Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه منطقه کافه بلوچی شهرستان سرباز گفت: شرکت های دانش بنیان علاوه بر اشتغال آفرینی، زمینه خودکفایی کشور در بخش های مختلف را فراهم می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالواحد توحیدی پور شیرانزئی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به نامگذاری شعار سال تحت عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ، بیان کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه جهش تولید، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در کشور را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه تنها راه حل مشکلات اقتصادی، توجه به تولید داخلی و استفاده از ظرفیت های بومی است، افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت و کشور و فشار اقتصادی موجود، تنها راهکار حل مشکلات و سامان گرفتن اوضاع کنونی اقتصاد، رونق تولید داخلی است.

این عالم اهل سنت با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب چندین سال است که بر تولید و تلاش مضاعف و راه اندازی واحدهای تولیدی داخلی برای کاهش وابستگی به خارج از کشور تاکید می کنند، اضافه کرد: مردم و مسئولان باید در زمینه تحقق شعار سال همت مضاعفی داشته و زمینه را برای بستر اشتغال دانش بنیان فراهم کنند.

وی تاکید کرد: بدون شک با حمایت از شرکت های دانش بنیان، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور از جمله بیکاری رفع خواهد شد، و اشتغالزایی خوب و پایداری شکل می گیرد، افزون بر آنکه لازمه تحقق این امر، باور به داشته ها و استفاده از ظرفیت و پتانسیل بومی و داخلی است.

این سرطایفه ادامه داد: استفاده از ظرفیت نیروی جوانِ متخصصِ تحصیلکرده فرصت بسیار مغتنمی برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان بوده، و از آنجایی که دولت سیزدهم به دنبال تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، می توان گفتکه این دولت با اخلاص و با تمام توان به میدان آمده که به نظام و انقلاب خدمت کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به حوزه دانشگاه، علم را بومی‌سازی می‌کنند، گفت: اگر این شرکت ها وارد حوزه  فعالیت اقتصادی شوند، شاهد رونق و رشد در عرصه تولید همراه با دانش و اشتغال خواهیم بود.

شیرانزئی تصریح کرد: اگر تولید تقویت، توسعه و رونق پیدا کند، مشکل بیکاری حل، واردات کاهش و صادرات افزایش پیدا می کند، که این امر منجر به امید آفرینی، ایجاد رفاه و آسایش مردم خواهد شد.

این سرطایفه با بیان اینکه ورود کالای بی رویه و قاچاق ضربه سنگینی به تولید داخلی می زند، اظهار کرد: باید با فرهنگ سازی مردم را برای حمایت از تولید داخل و خرید این دست از کالاها تشویق کرد تا افقی روشن پیش روی صنعتگران، کارآفرینان و سرمایه گذاران قرار گیرد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه