Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@21:57:57 GMT

قیمت هر گیگ اینترنت چقدر است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۲۰۰۶

قیمت هر گیگ اینترنت چقدر است

در روزهای اخیر حذف بسته‌های پرمخاطب اینترنت و گرانی سایر بسته‌ها در اپراتورهای همراه منجر به اعتراض مردم در فضای مجازی شده است .

بر اساس قانون تعرفه اینترنت برای سیم کارت دائمی بین ۳ تا ۴۰ هزار تومان است و اپراتور اجازه دارند، در این محدوده بسته اینترنتی تعریف کند.

در روزهای اخیر حذف بسته‌های پرمخاطب اینترنت و گرانی سایر بسته‌ها در اپراتورهای همراه منجر به اعتراض مردم در فضای مجازی شده است و درخواست‌های متعددی از سوی مخاطبان برای رسیدگی این موضوع داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای رسیدگی بیشتر به تماس های متعدد با مسئولان اپراتور ایرانسل و همراه اول گرفتیم اما مسئولان اپراتور ایرانسل از پاسخ گویی به علت حذف بسته های شبانه و بلند مدت و همچنین افزایش تعرفه های اینترنت از پاسخ گویی سر باز زدند.

یکی از کارشناسان اپراتور همراه اول که خواست نامش فاش نشود، به خبرنگار گسترش نیوز گفت: شبکه اینترنت ثابت و همراه کشور به حد اشباع رسیده است. مشکلاتی که در دوران کرونا داشتیم، به واسطه کاهش زیرساخت‌ها بود. سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها با درآمد بیشتر انجام می‌شود. با این درآمدها اپراتورهای ثابت و همراه نمی‌توانند، سرمایه‌گذاری کنند. در حوزه ارتباطات با مبلغ کم امکان سرمایه‌گذاری وجود ندارد. دولت اجازه افزایش قیمت به‌شرط افزایش کیفیت اینترنت و سرمایه‌گذاری داد.

بسته های پرمخاطب برای جذب مشتری بود!

در خصوص حذف بسته‌های پرمخاطب نیز مدعی هستند، بسته‌های پرمخاطبی که جدیداً حذف شده است، از گذشته وجود داشت و برای جذب مخاطب بیشتر بود. در حال حاضر این بسته‌ها برای اپراتورها توجیه اقتصادی ندارد. با ورود تکنولوژی 4g در سال ۱۳۹۶ بسته‌های بلندمدت را ارائه دادیم. در آن زمان ظرفیت شبکه خالی بود و قصد تشویق مردم را داشتیم. در حال حاضر بعد از گذشت ۵ سال سیاست‌های قبلی پاسخگو نیست. نباید مردم را به استفاده بیشتر تشویق کنیم. استفاده از اینترنت باید منطقی و عادلانه باشد. باید افرادی که نیاز دارند از اینترنت استفاده کنند. اگر ارزان باشد مردم از صبح تا شب استفاده می‌کنند.

اپراتورها زیر بار افزایش قیمت هم نرفتند و در این خصوص گفتند، در روزهای اخیر اپراتورها بسته‌های خود را حذف کرده‌اند. هنوز افزایش قیمتی نداشتیم. تعرفه اینترنت ثابت و موبایل تغییر نکرده است و در آینده نیز تغییر نخواهد کرد. تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت دائمی بین ۳ تا ۴۰ هزار تومان است و اپراتور اجازه دارد در این محدوده بسته اینترنتی تعریف کند. اپراتورها در کف قیمت یا کمتر از ۳ هزار تومان بسته ارائه می‌کردند و این موضوع هم به‌واسطه رقابت بیشتر بود. هیچ‌کدام از این موارد غیرقانونی نیست. تمام این تغییر روندها به‌شرط افزایش کیفیت است.

پیرامون زمان افزایش کیفت هم مدعی هستند که سرمایه‌گذاری میلیاردی و چندین ماه زمان لازم دارد. همه کالاها افزایش قیمت داشتند اما اپراتورها اجازه افزایش قیمت نداشتند. درآمد ریالی است اما هزینه‌های اپراتورها همه دلاری است. با وجود تحریم‌ها این هزینه‌های دلاری چند برابری می‌شود. باید تعرفه‌ها متناسب با تورم افزایش پیدا می‌کرد تا امروز کیفیت اینترنت ما هم متناسب با کشورهای همسایه می‌شد.

مردم ناچار به پذیرش افزایش قیمت می‌شوند؟

با توجه به صحبت‌های مطرح‌شده، اپراتورها مخاطب خود را جذب کرده‌اند و حالا که دیگر نیاز به جذب مخاطب ندارند از قوانین و اینترنت گیگی ۴۰ هزار تومان صحبت می‌کنند. دولت هم به کلی خود را کنار کشیده است و به جای حمایت از مردم و پرداخت یارانه به اپراتوها برای ثبات قیمت تنها شرط افزایش کیفیت را گذاشته است. بعید به نظر می‌رسد تا پایان سال شاهد افزایش کیفیت باشیم. گسترش نیوز در ماه‌های آینده نیز پیگیر این موضع و بررسی کیفیت اینترنت خواهد بود. نظرات خود را درباره کیفیت اینترنت و قیمت بسته‌های اینترنتی با ما در میان بگذارید.

منبع: صدای بورس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اینترنت اینترنت بانک اینترنت اشیا اینترنت رایگان بسته های پرمخاطب کیفیت اینترنت افزایش کیفیت سرمایه گذاری حذف بسته افزایش قیمت هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • خرید ترازو دیجیتال
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت