Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، عبدالرسول پورعباس ۲۴ فروردین ماه در نشست بررسی تغییرات آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ در دانشگاه قم گفت: دانشگاه‌های استان قم علاوه بر جایگاه ارزشمند خود در توسعه آموزش عالی در کشور، سرریز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرها و استان‌های همجوار خود را پذیرش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نرخ قبولی استان قم در مراکز آموزش عالی در مقاطع مختلف تحصیلی را بین ۱۲/۵ (دوازده و نیم) تا ۱۵/۱ (پانزده و یک دهم) درصد عنوان کرد و افزود: رتبه استان قم در پذیرش با آزمون دانشگاه‌ها، در میان استان‌های دیگر هشتم بوده و این بالاتر از نرخ میانگین کشوری است. رتبه استان قم در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیز سوم است که این نشان‌دهنده عملکرد مناسب اداره کل آموزش و پرورش استان بوده و دستیابی به رتبه‌های بالاتر به راحتی امکان‌پذیر است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانش آموزان قمی برای پذیرش در رشته‌های گروه علوم ریاضی رتبه ۱۹، در گروه علوم تجربی رتبه ۱۲، در گروه علوم انسانی رتبه ۸، در گروه هنر رتبه ۲ و در گروه زبان‌های خارجی (انگلیسی، فرانسه، آلمانی) رتبه نخست کشور را به دست آورده‌اند که هرکدام از این موارد نیازمند تحلیل و بررسی است.

وی در مورد رتبه استان قم در پذیرش بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی گفت: استان قم در پذیرش بدون آزمان یا با سوابق تحصیلی در رتبه دوم قرار داشته و ۸ درصد از کل کشور بالاتر است.

پورعباس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در استان قم ۲۳ مؤسسه و دانشگاه ۴۰ رشته کارشناسی ارشد را ارائه می‌کنند، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ از میان ۶۸۲۱ داوطلب قمی در آزمون کارشناسی ارشد، ۲۴۸۵ نفر در این مقطع پذیرش شده‌اند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین با بیان اینکه در استان قم ۹ مؤسسه و دانشگاه ۳۳ رشته در مقطع دکترا ارائه می‌کنند، اظهار داشت: در کل کشور ۲۴۲ رشته دکترا وجود دارد و در سال ۱۴۰۰ از میان ۲۲۸۵ داوطلب قمی، ۱۹۶ نفر در این مقطع پذیرش شده‌اند.

این نشست با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه‌ها و مؤسسات و مراکز آموزش عالی استان قم و عوامل اجرایی آزمون‌ها در سالن جلسات اندیشه دانشگاه قم برگزار شد.

کد خبر 5467348

منبع: مهر

کلیدواژه: قم پذیرش دانشجو سازمان سنجش عبدالرسول پورعباس وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی حکم انتصاب سازمان امور دانشجویان دوره دکتری وزارت علوم شورای عالی انقلاب فرهنگی نقل و انتقال دانشجویان پذیرش دانشجو استان قم در پذیرش دانشگاه ها آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم اظهار کرد: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اصلی تمام دانشگاه‌ها است و مهمترین محصول و تولید این آموزش باکیفیت، فارغ‌التحصیلانی کارآفرین و اشتغال‌آفرین است و اساتید دانشگاه در خط مقدم این نقش‌آفرینی قرار دارند.

وی با اشاره به دهه سرآمدی آموزش افزود: دانشگاه اصفهان بنا بر مأموریت تعریف شده، شعار اختصاصی خود در خصوص این دهه را مبنی بر «آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال‌پذیر» اعلام کرد و توسط وزارت علوم، امروز تحت عنوان روز سرآمدی و آمایش آموزش عالی نام‌گذاری شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد، اما نقاط ضعفی وجود دارد که باید رفع و نقاط قوت تقویت شود، از ابتدای سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای تحت عنوان تحول آموزش عالی مدون و عملیاتی شدن آن مبتنی بر نیازهای جامعه آغاز شد.

فرامرزی با اشاره به فرایند انتخاب سرامدان آموزشی ادامه داد: سرآمدان آموزشی بر اساس شیوه نامه ۱۴۰۱ در سطح دانشگاه و سطح کشوری انتخاب می‌شوند و معیارهای متعددی برای انتخاب آنها مد نظر قرار می‌گیرد، در این خصوص پرونده نفرات برتر در کمیته انتخاب سرآمدان بررسی و ۲۴ نفر برگزیده شدند.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سرآمدی گفت: با همکاری دانشکده‌ها به صورت فعال، در سطح دانشگاه اصفهان حدود ۱۷ برنامه و مراسم ویژه به مناسبت روز معلم، ۱۲ کارگاه تخصصی با محوریت شعار این دوره، ۱۳ مورد نشست تخصصی در دانشکده‌ها و برگزاری ۳۰ عنوان سخنرانی اساتید برگزار شده است که جای خدا قوت دارد.

کد خبر 749475

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • ۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران