Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@15:25:50 GMT

سقوط محبوبیت بایدن به زیر ۴۰ درصد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۷۰۴۷

سقوط محبوبیت بایدن به زیر ۴۰ درصد

به گزارش فارس، در نظرسنجی شبکه «سی‌ان‌بی‌سی» که دیروز (پنجشنبه) منتشر شد، میزان محبوبیت جو بایدن رئیس‌جمهور ایالات متحده، از ۴۶ درصد در دسامبر به ۳۸ درصد کاهش یافت. آمریکایی‌های شرکت‌کننده در نظرسنجی به بایدن در مدیریت اقتصاد و بحران در اوکراین امتیاز پایینی دادند و تورم را به عنوان نگرانی شماره یک خود بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «راشا تودی»، این نظرسنجی نشان داد که بایدن با ۳۸ درصد موافقت و ۵۳ درصد مخالفت با عملکرد خود روبروست. تنها چهار ماه قبل از این نظرسنجی، تایید عملکرد بایدن در نظرسنجی این شبکه ۴۶ درصد بود، در حالی ۴۸ درصد مخالف آن بودند.

بایدن در مدیریت اقتصادی نمره پایین‌تری گرفت، به طوری که تنها ۳۵ درصد از آمریکایی‌ها عملکرد او را تایید و ۶۰ درصد  آن را رد کردند. در بحث مدیریت اقتصادی، رتبه بایدن در چهار نظرسنجی متوالی سی‌ان‌بی‌سی به طور مداوم کاهش یافته است.

طبق نتایج به دست آمده در نظرسنجی مذکور، حدود ۴۸ درصد از پاسخ‌دهندگان افزایش هزینه‌های زندگی را به عنوان نگرانی شماره یک خود ارزیابی کردند و وضعیت اوکراین با ۳۱ درصد در مرتبه دوم قرار گرفت و پس از آن مهاجرت (۲۳ درصد) و بیکاری (۲۰ درصد) قرار گرفتند.

وزارت کار ایالات متحده روز سه‌شنبه اعلام کرد که شاخص قیمت مصرف کننده آن در ماه مارس نسبت به ۱۲ ماه قبل آن ۸.۵ درصد افزایش یافته که شدیدترین افزایش سالانه از سال ۱۹۸۱ است. با این حال، برخی از قیمت‌ها به مراتب بیش از ۸.۵ درصد افزایش داشته و بهای بنزین در سال منتهی به مارس حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است.

دولت بایدن تلاش کرده مقصر افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی را «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و عملیات نظامی این کشور در اوکراین جلوه دهد؛ در حالی که نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی نشان داد که ۵۵ درصد از پاسخ‌دهندگان این خط را باور دارند، ۴۹ درصد بایدن را مقصر دانستند و ۶۹ درصد هم اختلال در زنجیره تامین جهانی را عامل این گرانی و تورم خواندند. 

بر اساس نظرسنجی روز پنجشنبه، ۴۷ درصد از مردم آمریکا وضعیت اقتصادی کشورشان را «ضعیف» ارزیابی کردند که بدترین نتیجه به دست آمده از سال ۲۰۱۲ است و تنها ۱۷ درصد آن را «خوب» ارزیابی کردند.

از هر پنج آمریکایی، یک نفر وضعیت مالی شخصی خود را به‌عنوان «در حال پیشرفت» توصیف کرد، اکثر آن‌ها گفتند که «در جا زده‌اند» و از هر ۱۰ آمریکایی، یک نفر گفت وضع مالی‌اش «در حال بدتر شدن است».

همچنین، ۵۶ درصد گفتند رکود اقتصادی را در سال آینده پیش‌بینی می‌کنند و ۸۴ درصد هم پاسخ دادند که برای گذران زندگی و تامین مخارج مجبورند از هزینه‌های خود کم کنند.

پیش‌تر همچنین محبوبیت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در جدیدترین نظرسنجی شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» و موسسه «یوگاو» به پایین‌ترین حد خود رسید. بر اساس این نظرسنجی، محبوبیت بایدن در اوایل آوریل (ماه میلادی جاری) به ۴۲ درصد کاهش یافت که سی‌بی‌اس نیوز اعلام کرد پایین‌ترین میزان ثبت شده در نظرسنجی این شبکه است. پنجاه و هشت درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که عملکرد وی به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را تایید نمی‌کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، اتحادیه ضد افترا (ADL) روز یکشنبه ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با انتشار گزارش سالانه خود از «سطح بی‌سابقه» حملات ضدیهودی ثبت شده در سال ۲۰۲۳ هشدار داد که با ادامه روند موجود ممکن است «زندگی یهودیان در غرب غیرممکن شود».

این سازمان ناظر وضع یهودیان در جهان گفته درحالی که اقدامات یهودی‌ستیزانه پیشتر نیز «از کنترل خارج شده بود»، اکنون با جنگ اسرائیل علیه غزه وضعیت به شرایطی «هشداردهنده» رسیده است.

در این گزارش که به مناسبت روز بزرگداشت قربانیان هولوکاست منتشر شده آمده است که در اکثر کشورهای دارای اقلیت مهم یهودی از جمله ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، برزیل و مکزیک حوادث یهودستیزانه در سال ۲۰۲۳ به مراتب بیشتر از آمار سال ۲۰۲۲ بوده است.

بنابر ارقام منتشره، تعداد حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده با دو برابر شدن نسبت به سال گذشته به نرخ بی‌سابقه ۷ هزار و ۵۲۳ مورد رسیده است.

این اعمال یهودی‌ستیزانه شامل آزار و اذیت، خرابکاری و حمله به مشاغل متعلق به یهودیان، مؤسسات و سازمان‌های یهودی و همینطور دانشجویان یهودی بوده است.

این تحقیق که به طور مشترک با دانشگاه تل‌آویو نوشته شده گفته است که در بریتانیا تعداد حوادث مشابه از ۱۶۶۲ به ۴۱۰۳ مورد رسیده که شامل ۲۶۶ مورد حمله فیزیکی بوده است. 

در فرانسه نیز حملات یهودی‌ستیزانه چهار برابر شده و از ۴۳۶ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۷۶ مورد افزایش یافته است.

«۴۴ درصد» از یهودیان فرانسوی پوشیدن کیپا را کنار گذاشته‌اند

همزمان یافته‌های یک نظرسنجی که از سوی نشریه «لو پاریزین» انجام شده نشان می‌دهد یهودیان فرانسه نسبت به افزایش یهود‌ستیزی در این کشور نگران هستند تا جایی که تقریبا نیمی از آن‌ها گذاشتن عرقچین یا کلاه سنتی یهودی در خیابان‌ها را رها کرده‌اند.

مطابق این نظرسنجی که از سوی موسسه «ای‌فوپ» انجام شده است، ۹۲ درصد از یهودیان فرانسوی احساس می‌کنند یهود‌ستیزی یک «پدیده فراگیر» در این کشور است و ۹۴ درصد از آنها نیز معتقدند که این پدیده «در حال افزایش است».

همزمان ۷۶ درصد از کل جمعیت فرانسه نیز گفته‌اند که شاهد «تقویت» یهودی‌ستیزی در فرانسه بوده‌اند.

۵۷ درصد فرانسوی‌ها و ۷۳ درصد کسانی که مذهب یهودی دارند گفته‌اند که دلیل اصلی یهود‌ستیزی را «نفرت از اسرائیل» می‌دانند.

برگزارکنندگان این نظرسنجی در گزارش خود همچنین از «جوان‌تر شدن جمعیت سنی با افکار یهودستیزانه» خبر داده‌اند. به گفته آنان، ۳۵ درصد از افراد زیر ۲۵ سال جامعه فرانسه حمله به یهودیان به خاطر حمایت فرضی‌شان از اسرائیل را «موجه» احساس می‌کنند.

یک چهارم یهودیان این کشور می‌گویند که قربانی یک حمله کلامی یا فیزیکی یهودستیزانه شده‌اند و ۱۲ درصد از آنها گفته‌اند که چندین بار چنین اعمالی را ضد خود دیده‌اند.

۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان یهودی گفته‌اند از «ترس» مجبور شده‌اند بیرون رفتن‌هایشان را کم کنند یا آنها را با تاکسی اینترنتی «اوبر» انجام دهند. در حالی که ۴۴ درصد از کسانی که پیش از این کیپا بر سر می‌گذاشتند، دیگر آن را در خیابان نمی‌پوشند.

در سوی مقابل و مطابق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از مسلمانان فرانسه معتقدند «یهودیان قدرت زیادی در رسانه‌ها دارند» و ۵۶ درصد معتقدند که «یهودیان از وضعیتشان به عنوان قربانی نسل‌کشی نازی‌ها به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند».

 

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟