Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:43:02 GMT

سیمان در بوشهر «نیست» شد!

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۰۶۶۷

سیمان در بوشهر «نیست» شد!

ایسنا/بوشهر چند هفته‌ای می‌شود که با کمبود عرضه سیمان به بازار این مصالح ساختمانی در استان بوشهر کمیاب شده است و در بازار سیاه نیز با قیمت‌ بالا به فروش می‌رسد.

این وضعیت باعث شده است تا آستانه روزهای گرم بوشهر واحدهای تولیدکننده بتن آماده و مجریان و پیمانکاران پروژه‌‎های عمرانی و ساخت و سازهای مسکونی برای ادامه و تکمیل کارها با مشکل جدی روبه‌رو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که چیزی به روزهای بسیار گرم بوشهر باقی نمانده و اکنون با توجه به شرایط آب و هوایی استان بهترین زمان برای کار کردن است که متأسفانه کمبود سیمان روند کار را با کندی پیش می‌برد.

در استان بوشهر سه کارخانه سیمان وجود دارد که سالانه ۶ میلیون تن محصول تولید می کنند؛ این کارخانه‌ها علاوه بر نیاز استان صادرات نیز دارند.

ادامه کمبود و افزایش قیمت سیمان به عنوان یکی از مواد اولیه اجرا طرح‌ها و سازه‌ها، درحالی است که کارخانه ساروج کنگان روزانه ۶ هزار تن محصول تولید می‌کند، کارخانه دشتستان و کارخانه سیمان دشتی هم روزانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن تولید دارند. نیاز استان بوشهر نیز روزانه ۵ هزار تن است.

چرا سیمان در بوشهر نایاب شده است؟

یکی از عرضه‌کنندگان مصالح ساختمانی در شهر بوشهر در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص علت نایاب شدن سیمان در استان اظهار کرد: سیمان دشتستان صادر می‌شود و سیمان مند دشتی نیز برای تعمیرات از مدار خارج شده است، از این رو اکنون سیمان در استان بوشهر یا پیدا نمی‌شود و یا هر کیسه در بازار سیاه قیمتی حدود ۶۰ هزار تومان دارد.

به گفته مسئولان قیمت سیمان‌های موجود در بازار با توجه به هر شهرستان و فاصله و هزینه بار، باید میان ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان باشد.

عرضه سیمان در استان بوشهر افزایش می‌یابد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان امروز در حاشیه  بازدید به چند فروشگاه و دفتر مصالح ساختمانی شهر بوشهر به‌طور سر زده گفت: در حال حاضر روزانه ۳۰۰۰ تن سیمان در سطح استان عرضه داریم که از ابتدای هفته آینده ۲۷ فروردین با راه اندازی کارخانه‌مند دشتی به ۵۵۰۰ تن افزایش می‌یابد.

مهدی صفوی افزود: کارخانه سیمان ساروج کنگان: توان تولید روزانه ۶۰۰۰ تن سیمان و کلینکر، کف عرضه هفتگی در بورس ۶۰۰۰ تن / کارخانه سیمان‌مند دشتی: توان تولید روزانه ۳۰۰۰ الی ۳۵۰۰ تن، کف عرضه هفتگی در بورس ۱۴۷۰۰ تن / کارخانه سیمان دشتستان: توان تولید روزانه ۳۰۰۰ الی ۳۵۰۰ تن، کف عرضه هفتگی در بورس ۱۷۰۰۰ تن را دارند.

هر پاکت سیمان بین ۴۰ الی ۵۰ هزار تومان

وی عنوان کرد: قیمت سیمان بر اساس عرضه در بورس در سطح بازار تعیین می‌شود که برهمین اساس قیمت هر پاکت سیمان طی چند روز اخیر بین ۴۰ الی ۵۰ هزار تومان بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان کرد: براساس مشاهدات میدانی صورت گرفته از کمبود سیمان درسطح بازار طی چند روز اخیر موضوع را به‌صورت جدی و مستمر در دستورکار و پیگیری لازم قرارگرفته است تا مشکل را مرتفع کنیم.

صفوی تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلف در عرضه سیمان بیش از قیمت تعین شده و یا عرضه نکردن آن و ... مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.

اول تامین نیاز داخل سپس صادرات

اکنون انتظار می‌رود که مسئولان علاوه بر نظارت جدی بر روند تولید و توزیع سیمان، این کارخانه‌ها را موظف به تامین نیازهای استان کرده و سپس مجوز صادرات و ارسال به دیگر نقاط را بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيمان استان بوشهر کارخانه سیمان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی واحدی به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «کچاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «حسیتا» و «ودی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «فملی» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن افزار»، «فزر» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 236 نماد در محدوده مثبت و 184 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 220 نماد در محدوده مثبت و 121 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید