Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@13:08:14 GMT

امروز سءظن عامل اصلی طلاق است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۲۹۳۰

امروز سءظن عامل اصلی طلاق است

به گزارش خبرگزاری فارس از شفت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم حسینی اراکی امشب در آخرین شب از سلسله نشست‌های معرفتی و تربیتی مردم شفت در مسجد جامع ولی‌عصر (عج) این شهر، مهم‌ترین تکلیف شیعیان در عصر ظهور را حفظ و مراقبت از پیوندهای مورد محبوب الهی دانست و اظهار کرد: حفظ پیوندهای خانوادگی و پس‌ازآن پیوند اجتماعی از محبوب‌ترین پیوندهای الهی است و شیطان بسیار در برهم زدن آن تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بحران خانواده را مهم‌ترین بحران کنونی دانست و افزود: غرب تمام بنیان خانواده را از بین برده و با همان شدت در تلاش است تا پیوندهای بین خانواده را در بین ایرانی‌ها از بین ببرد.

حسینی اراکی با بیان اینکه باید بنیان خانواده را اسلامی کنیم، گفت: تلاش‌های ابالیس در دنیای کنونی بسیار بنیان خانواده را هدف قرار داده است لذا نباید اسلامی شعار داد و غربی زندگی کرد.

وی کانون خانواده را کانون خداجویی دانست و افزود: خانواده کانونی است که اعضا در آن برای به خدا رسیدن تلاش می‌کنند.

استاد حوزه و دانشگاه رسیدن به کمال را مستلزم ریاضت دانست و افزود: انسان در نظام خانواده باید از منیت بگذرد و برای رسیدن به خدا ریاضت بکشد.

حسینی اراکی با بیان اینکه خانواده کانون اصلاح و تربیت است، گفت: بیش از اینکه خانواده کانون تربیت خردسالان و اطفال باشد، کانون تربیت بزرگ‌سالان است.

وی، سوءظن را از مهم‌ترین عامل فروپاشی زوجین برشمرد و گفت: امروزه عامل اصلی طلاق سوءظن داشتن در خانواده و اصلاح نکردن نواقص موجود در مسیر زندگی است.

استاد حوزه و دانشگاه یکی دیگر از مزایا و محاسن خانواده را وجود کانون عشق، مودت و محبت دانست و افزود: اگر وجود عشق، محبت و مودت در بین خانواده‌ها نباشد تاب‌آوری خانوادگی و اجتماعی کاهش پیدا می‌کند و تشکل‌هایی همچون خانواده و اجتماعی از اساس تشکیل نخواهد شد.

حسینی اراکی، فقدان محبت در بنیان خانواده را از عامل عقب‌ماندگی تربیتی عنوان کرد و گفت: اگر در خانواده‌ای عشق و محبت نباشد هیچ‌گاه تربیت نسل رخ نخواهد داد و یک رهایی و واگرایی خانوادگی بروز خواهد کرد.

وی ودیعه محبت و عشق را هدیه الهی به زوجین دانست و گفت: مودت نخستین هدیه الهی به زوجین است که موجب می‌شود این گرایش و جاذبه قلبی تا چندین دهه با ابراز محبت بین زوجین تداوم داشته باشد.

استاد حوزه و دانشگاه با اذعان به اینکه اگر محبت در زوجین نباشد، زندگی شیرین نخواهد شد، بیان کرد: سال‌ها زندگی مشترک زوجین در فقدان محبت عبث و بیهوده خواهد بود و حلاوت زناشویی معنا نخواهد شد.

حسینی اراکی، کینه و عداوت را از بدترین رذیله‌های اخلاقی دانست و افزود: به فرموده پیامبر اکرم (ص)، بدترین انسان‌ها کسی است که در دل خود کینه داشته باشد.

وی خانواده را بانک تبادل مهرورزی دانست و گفت: در بانک پول و در خانواده محبت داده و ستانده می‌شود.

استاد حوزه و دانشگاه مؤسس تولید مهر و محبت را در کانون خانواده، مادر برشمرد و افزود: در خانواده‌ای که مادر کانون تولید محبت باشد، هیچ نیرویی قادر به فروپاشی آن نخواهد بود.

به گزارش فارس، سلسله نشست‌های معرفتی و تربیتی به مدت ۱۵ شب با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم حسینی اراکی به همت هیئت رزمندگان اسلام و همچنین هیئت‌امنای مسجد جامع شفت با حضور پرشور مردم به‌ویژه جوانان برگزار شد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: آمار طلاق بنیان خانواده چرا طلاق عامل طلاق استاد حوزه و دانشگاه بنیان خانواده حسینی اراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: برای استفاده از رایانه اگر سخت‌افزار قوی مونتاژ کرده و بهترین مشخصات را برای آن فراهم کنید، باز هم بدون سیستم عامل، دستگاهی بی‌خاصیت است، روان هم برای انسان همین حکم و شرایط را دارد و در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل با همه توانمندی‌ها و خصوصیات بارز، باز هم انسان دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در تقویم روزی به نام روان و روان‌پزشک نداریم و این اهمیت روانشناسی را نشان می‌دهد، عنوان کرد: اهمیت این نقش، ارتباط به ویژگی‌های روانشناسان مانند دلسوزی و امین بودن دارد و اینهاست که به روانشناسی به‌عنوان شغل، ارزش و اهمیت می‌دهد. در کنار درس و مباحث تئوری، روی صفات روانشناس هم کار کنید؛ زیرا افرادی می‌توانند مؤثر باشند که از این ویژگی‌ها برخوردار هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه اهمیت بالایی داشته و ضرورت دارد به سوی طیف در آستانه آسیب برویم و منتظر آمدن آنها نباشیم. روانشناسی برای ما مؤثر است که بر اساس هنجار‌های جامعه عمل کند و اگر بر اساس این هنجار‌ها نباشد اثربخشی ندارد و نیازمند روانشناسی بومی هستیم. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از فردگرایی نشأت گرفته و این خودمحوری‌ها، مشکلات بسیاری را ایجاد کرده که ازجمله مهم‌ترین آنها، آسیب دیدن کانون خانواده‌ها شده است.

واحد اصفهان، قطب‌ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از دیرباز جزء نخستین دانشگاه‌های مجری رشته روانشناسی و مشاوره در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور بوده؛ امروز بسیاری از روانشناسان، فارغ‌التحصیل این دانشگاه و از روانشناسان برجسته این شهر و استان هستند؛ زیرا گروه روانشناسی این دانشگاه دارای استادان پیشکسوت و نامدار و گروه آن از گروه‌های برجسته و ارزشمند است.

پیام نجفی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، یکی از قطب‌های بزرگ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی و همچنین آموزش روانشناسان است و این افتخار را داریم که امروز میزبان متخصصان روانشناسی از واحد‌های مختلف دانشگاهی در استان اصفهان هستیم. تربیت‌یافتگان این رشته در این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر استان ، امروز در تربیت و ارتقای توانمندی‌های افراد در حوزه شکوفایی استعداد‌ها و توانایی‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذار هستند.

وی مطرح کرد: اعضای هیئت علمی، محققان و دانشجویان گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از چهره‌های برتر و خوش‌فکر و تأثیرگذار هستند و امیدوارم بتوانند این نقش‌آفرینی در راستای رشد اجتماعی کشور ادامه داشته باشد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود از استادان پیشکسوت و برگزیدگان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اعم از دانشجو و استاد قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است