Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی از تاریخ (یکشنبه 28 فروردین ماه) لغایت (سه شنبه 30 فروردین) به شرح ذیل اعلام شد؛

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در اجرای تبصره(2) ماده(100) آیین نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد: طرح اصلاح قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور

گزارش کمیسیون عمران در مورد: لایحه آیین نامه مؤسسه های به رسمیت شناخته شده (آر – اُ) در زمینه ارایه خدمات صدور گواهینامه های قانونی فنی و ایمنی دریایی الحاقی به کنوانسیون بین‌المللی ایمنی جان اشخاص در دریا (سولاس)

 گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد: لایحه اصلاح تبصره (1) بند (ب) ماده (52) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد: لایحه معاهده معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدرال برزیل

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد: لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد: طرح توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور در اجرای  تبصره (1) ماده (45) آیین نامه داخلی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد: طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی - تخصصی

گزارش کمیسیون عمران در مورد: طرح اصلاح ماده (100) قانون شهرداری ها

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد: طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل

 گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد: طرح تبیین وضعیت شاخص های اقتصادی در پایان هر دولت

 گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد: لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد: لایحه حمایت از حقوق افراد مبتلا به اختلالات روانی

گزارش کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس در مورد: طرح الحاق یک تبصره به عنوان تبصره (5) به ماده (37) قانون آیین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد: طرح جامع مدیریت شهری و روستایی

گزارش کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس در مورد: طرح شفافیت آرای نمایندگان در اجرای ماده (130) آئین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد: طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد: طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی

بررسی طرح نحوه مواجهه با قانع کننده نبودن پاسخ وزیر (در  اجرای تبصره (2) ماده (161) آئین نامه داخلی مجلس

- بررسی تقاضا دو فوریت در مورد: طرح شفافیت قوای سه گانه و دستگاه های اجرایی و سایر نهادها

سوال ها

 سؤال سیدناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان و تعدادی دیگر از نمایندگان (یک فقره) و سؤال کمال حسین پور نماینده  پیرانشهر و سردشت (یک فقره) از وزیر  تعاون، کار و رفاه اجتماعی (از وزیر برای روز سه شنبه مورخ 30 فروردین ماه ساعت 10:00 صبح دعوت به عمل آمده است)

گزارش نظارتی کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی محیط زیست در اجرای تبصره 1 ماده 107 آیین نامه داخلی مجلس نیز در دستور هفته جاری قرار دارد.

موارد زیر نیز در دستور هفته جاری قرار دارد

1-  انتخاب نمایندگان ناظر در مجامع و شوراها

2- گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مبنی بر تقاضای تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری آبادان و اروندکنار از سال 1385 تاکنون (در اجرای ماده 212) آیین نامه داخلی مجلس

3- گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (اتاق ایران در 10 سال اخیر در اجرای ماده (212) آئین نامه داخلی مجلس)

4- بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل هشتاد و پنجم (85) قانون اساسی در اجرای ماده (196) آیین نامه داخلی مجلس

5-  گزارش کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مورد نحوه اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران در اجرای قانون نحوه گزارش کمیسیون اصل (90) قانون اساسی مصوب 3/9/1366 مجلس شورای اسلامی و ماده (101) آیین نامه داخلی مجلس./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: دستور کار صحن علنی مجلس گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد آیین نامه داخلی مجلس آئین نامه داخلی مجلس اجرای ماده طرح اصلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد
  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی