Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تاریخ 10 مه 2021 یعنی حدود یک سال قبل گروه‌های مقاومت فلسطین در اقدامی بی‌سابقه دست به انجام یک عملیات گسترده علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سراسر اراضی اشغالی زدند.

سرویس جهان مشرق _ همه چیز از عملیات شهادت طلبانه رعد فتحی حازم در بامداد 19 فروردین ماه امسال آغاز شد؛ در سالگرد هلاکت ۱۳ نظامی صهیونیست در اردوگاه جنین، یک جوان دیگر از این اردوگاه رعب و وحشتی کم سابقه را به جان صهیونیست‌ها انداخت و باعث شد بیش از یک هزار نظامی صهیونیست برای یافتن او بسیج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بامداد اولین جمعه از ماه مبارک رمضان ساعتی بعد از انجام عملیات خود که تل‌آویو را به شهر اشباح تبدیل کرده بود، در حالی که از یکی از مساجد شهر یافا خارج می‌شد و به نظر می‌رسید برای انجام عملیات دوم آماده شده است، در درگیری با نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

پس از این ماجرا، فتحی حازم پدر شهید رعد حازم با حمایت از انجام این عملیات توسط فرزندش علیه صهیونیست‌ها طی سخنانی با ساکنان شهر جنین مقابل منزلش گفت: نسل شما و دوره شما در سال‌های آتی شاهد پیروزی خواهند بود، چشمانتان تغییر را خواهد دید و به آزادی، استقلال و پیروزی خواهید رسید.

این حادثه و سخنرانی پدر شهید رعد حازم منجر به خشم شدید صهیونیست‌ها شده و نیروهای امنیتی اسرائیل برای دستگیری وی به اردوگاه جنین حمله ور شدند اما با مقاومت شدید جوانان و مدافعین فلسطینی از این اردوگاه صهیونیست ها ناچار به عقب نشینی شدند. در ادامه مردم غیور فلسطین از سراسر مناطق اشغالی و کرانه باختری به منظور شرکت در دومین نماز جمعه ماه مبارک رمضان امروز راهی مسجدالاقصی شدند.

نماز جمعه ای که با شکوه مثال زدنی و حضور بیش از 50 هزار نمازگزار فلسطینی برپا شد اما به مانند همیشه با وحشت صهیونیست ها از احتمال خیزش مردمی در قدس، شهرک نشینان اشغالگر و نیروهای امنیتی اسرائیل به محوطه مسجد الاقصی یورش برده و درگیری های سنگینی میان دو طرف شکل گرفت.

این درگیری ها منجر به شهادت یکی از نمازگزاران به نام "شوکت عابد" از محله کفردان شهرک جنین شد.

همچنین صدها نفر از نمازگزاران فلسطینی نیز طی درگیری با صهیونیست ها زخمی شده و چندین نفر دستگیر شدند.

در درگیری متقابل نمازگزاران فلسطینی با نیروهای پلیس اسرائیل، حداقل 8 نفر از افسران و سربازان صهیونیست زخمی شدند که حال 3 نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

حملات صهیونیست ها به مسجدالاقصی منجر شد تا برخی اعضای عرب مجلس رژیم صهیونیستی نفتالی بنت نخست وزیر این رژیم را تهدید کنند که در صورت ادامه وحشی گری ها از کابینه وی خارج شده و منجر به سقوط آن خواهند شد.

در واکنش به حملات وحشیانه ماموران امنیتی اسرائیل به مسجدالاقصی، یک دختر 15 ساله فلسطینی امروز در شهر حیفا در شمال سرزمین های اشغالی یک شهروند 47 ساله اسرائیلی را به هلاکت رسانده و پس از اجرای عملیات توسط ماموران امنیتی این رژیم دستگیر شد.

تغییر قواعد درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی

در تاریخ 10 مه 2021 یعنی حدود یک سال قبل گروه‌های مقاومت فلسطین در اقدامی بی‌سابقه دست به انجام یک عملیات گسترده علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سراسر اراضی اشغالی زدند.

این عملیات بر خلاف ادوار گذشته در چارچوب درگیری‌های همیشگی میان اشغالگران و غزه انجام نشد، بلکه این بار گروه‌های مقاومت فلسطین برای حمایت از قدس و مسجدالاقصی و ساکنان این شهر مقدس به پا خواستند. در شرایطی که محافل امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی با ارزیابی‌های اشتباه خود هرگز تصور نمی‌کردند که مقاومت در نوار غزه برای دفاع از قدس وارد عمل شود، صهیونیست‌ها با عملیات گسترده گروه‌های مقاومت فلسطین غافلگیر شدند.

صهیونیست‌ها ابتدا ضرب الاجل ۴۸ ساعته و در ادامه حتی فرصت ۲ ساعته مقاومت را جدی نگرفتند و ناگهان مشاهده کردند برای نخستین بار ظرف دو دقیقه ۱۰۰ موشک به طور همزمان به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد که این اتفاق تحولی مهم برای مقاومت فلسطین آن هم با جغرافیا، امکانات و مختصات محدود است و به وضوح موجب شگفتی و شوک سران رژیم‌صهیونیستی شد. زیرا این رژیم با دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی متعدد و عریض و طویل نتوانست این حجم آمادگی را در جغرافیای محدود غزه که طول آن تنها ۳۰ کیلومتر است، شناسایی کند و این‌گونه غافلگیر نشود.

این جنگ، نخستین نبرد تهاجمی مقاومت علیه رژیم‌ صهیونیستی بود. در سه جنگ پیشین همواره مقاومت در مقام دفاع از خود برابر تهاجم رژیم‌صهیونیستی قرار داشته، ولی این‌بار در اقدامی پیش‌دستانه برای دفاع از بیت‌المقدس با تعیین ضرب‌الاجل اقدام به موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی کرد.

آغاز مرحله جدید در رویارویی فلسطینیان با اشغالگران

اما یکی از نکات جالب توجه و حائز اهمیت جنگ 12 روزه در مه 2021 میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها که به نبرد «شمشیر قدس» معروف شده، این بود که در گذشته ما همواره شاهد انتفاضه‌ها (کرانه باختری) و جنگ‌های مقاومت (غزه) به صورت مجزا از هم بودیم و این نخستین‌بار بود که هر دو رویداد با هم در یک زمان واقع شدند که از یکی‌شدن و همبستگی تمامی فلسطینیان برابر اشغالگری رژیم‌صهیونیستی حکایت دارد. لازم به ذکر است که از حدود 2 سال پیش مقاومت در این فکر بوده که چگونه می‌توان مقاومت را به جغرافیایی فراتر از نوار غزه گسترش داد و اکنون این راهبرد جنبه عینی به خود گرفته است.

اما در زمان کنونی و درحالی که پیش‌بینی می‌شد با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و حضور گسترده فلسطینیان در مسجدالاقصی هم‌زمان با یورش نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست و رفتارهای تحریک‌آمیز آنها، مجددا اوضاع قدس شعله‌ور گردد و شاهد سناریوهایی مشابه سال گذشته باشیم، اما این بار فلسطینیان دست به ابتکار جدیدی زدند.

عملیات‌های استشهادی و کابوس بزرگی که دست از سر صهیونیست‌ها بر نمی‌دارد

تنها در ماه مارس یعنی از اوایل اسفند تا اوایل فروردین، 16 عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی رخ داده است که یک رکورد تاریخی در این زمینه محسوب می‌شود و زنگ خطر را برای صهیونیست‌ها درباره آغاز یک مرحله خطرناک به صدا درآورد.

«عملیات شهادت طلبانه» یکی از مهم‌ترین روش‌های مبارزاتی مجاهدان و گروه‌های مبارز فلسطین است تا از این راه نوعی  توازن راهبردی با دشمن صهیونیستی، که بزرگترین زرادخانه نظامی را در اختیار دارد و از حمایت دولت‌های غربی نیز برخوردار است، ایجاد کنند.

در میان این عملیات‌ها 4 عملیات استشهادی اخیر که از منطقه «بئر السبع» در اراضی اشغالی 1948 آغاز شد و به خیابان دزنگوف در قلب تل‌آویو رسید، نقش زیادی در تغییر معادلات درگیری میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها داشت و محافل اسرائیلی را سردرگم کرده است.

اولین وجه تمایز این عملیات‌ها آنجاست که این بار فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی 1948 که اصطلاحا شهروندان «اسرائیلی» خوانده می‌شدند با الگوگیری از رخدادهای سال گذشته در جریان نبرد شمشیر قدس، مستقیما وارد عرصه مبارزه با اشغالگران شده و به صفوف سایر فلسطینی‌ها در مقاومت علیه اشغالگری پیوسته‌اند.

از طرف دیگر انجام چنین عملیات‌هایی آن هم در شهری مانند تل‌آویو که پیشتر مرکز ثبات و امنیت صهیونیست‌ها بود و مراکز مهم و امنیتی و ساختمان‌ها و دفاتر سیاستمداران اسرائیلی در آن واقع شده، در نوع خود بی‌سابقه بوده و حاکی از گسترش رویکرد مقاومت مردمی در سراسر فلسطین است و به صهیونیست‌ها هشدار می‌دهد که دیگر هیچ کجای فلسطین اشغالی برای آنها امن نیست.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت مقاومت فلسطین سرزمین های اشغالی ماه مبارک رمضان رژیم صهیونیستی مسجد الاقصی پلیس اسرائیل اراضی اشغالی غزه شهر حیفا عملیات شهادت طلبانه مسجدالاقصی فلسطین تلاویو اسرائیل اردوگاه جنین تحولات منطقه سیف القدس اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت گروه های مقاومت فلسطین سرزمین های اشغالی رژیم صهیونیستی اراضی اشغالی صهیونیست ها عملیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۷۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، همزمان با حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و مقاومت مبارزان فلسطینی در برابر نظامیان صهیونیست، کرانه باختری نیز شاهد تنش میان فلسطینیان و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی است.

منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی نزدیک ایست بازرسی نظامی صهیونیستی «جباره» در شرق شهر «طولکرم» واقع در کرانه باختری به سوی یک خودرو فلسطینی آتش گشوده‌اند. هنوز جزییات بیش‌تری از زخمی‌ها یا شهیدان احتمالی این حادثه گزارشی مخابره نشده است.

همچنین در پی یورش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «عزون» در شرق «قلقیلیه» واقع در کرانه باختری، این منطقه شاهد وقوع درگیری میان نظامیان صهیونیست و جوانان فلسطینی بود.

روستای «دوما» در جنوب شهر «نابلس» واقع در کرانه باختری نیز با یورش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی روبرو شد.

نظامیان صهیونیست در اطراف ایست بازرسی نظامی صهیونیستی «عناب» واقع در شرق شهر طولکرم نیز یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

باشگاه اسیر فلسطین نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی «فیروز سلامه» که یکی از بانوان آزاده توافق مبادله اسیران میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطینی در غزه است، «لمی غوشه» بانوی خبرنگار و از اسیران آزادشده در گذشته و «رامز عواد» خبرنگار فلسطینی را در ایست بازرسی نظامی صهیونیستی «عطاره» بازداشت کرده‌اند.

کد خبر 6091430

دیگر خبرها

  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری+فیلم
  • بازداشت ۸ هزار و ۵۰۵ فلسطینی در کرانه باختری طی ۲۰۶ روز
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح
  • حمله جدید حزب الله به مواضع نظامیان صهیونیست
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • آژیر خطر در کریات شمونا به صدا درآمد/ حمله جدید به المالکیه
  • شهادت ۲ فلسطینی در غرب جنین/ درگیری‌های مسلحانه مقاومت با اشغالگران در طولکرم
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی