Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر «تینکا ون تریر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آمستردام هلند، در این باره می‌گوید: «به نظر می‌رسد ترک سیگار به اندازه مصرف سه دارو برای پیشگیری از حملات قلبی و سکته در افرادی که قبلاً حمله قلبی یا جراحی برای باز کردن شریان‌های مسدود شده داشته اند مؤثر است.»

مطالعه جدید شامل تقریباً ۱۰۰۰ بیمار ۴۵ ساله و بالاتر بود که حداقل شش ماه پس از حمله قلبی یا عمل جراحی بای پس یا کاشت استنت هنوز سیگار می‌کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها به طور کلی با دارو‌های استاندارد قلب مانند ضد پلاکت‌ها، استاتین‌ها و دارو‌های کاهش دهنده فشار خون تحت درمان بودند.

محققان با استفاده از مدل‌سازی تخمین زدند که اگر بیماران سیگار را ترک کنند یا اگر به سیگار کشیدن ادامه دهند و همزمان سه داروی بیشتر برای پیشگیری از بیماری قلبی مصرف کنند، چند سال بدون حمله قلبی یا سکته زنده خواهند ماند.

این دارو‌ها شامل بمپدوئیک اسید و مهارکننده‌های PCSK ۹ که کلسترول بد LDL را کاهش می‌دهند و داروی ضدالتهابی کلشی سین بودند.

بر اساس یافته‌های ارائه شده، ترک سیگار باعث افزایش ۴.۸۱ سال طول عمر بدون حمله قلبی یا سکته شد، در حالی که این سه دارو منجر به افزایش ۴.۸۳ سال سلامت قلب شدند.

تریر گفت: «مزایای ترک سیگار حتی بیشتر از آن چیزی است که ما متوجه شده بودیم. این مطالعه مزایای دیگر ترک سیگار، مانند کاهش ریسک سرطان و بیماری ریوی و طول عمر را بررسی نکرده است.»

وی افزود: «ترک سیگار سنگ بنای پیشگیری از حملات قلبی و سکته مغزی و بهبود سلامت کلی در هر زمان، از جمله پس از حمله قلبی و در هر سنی است. ما می‌دانیم که سیگار عامل ۵۰ درصد از مرگ و میر‌های قابل اجتناب در افراد سیگاری است که نیمی از آن به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی است.»

او نتیجه گرفت که ترک سیگار پس از حمله قلبی با مدت زمان زنده ماندن بیشتر و بهتر در مقایسه با ادامه سیگارکشیدن مرتبط است.   منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سیگار مشکلات قلبی دارو حمله قلبی ترک سیگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۳۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان

مسئولان وزارت صحت عامه طالبان در مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با بیماری مالاریا در کابل گفتند: درسال ۲۰۲۳ بیش از ۱۸۰هزار مورد ابتلا به بیماری مالاریا در کشور ثبت شده است.

به گفته مسئولان این آمار نسبت به سال ۲۰۲۲ حدود ۳۰ درصد افزایش نشان می دهد.

بنابر اعلام این وزارتخانه، افغانستان از نظر شیوع مالاریا پنجمین کشور حوزه مدیترانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد