Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل نماینده مردم اردبیل، نیر،‌ نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: استان اردبیل به شرکت هوایی مستقل به عنوان بیس هوایی نیاز دارد تا امکان پروازهای اول صبح و آخر وقت فراهم آید.

علی نیکزاد در دیدار مردمی خود در اردبیل اظهار کرد: با راه‌اندازی شرکت هواپیمایی و بیس هوایی در این استان به راحتی می‌توان شاهد ماندگاری هواپیما به صورت شبانه در فرودگاه اردبیل شده و از همین رو پروازهای اول وقت اردبیل به تهران و بالعکس در پایان روز به انجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این مطالبه به حق سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، مدیران و اساتید دانشگاه است که اول صبح به تهران رفته و آخر شب نیز به اردبیل بازگردند.


نماینده مردم اردبیل، نیر،‌ نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ در کنار تجهیز فرودگاه اردبیل، راه‌اندازی مجدد پروازهای فرودگاه پارس‌آباد نیز از دیگر مطالباتی بود که ما در مجلس و از طریق وزارت راه و شهرسازی پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم.


نیکزاد ضرورت تکمیل خط ریلی اردبیل – میانه را یادآور شد و افزود: مسئولان باید منابع مورد نیاز را در این زمینه به صورت ملی و استانی پیگیری کنند تا راه‌ آهن اردبیل – میانه هر چه سریعتر در سال‌جاری تکمیل و راه‌اندازی شود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید به تمام تعهدات خود در این حوزه عمل کرده و در اولین فرصت این خط ریلی را راه‌اندازی و اتصال آن به پارس‌آباد و سپس به آذربایجان، آسیای میانه و روسیه به انجام برساند.


نیکزاد اضافه کرد: در کنار فرودگاه و راه آهن اردبیل، چهار خطه کردن راه‌های مواصلاتی استان نیز از دیگر پیگیری‌های ما در مجلس است که انتظار می‌رود در سال‌جاری و در فصل کاری بخش عظیمی از این مطالبات به نتیجه برسد.


وی در مورد تأمین قیر رایگان و ارائه حواله در این زمینه برای شهرداری‌ها، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و راهداری بیان کرد: تلاش ما بر این است تا مانده سهمیه سال گذشته نیز به استان‌ها اختصاص یافته و از فصل کاری مدیران برای اجرای پروژه‌های عمرانی استفاده کنند.


نیکزاد ضرورت آسفالت راه‌های روستایی و ترمیم و بهسازی در این حوزه را یادآور شد و ادامه داد: در بازدیدی که از مناطق روستایی انجام می‌دهیم‌ مهمترین مطالبه مردم در کنار تأمین آب شرب، آسفالت راه‌هاست تا دسترسی مناسب به این مناطق انجام شود.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به رتبه‌بندی معلمان و ضرورت اجرای سریع آن اشاره کرد و گفت: دغدغه مجلس اجرای دقیق مصوبه مجلس در مورد رتبه‌بندی است که باید وزارت آموزش و پرورش آخرین مدرک را در این زمینه اعمال کند.


وی افزود: امیدواریم در ماه‌های آینده احکام معلمان در این حوزه صادر شده و فرهنگیان از مزایای آن استفاده کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راه آهن اردبیل میانه آسیای میانه و قفقاز شرکت هواپیمایی مجلس شورای اسلامی راه آهن اردبیل پارس آباد استانی اجتماعی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

۲۰ میلیارد تومان برای استحکام‌بخشی قلعه نیاز است

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان دراین‌رابطه با مهر، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

کد خبر 6090471

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه