Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره داروی وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه کمبود داروهای ژنریک در کشور وجود ندارد، گفت: درحال‌حاضر انسولین گلارژین که اصلی‌ترین و پرمصرف‌ترین نوع انسولین است، برای حداقل شش‌ماه در انبارهای ما موجود است و کمبودی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، «حمیدرضا اینانلو» درباره وضعیت انسولین در بازار، اظهار کرد: درحال‌حاضر کشور از نظر داروهای ژنریک کمبودی ندارند؛ باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که انسولین با برندهای مختلفی در دنیا تولید می‌شوند و انسولین گلارژین که اصلی‌ترین نوع انسولین و پرمصرف‌ترین نوع آن است، برای حداقل شش ماه در انبارهای ما موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تولید انسولین گلارژین با برندهایی مانند «توئجو»، «لانتوس» و «بازالین» افزود: ممکن است در یک مقطع زمانی یک برند خاص به دلیل وضعیت بازاریابی و فروش یا تصمیم واردکننده، کمتر وارد شود یا محموله دیرتر به دست مصرف کننده برسد، اما به طور کلی هیچ کمبودی در خصوص انسولین قلمی گلارژین در کشور وجود ندارد.

مدیرکل اداره دارو وزارت بهداشت، وظیفه سازمان غذا و دارو را تأمین داروهای مورد نیاز بیماران و حمایت از تولیدات داخلی دانست و گفت: اولویت ما تأمین داروهای بیماران است؛ از همین رو با تأمین حداقل ۶ ماه انسولین مورد نیاز بیماران، نباید نگرانی از کمبود این دارو داشته باشیم.

داروخانه‌داران: فقط یک برند خاص کمبود دارد

مسئول فنی یکی از داروخانه‌های شرق تهران نیز در این وضعیت توزیع انسولین در بازار گفت: مشکلی در خصوص تأمین انسولین وجود ندارد؛ اما یک برند خاص انسولین با عنوان «توئجو» دارای کمبود است که بیماران می‌توانند از نوع دیگر انسولین استفاده کنند.

به گفته این مسئول فنی در خصوص کمبود انسولین در ابتدا باید توجه داشت که منظور از کمبود انسولین، کمبود انسولین قلمی است؛ در گذشته بیماران دیابتی از انسولین ویالی استفاده می‌کردند. این انسولین‌ها با سرنگ به بیمار تزریق می‌شود، با گذشت زمان و آمدن انسولین‌های قلمی به بازار، سرعت استفاده از این انسولین‌ها به دلیل سادگی مصرف شدت گرفت و اکنون بیشتر بیماران دیابتی از انسولین قلمی استفاده می‌کنند؛ بنابراین انسولینی که کمبود آن مطرح شده است، انسولین قلمی است نه ویالی.

یکی دیگر از داروخانه‌داران تهران نیز کمبود این مدل انسولین خاص را تأیید کرد و گفت: انسولین ویالی به وفور در بازار یافت می‌شود، اما بیشتر بیماران به دنبال انسولین قلمی هستند و جایگزینی آن به راحتی نیست؛ زیرا از یک سو بیماران دیابتی برای استفاده از این نوع انسولین آموزش ندیده‌اند و از سوی دیگر، بسیاری از دریافت‌کنندگان انسولین کودکان هستند و تزریق چند باره انسولین ویالی به صورت روزانه برای آن‌ها بسیار دشوار است، از همین رو اغلب بیماران از انسولین قلمی استفاده می‌کنند.

به گزارش ایمنا، زمزمه‌های کمبود انسولین در کشور از یک سال و نیم پیش آغاز شد که نخست دلیل اصلی آن، قاچاق دارو به کشورهای همسایه اعلام شد و مدتی پس از آن، علت آن را تأخیر در ورود یکی از محموله‌ها دانستند. با گذشت بیش از یک سال و نیم، مسئله کمبود انسولین باز هم یکی از دغدغه‌های جدی بیماران دیابتی است و برخی از بیماران دیابتی از کمبود انسولین قلمی گلایه دارند؛ اما مسئولان فنی داروخانه‌های تهران در واکنش به این نگرانی‌های بیماران، اطمینان می‌دهند که انسولین قلمی کمبود جدی ندارد و تنها یک برند خاص انسولین قلمی دارای کمبود است که به گفته داروخانه‌داران این کمبود نیز تا چند روز آینده رفع خواهد شد. به گفته یکی از داروخانه داران مرکز شهر تهران طی روزهای اخیر مشکل خاصی از بابت تأمین انسولین وجود نداشته است و انسولین موردنیاز بیماران به راحتی در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

کد خبر 568406

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمبود انسولین در داروخانه ها داروخانه و کمبود انسولین وزارت بهداشت توزیع انسولین بیماران دیابتی تأمین داروهای بیماران دیابتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انسولین قلمی داروخانه داران بیماران دیابتی کمبود انسولین یک برند خاص وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است

آفتاب‌‌نیوز :

جعفر میعادفر عصر شنبه در آیین کلنگ زنی اوژانس جاده‌ای لیشتر گچساران افزود: هم اکنون بیش از سه هزار دستگاه آمبولانس در کشور بیش از ۱۵ سال عمر دارد که نوسازی آن ضروری است.

وی بیان کرد: در سالجاری اعتبار مناسبی برای خرید آمبولانس مصوب شد و بر اساس برنامه هفتم هم به صورت مستمر در بودجه سالیانه قرار خواهد گرفت تا دیگر نگرانی برای خرید آمبولانس وجود نداشته باشد.

میعادفر افزود: توسعه پایگاه‌های اورژانس بانوان نیز در برنامه سازمان اورژانس کشور وجود دارد.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ پایگاه کانکسی اورژانس در کشور وجود دارد که طی برنامه ریزی انجام شده تا چهار سال آینده جمع آوری و به جای آن‌ها ساختمان احداث می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: پایگاه اورژانس جاده‌ای لیشتر با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

حسین عسکری گفت: منطقه لیشتر و روستای سعادت آباد در محور‌های اصلی گچساران - کهگیلویه و بهبهان واقع شده که راه اندازی این پایگاه در این منطقه ضروری بود.

وی ادامه داد: این اقدام گام بزرگی در امداد رسانی به مصدومان و ارائه خدمات در صورت لزوم به این منطقه است.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این پایگاه در زمینی به مساحت بیش از مساحت ۴۵۰ و زیربنای ۱۵۰ متر مربع در گچساران منطقه لیشترکلنگ زنی شد.

امین نیکویی نژاد افزود: این اقدام یکی از گام تاثیر گذار دولت سیزدهم برای امداد رسانی درمنطقه محروم و کم برخوردار است.

کلنگ زنی چند پایگاه اورژانس، بررسی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در بخش‌های مختلف و همچنین بازدید‌های میدانی از پایگاه‌های اورژانس از برنامه‌های سفر ۲ روزه رییس اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور