Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@23:28:10 GMT

عدم درک صحیح از نیازها عامل فرار سرمایه گذار از فارس

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۴۷۸۶

عدم درک صحیح از نیازها عامل فرار سرمایه گذار از فارس

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، ابراهیم عزیزی در نشست شورای راهبردی نفت و گاز و پتروشیمی استان فارس که در محل شرکت زاگرس جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: انتظاری که از شورای راهبردی می رود این است که ۴پروژه مهم خط پروپیلن، خط فرآورده های نفتی، پتروشیمی و احداث پالایشگاه که اولویت استان فارس در حوزه انرژی است را دنبال و از توجه به موارد بی اهمیت پرهیز نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس فراکسیون جنوب کشور مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم توانایی در جذب سرمایه گذاران افزود: ظرفیت های خوبی برای جذب سرمایه گذار در حوزه انرژی و سایر موارد در استان وجود دارد اما متأسفانه با بی تدبیری آنها را فراری می دهند زیرا در جذب سرمایه گذار مسائل کلان را رها کرده و به موارد جزئی می پردازند.

نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز باید سرمایه گذار را حفظ و حمایت کرد نه اینکه با عدم درک صحیح از نیازهای استان، او را فراری داد. 

به گفته عزیزی این بی تدبیری ها و عدم درک صحیح از نیازها و اولویت های استان موجب شده سرمایه گذار سرمایه خود را در استان های دیگر به کار ببندد.

عزیزی با اشاره به عقب ماندگی های استان فارس در حوزه انرژی و تاکید بر استفاده از ظرفیت های ملی برای جبران عقب ماندگی ها گفت: امروز در راس دولت سیزدهم، رییس جمهوری پرتلاش و مردمی قرار دارد که می توان از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن برای توسعه استان استفاده کرد لذا با نگاه های کوتاه  نباید خود را درگیر مسائل جزئی نمود.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت ها را نیازمند نگاه های نو و به روز دانست و افزود: وقتی صحبت از شورای راهبردی می شود منظور پیگیری مسائل کلان در یک حوزه خاص است چراکه راهبرد افق روشنی دارد و با نگاه های کوچک اجرایی متفاوت است.

رییس فراکسیون جنوب کشور مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شورای راهبردی باید هدف اصلی تشکیل این شورا را که توسعه و تقویت زیرساخت های استان در  حوزه انرژی با توجه به سه معیار زمان، هزینه و منافع است، گم نکند تا نشست های آن منتج به نتایج کاربردی شود.

عزیزی در ادامه بر بررسی علمی کشیدن خط پروپیلن به فارس تاکید کرد و گفت: مصوبه دولت برای احداث این خط گرفته شده اما اگر تولید آن در استان به صرفه تر باشد، می توان روی این پروژه مطالعه کرد که شورای راهبردی باید آن را دنبال کند و نتیجه را اعلام نماید تا تعیین تکلیف شود.

در ادامه این نشست اعضا به بررسی اولویت های حوزه انرژی استان پرداخته و پیشنهادات خود را برای تسریع در انجام پروژه ها ارایه کردند.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده شیراز ابراهیم عزیزی احداث پالایشگاه استان فارس مجلس شورای اسلامی شورای راهبردی سرمایه گذار حوزه انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی