Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز شامگاه امروز (پنجشنبه) در ضیافت افطاری جامعه اسلامی مهندسین با انتقاد از شرایط زندگی روزمره که فرصت بهره‌مندی از فیوضات ماه مبارک رمضان را از افراد می‌گیرد، گفت: حضرت آقا حدود یک ماه و نیم قبل در جلسه‌ای که با دست اندرکاران همایش گام دوم از منظر قرآن و احادیث داشتند فرمودند ما الان وسط میدان هستیم و باید به راه خود نگاه کنیم؛ ما اگر در ابتدای انقلاب فرصت این را داشتیم که نگاه کنیم و تفکر کنیم و برنامه‌ریزی داشته باشیم قطعاً وضعیت ما بهتر از حالا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر از همان موقع مسائلی مانند تهاجم نظامی یک همسایه ناباب یا تحریم پیش‌بینی می‌شد بهتر عمل می‌شد.

وی افزود: ایشان همچنین اظهار داشتند اکنون هم باید گروهی باشند که خطرات و تهدیدهای پیش‌رو را پیش‌بینی کنند البته باید علمی باشد.

پورمحمدی افزود: برخی می‌گویند در خیلی از مدل های حکومتی و سیاسی هرکدام از این دوره‌های زمانی و اعداد یک معنا و عنوان دارند، مثلاً جمهوری دوم یا هرچه مانند آن. این عدد ۴۰ سال هم مشابه آن است که یک انسان اگر بخواهد به بلوغ فکری برسد ۴۰ سال زمان نیاز دارد. امروز ما با پختگی لازم با سرمایه‌ها و اندیشه‌ها و تجربه‌ها باید برای گام دوم و ۴۰ سال دوم برنامه‌ریزی کنیم.

وی ادامه داد: همانطور که حضرت آقا فرمودند در مسایل اقتصادی مشکلاتی داریم البته دستاوردهایی هم داشتیم، متاسفانه ما به این مسأله خیلی کم توجه کردیم و بیشترین خودزنی‌ها و تحقیرها از جانب خودمان صورت گرفته است.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز با انتقاد از جو حاکم بر فضای سیاسی کشور، بیاییم به خدا توکل کنیم و با حسن ظن به همدیگر نگاه کنیم، این همه در قرآن بدبینی، دروغ، فتنه، خلف وعده و... را فساد در جامعه عنوان می‌کند. ما نیز باید عرصه را برای فعال شدن تمام ظرفیت اجتماعی، انسجام ملی، توان ملی، قدرت ملی و... به کار گیریم. رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان در اسفند ماه ۸-۹ بار تعابیر با پسوند ملی بکار بردند.

وی ادامه داد: متاسفانه در عرصه سیاسی کشور همواره نگاه یا سوءظن و اتهام وجود دارد، آن‌ها که کنار رفتند با بدبینی نگاه می‌کنند و گروهی هم نسبت به آن‌ها واکنش نشان می‌دهند. انواع برچسب‌ها اعم از تندرو و رادیکال از یکسو و از آن طرف نفوذی، بازی‌ خراب‌کن و ... این‌ها را بدون سند نسبت به یکدیگر کار می‌برند. ما حق نداریم این ها را اینطور بی محابا نسبت به افراد جامعه بکار ببریم.

وی در پایان عنوان کرد: امیدوارم از فرصت رمضان برای احیای اخلاق نبوی استفاده کنیم و از خدا بخواهیم شب های قدر را ایام تحول در فکر و عمل ما قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب خودزنی ها عالی پورمحمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • تذکر رهبر انقلاب به اهمیت نگاه ملی در کودکان + فیلم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد