Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه استانداری خراسان رضوی، جواد خدایی در سفر یک روزه خود به قوچان از زمین پنج هکتاری اهدایی خیرین برای ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید کلاهدوز این شهر دیدن کرد.

وی گفت: با ارایه لایحه این طرح به کارگروه امور زیربنایی خراسان رضوی و فراهم نمودن مقدمات اخذ مجوز ماده ۲۳ برای آن، عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در بازدید از باقی پروژه های شهرستان قوچان در جریان ساخت و سازهای غیرمجاز و مشکلات و معضلات ساکنین اراضی منطقه تعاونی مسکن فرهنگیان (شماره ۴) قرار گرفت و مقرر شد که ساخت و سازهای غیر مجاز شناسایی شود و از ادامه روند وضع موجود ممانعت به عمل آید.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: مشاور طرح جامع شهری باید بررسی‌های لازم را انجام دهد تا وضعیت منطقه تعاونی مسکن فرهنگیان در این طرح مشخص شود که این موضوع در کارگروه امور زیربنایی در قالب طرح جامع شهری و کارگروه مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز مطرح خواهد شد.

دکتر خدایی در جریان سفر به شهرستان قوچان، به همراه نماینده مردم شهرستان های قوچان و فاروج در منزل شهید "سید یحیی موسوی‌پور"، یکی از شهدای قوچان حضور یافت و با خانواده این شهید دیدار و گفت وگو کرد.

در ادامه این سفر معاون استاندار خراسان رضوی به همراه نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی و محلی از مجتمع فرهنگی قوچان با پیشرفت ۳۷ درصد، دانشگاه صنعتی قوچان، بافت فرسوده شهری، پارک‌های شهر از جمله پارک نشاط ، پروژه استخر زمانی، گود کشتی با چوخه، ساختمان اداری شهرداری دیدن کردند.

وی همچنین به همراه مدیران مرتبط استانی و محلی از سد تبارک و خط انتقال آب شرب از محل این سد به تصفیه خانه قوچان دیدن کرد.

خدایی در جریان روند لوله گذاری مسیر ۲۳ کیلومتری خط انتقال آب شرب از سد تبارک به تصفیه خانه و روند پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت و در ادامه از مسیر عبور لوله انتقال آب در روستای زوخانو و بند انحرافی بادخور بازدید کرد.

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری و همدلی، مشکلات موجود از جمله تملک اراضی و مصالح ساختمانی حل شود و پروژه خط انتقال آب از سد تبارک طی سه ماه به بهره برداری برسد.

قوچان در فاصله ۱۲۰ کیلومتری مشهد قرار دارد.

قوچان از گمرک باجگیران به ترکمنستان متصل می‌شود و با عشق آباد، ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد و همچنین دارای ۲۸ کیلومتر مرز بین‌المللی با کشور ترکمنستان است.

برچسب‌ها مشهد استانداری خراسان رضوی طرح های عمرانی قوچان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد استانداری خراسان رضوی طرح های عمرانی مشهد استانداری خراسان رضوی طرح های عمرانی قوچان خراسان رضوی انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: بیشترین خسارت سیل در این استان به محورهای موصلاتی وارد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن تشریح ابعاد بارندگی‌های اخیر استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این بارش‌ها برای خراسان‌جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نویدبخش بود.

وی با بیان اینکه سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است، افزود: از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان در اسفند و فروردین ۱۰۱ و نیم میلی متر است،
متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بود که در سال‌جاری تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته‌ایم اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلندمدت نرسیده‌ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی‌متر برسیم.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نسبت به دوره بلندمدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، گفت: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی‌آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش‌بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع‌رسانی شده بود.

وی با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه خوانده بودند، اظهار داشت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه هشدارهای هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده‌باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محورهای مواصلاتی وارد شد، گفت: حجم سیلاب بالا بود، از این رو برخی راه‌ها بسته شد، البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه محورها را بازگشایی کردند اما شانه‌ها شسته و زیر آسفالت جاده‌ها خالی شده است و آنها ناایمن هستند و قطعاً ترمیم آنچه اتفاق افتاده، زمان بر است.

وی از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و گفت: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: معادن اطراف حاجی‌آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.

وی با ذکر اینکه روستاهای در مسیر سیل بازدید شده، عنوان کرد: خسارت به واحدهای مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستاها زیاد بود.

عباس‌زاده گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده‌اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روزهای آینده جمع‌بندی و اعلام خواهند شد.

وی با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، گفت: از ساعت پنج صبح دغدغه حضور به‌موقع دانش‌آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد اما تعدادی از آنها گرفتار سیلاب شده بودند، بالگرد هم جوابگوی حجم دانش‌آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بلافاصله گزارش بازماندگان کنکور اطلاع‌رسانی شد، تصریح کرد: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد، ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد.

وی افزود: برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی‌سابقه است و خوشحال هستیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصدهای علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب‌آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: خراسان‌جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سدها و بندهای خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه‌گذار در شهر حاجی‌آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کرده‌اند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت‌دیدگان را واریز کنند.

کد خبر 748381

دیگر خبرها

  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی