Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدجواد ساداتی نژاد پنجشنبه در آیین رونمایی از این محصول دانش بنیان در شرکت دزنوین صنعت دزفول افزود: در زمینه توسعه و تولید محصولات مکانیزاسیون حوزه کشاورزی  با نگاه کشاورزی دقیق و هوشمندسازی اقدام خواهیم کرد و هر حمایتی که  لازم باشد از این شرکت ها خواهیم داشت .
وی افزود: این محصول را جزو محصولات حمایتی قرار می دهیم که بتواند از تسهیلات  ارزان قیمت استفاده کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال برای بیمه محصولات دانش بنیان نیز  اقدام خواهیم کرد گفت: دزفول نماد مقاومت ایران است، امروز از  یک شرکت تولیدی دانش بنیان بازدید شد که امیدواریم چنین شرکت هایی تکثیر شوند زیرا در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی دارای ضعف هستیم. 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول نیز گفت: محصول نهرکن دوار ماهواره ای تولید شرکت دزنوین صنعت دزفول است که برای اولین در سطح جهان ساخته شده است .
محمد غلامی افزود: نخستین  کشور جهان هستیم  که نهرکن هایی با این ابعاد و با این تکنولوژی می سازیم .
مدیرعامل شرکت دزنوین صنعت نیز در این آیین گفت: نهرکن تولید شده با قیمتی کمتر از یک بیل مکانیکی  کار بیش از ۲۰ بیل مکانیکی را انجام می دهد.
علی عباسیان افزود: تمام این محصول دانش بنیان ساخت خودمان است که با قطعات فولادی ساخته شده است .
وی ادامه داد: این محصول ماهواره ای  مسیر حرکت و  کنترل فرمان را به صورت ماهواره انجام می دهد و حفاری با دقت و سرعت بالا انجام می شود.
عباسیان با بیان اینکه این شرکت زمینه اشتغال مستقیم ۵۵ نفر را فراهم کرده و برای افراد زیادی نیز به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است گفت: محصولات این شرکت به  کشورهای مصر، هندوستان، پاکستان، عراق، اسپانیا، برزیل، ایتالیا، ترکیه و استرالیا صادر می شود.
مدیرعامل شرکت نوین دز صنعت ادامه داد: سیستم ماهواره ای تسطیح اراضی نیز که  چند سالی است وارد بازار شده حاصل تلاش این شرکت است که  سالانه ۵۰۰ دستگاه در این شرکت تولید می شود. 
وی با بیان اینکه این شرکت سالانه حدود ۵۰ دستگاه اسکریپر و ۵۰ دستگاه ترینچر تولید می کند گفت: با محصولاتی که در این ۲۰ سال تولید کردیم  توانستیم گام های موثری برای خودکفایی کشور و پیشرفت پروژه های کشاورزی برداریم.
عباسیان اظهار داشت: شرکت دزنوین صنعت از نرخ تولید دانش بالایی برخوردار است و نخستین محصول تولید آن سیستم لیزری تسطیح اراضی بود که ثبت اختراع شده و برای اولین بار در خاورمیانه  در سال ۸۰ تولید شد و بعد از آن تولید ماشین های تسطیح اراضی در این شرکت آغاز شد .
وی گفت:  سیستم های لیزری این شرکت با سرعت بسیار بالا و قیمت بسیار پایین و حدود یک دهم دستگاه های خارجی تولید شده همچنین در سیستم لیزری سومین کشور جهان هستیم که موفق به ساخت این دستگاه در سال ۸۰ شدیم، در زمینه تولید ترینچر نیز چهارمین کشور جهان هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی روز پنجشنبه برای بررسی مسایل و مشکلات خوزستان در بخش کشاورزی به این استان سفر کرد. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دزفول وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دزفول خوزستان جهاد کشاورزی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا