Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@16:59:59 GMT

تصویب طرح تثبیت مرغ نژاد «آرین» در وزارت جهاد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۴۴۰۹

تصویب طرح تثبیت مرغ نژاد «آرین» در وزارت جهاد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که مجتمع مرغ لاین بابلکنار مظهر صنعت طیور کشور است، گفت: ارزش سرمایه‌گذاری در صنعت دام کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، دماوندی‌نژاد در بازدید از مجتمع مرغ لاین بابلکنار گفت: این مجتمع نباید درگیر مسایل روز و شتاب‌زدگی مدیریتی باشد و باید کاملا در آرامش مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: باید قدردان زحمات پایه‌گذاران این مجموعه باشیم چراکه می‌توان از این مجتمع بهره‌گیری کامل کرد و نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد.

دماوندی‌نژاد گفت: در مدیریت لاین آرین استاندارد علمی و فنی باید تعریف شود و اگر امروز این مجموعه سرپا مانده با کمک و همراهی دست‌اندرکاران دلسوز این مجتمع است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی اظهار کرد: سال ۷۲ اولین گله وارد این مجتمع شد و می‌توان بهتر از قبل این مجتمع را احیا و گسترش دهیم.

وی بیان کرد: زیرساخت‌های طیور در مجتمع لاین ایجاب می‌کند وقت بیشتری صرف این مجموعه کنیم و این مجتمع در اعتلای خود قرار گیرد و همانند دهه ۷۰ در زمره ۷ کشور برتر جهان قرار بگیریم.

دماوندی‌نژاد با بیان اینکه مجتمع مرغ لاین بابلکنار مظهر صنعت طیور کشور است، گفت: ارزش سرمایه‌گذاری در صنعت دام کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

مجری طرح احیای مرغ لاین بابلکنار ادامه داد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی پیگیرانه در کنار ما هستند تا بتوانیم این صنعت را در این مجتمع احیا کنیم.

دماوندی‌نژاد خاطرنشان کرد: طرح تثبیت آرین در وزارت جهاد تصویب شد تا بتوان پژوهش‌ها و بهره‌گیری از تکنیسین‌های برجسته صنعت طیور در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.

وی اظهار کرد: قوی و محکم باید در این راه قدم برداریم و خوشحالیم اکنون چراغ این مجتمع روشن است که به دلیل ایستادگی تمام کارکنان این مجتمع در برابر کاستی‌ها و ناملایماتی است که وجود داشته و امیدواریم بتوانیم امانت نظام را حفظ کنیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران نیز در این نشست گفت: مازندران نماد صنعت طیور کشور است و نماد این صنعت هم مجتمع لاین بابلکنار است.

حسن عنایتی ادامه داد: ضرورت دارد به دلیل شرایط کشور در بحث صنعت طیور این مجتمع را ارتقا بخشیم.

وی افزود: وقت بیشتری برای بهبود و ارتقای مجتمع مرغ لاین بابلکنار خواهیم گذاشت و هماهنگی‌های بین دستگاهی برای تسهیل بخشی این مجتمع خواهم داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرغ نژاد آرین وزارت جهاد سرمایه گذاری مجتمع مرغ لاین بابلکنار جهاد کشاورزی دماوندی نژاد وزارت جهاد صنعت طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد