Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: سال گذشته به همت کارگروه جهادی بخشایش و با اعلام رضایت قطعی اولیای دم ۱۱ نفر از محکومان قصاص نفس به آغوش خانواده بازگشتند. خبرگزاری میزان – حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو در گفت و گو با میزان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته در راستای رهایی محکومان از قصاص، اظهار کرد: سال گذشته به همت کارگروه جهادی بخشایش و با اعلام رضایت قطعی اولیای دم ۱۱ نفر از محکومان قصاص نفس به آغوش خانواده بازگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام بر گذشت، افزود: مردم ولایی استان نیز با تأسی از ائمه اطهار (ع) و سرلوحه قرار دادن تاکیدات ایشان در روایات همواره خلق نیکوی گذشت را مد نظر قرار داده و در راستای کمک به رهایی محکومان به قصاص دوشادوش مسئولان قضایی استان تلاش می‌کنند.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های سال پیش خیرین، معتمدین محلی و اعضای کارگروه جهادی بخشایش و ... بر لزوم تداوم تلاش‌ها جهت گسترش فرهنگ صلح و سازش در استان تاکید کردو افزود: دستگاه قضایی استان سال پیش رو قاطعانه در راستای ایجاد زمینه صلح و سازش اقدام خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو در ادامه به موضوع رسیدگی به امور زندانیان اشاره کردو افزود: در راستای اجرای تاکیدات و سیاست‌های رئیس قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی به وضعیت زندانیان دادگستری کل استان با همکاری سایر نهاد‌های مربوطه اقدامات موثری را انجام داده است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل خاطر نشان کرد: در سال گذشته تعداد ۳۹۸ نفر از زندانیان با اعمال ارفاقات قانونی مشمول عفو شده و همچنین در راستای حمایت از خانواده زندانیان نیز ۴۱۰ خانواده زندانی از تسهیلات ویژه قانونی بهره‌مند شده اند.

گفتنی است؛ حفظ کرامت و حمایت از خانواده زندانیان، استفاده ار ارفاقات قانونی و مجازات جایگزین حبس و حبس زدایی از جمله تاکیدات رئیس قوه قضاییه است که دستگاه‌های قضایی استان‌ها همواره در عمل به این تاکیدات عزم راسخ دارندو دادگستری استان اردبیل نیز همانند گذشته بر این مهم تاکید داشته و اقدامات موثری خواهد داشت.   انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری استان اردبیل کارگروه جهادی بخشایش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان اردبیل کارگروه جهادی بخشایش دادگستری استان اردبیل کارگروه جهادی بخشایش سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز