آنجلس» (UCLA) با یورش یک گروه لباس شخصی از طرفداران اسرائیل مواجه شد.

مهاجمان، پرچم اسرائیل را حمل می‌کردند و به سلاح سرد و اقلامی نظیر اسپری فلفل، چوب و سنگ مسلح بودند. نیروهای پلیس نیز نظارت می‌کردند. اما نکته ماجرا اینجاست؛ بخشی از مهاجمین، «فارسی زبان» و از «ایرانیان مقیم کالیفرنیا» بودند.
«سیاوش اردلان» کارمند شبکه BBC فارسی در ایکس خود نوشت: «فرق اعتراضات دانشجوئی دیشب در کالیفرنیا با دو هفته اخیر در امریکا این بود که اینبار به جای پلیس، این دانشجویان طرفدار اسرائیل بودند که به تحصن دانشجویان حامی فلسطینیان هجوم بردند و با اونها درگیر شدند.

«تریتا پارسی» بنیانگذار نایاک و نزدیک به حزب حاکم در آمریکا در صفحه ایکس خود پیرامون وقایع دانشگاه کالیفرنیا نوشت: اینجا تعدادی از حامیان اسرائیلی هستند که به تظاهرکنندگان ضد جنگ در UCLA به صورت خشونت‌بار حمله کردند. می توانید بشنوید که برخی از آنها به فارسی فحاشی می‌کنند. آنها ممکن است از اعضای جامعه بسیار جنگ طلب یهودیان ایرانی‌تبار لس آنجلس باشند.»

روان شناسی فارسی زبانان معارض جمهوری اسلامی در خارج چندان آسان نیست. چرا مهاجران ایرانی باید به تجمع دانشجویان آمریکا حمله کنند؟ سوال را به نحو دیگری می‌توان طرح کرد: اساساً ربط اعتراض دانشجویان آمریکایی به ضد انقلاب چه بود که به عنوان مهاجر و مهاجر زاده در آمریکا به آمریکایی‌ها حمله‌ور شدند؟

این رفتار به همین نقطه ختم نمی‌شود. معارضین جمهوری اسلامی در خارج از ایران، درون خود نیز چند تکه هستند و هر طیف علیه دیگری اقدام می‌کند.

شبکه سلطنت طلب منوتو با شبکه صهیونیستی اینترنشنال درگیر است. هر دو شبکه علیه BBC فارسی موضع‌گیری می‌کنند.
ائتلاف شش نفره موسوم به مهسا که خود را سرکردگان انقلاب ادعایی ۱۴۰۱ معرفی می‌کردند نیز ۴۳ روز بیشتر دوام نیاورد و فروپاشید. ر. پهلوی، ح. اسماعیلیون، م. علینژاد، ن. بنیادی، ش. عبادی و ع. مهتدی (تجزیه طلب) اسامی این شش نفر بودند.

اکنون سمپات‌های افراد مذکور به هتاکانه‌ترین شکل ممکن در حال اقدام علیه دیگری است. به نظر می‌رسد که رفتار ضد انقلاب را نباید در چارچوب منطق تحلیل کرد. طایفه‌ای که منطقی برای ارائه ندارد جز فحاشی و چماق!

کد خبر 849524 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی