Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@14:41:38 GMT

مسئولان با رسانه‌ها تعامل پسندیده داشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۸۷۴۵

مسئولان با رسانه‌ها تعامل پسندیده داشته باشند

عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت گفت: مسئولان اجرایی و همه افرادی که در تحقق عدالت، افزایش آرامش، امنیت مردم و بالابردن سطح رفاه در کشور نقش دارند باید با رسانه‌ها تعامل خوب و پسندیده‌ای داشته باشند.

ناصر امانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص جلسه هم اندیشی اصحاب رسانه با رییس جمهور اظهار کرد: صحبت‌های برخی از مسئولان رسانه‌ها به صورت صریح و علنی با رئیس جمهور و استقبال رئیس جمهور از نظرات منتقدان قابل تقدیر است، این نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه بدون در نظر گرفتن نظرات مخالفان و دعوت از همه رسانه‌ها کار ارزشمندی بود که در این دوره بنیان آن گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رئیس جمهور از نظرات افرادی که در جریان انتخابات مقابل و مخالف وی بودند نیز استفاده می‌کند، ادامه داد: جلسه هم اندیشی با اصحاب رسانه ضمن اینکه نشان داد رسانه برای رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه و رئیس شورای عالی امنیت کشور مهم است بلکه برای بیان صحبت‌ها و نظرات با اصحاب رسانه زمان اختصاص می‌دهد. همچنین از سردبیران و مدیران مسئول رسانه‌ها از جبهه‌های مختلف سیاسی کشور دعوت و به صورت مستقیم نظر آن‌ها را دریافت می‌کند.

به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران، این اقدام رئیس جمهور به سرمایه اجتماعی دولت و نظام می‌افزاید از این جهت کار بسیار ارزشمند و ستودنی است.

وی گفت: اصحاب رسانه در جریان این دیدار اجرای عدالت و جمهوریت را خواستار شدند که در گفتمان دولت این عدالت برقرار شود.

امانی در پاسخ به این سوال که تا چه میزان این دیدارها و هم اندیشی با رسانه در جهت حل مشکلات مردم اثرگذار خواهد بود؟ تصریح کرد: اصولاً تعریفی که ما از رسانه‌ها در تراز انقلاب اسلامی داریم این است که زبان مردم باشند. در حال حاضر دشمنان به ویژه صهیونیست‌ها به اندازه کافی رسانه و بلندگو دارند از این رو از رسانه‌های کشور انتظار داریم که زبان گویای مردم باشند.

وی ادامه داد: اکنون آنچه مردم و رسانه‌ها از مسئولان مطالبه می‌کنند رفع تبعیض و اجرای عدالت است، مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند باید عدالت را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت با بیان اینکه باید مسئولان کشور اجرای عدالت را در دستور کار خود قرار دهند، گفت: همچنین رسانه‌ها در گفت‌وگو با مسئولان، انتشار گزارش‌ها و اخبار، اجرای عدالت که نکته مهم و استراتژیک بیانیه گام دوم انقلاب را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: این دیدارها و هم اندیشی با رسانه‌ها باید ادامه پیدا کند، روسای قوای دیگر، مسئولان اجرایی و تمام افرادی که در تحقق عدالت و افزایش آرامش و امنیت مردم و بالابردن سطح رفاه در کشور نقش دارند باید با رسانه‌ها تعامل خوب و پسندیده‌ای داشته باشند.

کد خبر 568665

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دولت ابراهیم رییسی رییس جمهور اجرای عدالت هم اندیشی نشست هم اندیشی رسانه اصحاب رسانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هم اندیشی اصحاب رسانه اجرای عدالت رسانه ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین سخنگوی جدید قوه قضائیه در اولین نشست خبری خود با ذاصحاب رسانه با اساره به ابلاغ سند جدید تحول قضایی به تشریح برخی از ویژگی‌ها و تفاوت‌ها و اصلاحات صورت گرفته در این سند پرداخت و گفت: این سند که در دوره جدید و با تغییرات و اصلاحات صورت گرفته می‌تواند حل کنده بسیاری از مشکلات باشد  و برای نیل به این هدف یک رویکرد مسئله محور دارد و تلاش کرده از روش‌هایی استفاده کند که با شناسایی راهکارهای تحولی به اهداف برنامه برسد.

اصغر جهانگیر با اشاره به اینکه برای این منظور ۱۰ عنوان پیشران در این سند پیش بینی شده که قرار است با کمک سایر دستگاه ها و مردم اتفاق های خوبی برای هوشمند سازی، قضا زدایی، نظارت بر ظابطین، ارتقای شفافیت و رفع موارد فساد زا، رخ دهد، افزود: ما چالشهایی هم داریم مثل فراوانی مصادیق حقوق عامه، زیادی و تراکم ورودی پرونده‌ها محدود شدن برخی آزادی های مردم با روش‌هایی که مبتنی بر قانون نیست، ناکافی بودن برخی اقدامات در امور حسبی یا تضییع حقوق ایرانیان در امور بین‌المللی که سند تحول جدید برای آنها راهکارهایی پیش بینی کرده است.

وی اضافه کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ورودی دعاوی چالش‌هایی داریم از جمله تزلزل در روابط حقوقی اشخاص که ناشی از نا آشنایی مردم با امور حقوقی است که سبب می‌شود گاه افرادی که با حسن نیت وارد قرارداری می شوند با مشکلات حقوقی مواجه شوند.

سخنگوی عدلیه گفت: موضوع دیگر ناکافی بودن برخی تبعات جرم با مسایلی که زمینه شکل گیری جرایم را ایجاد می‌کند و دست به دست هم داده و تراکم ورودی پرونده ها را سبب می‌شود که در این سند جدید با تمرکز بر موضوع هوشمند سازی شروط قراردادها و کیفی سازی خدمات دفاتر رسمی و استاندارد شدن بسیاری از قراردادهایی که مردم با مدل‌های ان‌ها آشنا نیستند و همین موضوع زمینه کلاهبرداری را فراهم کرده تلاش شده از این تبعات کاسته شود.

وی تصریح کرد: در این سند همچنین به موضوع مقابله با فسار و کارآمدی هم توجه زیادی شده زیرا آنچه مد نظر بنیانگذار نظام بوده که تحقق یک جامعه مبتنی بر عدالت علوی و مبانی اسلام است و به همین دلیل جنس جمهوری اسلامی فساد ستیز و فساد ناپذیر است و در این سند ماموریت های لازم دیده شه که پیامد نهایی اجرای سند عدالت مورد نظر و رضایت مندی مردم باشد.

اصغر جهانگیر خاطرنشان کرد: تلاش ما اینست که با این سند صیانت آز آزادی های مشورع تامین حقوق متهمین و توسعه صلح و سازش و استفاده از نهادهای ارفاقی و کمک به رفع موانع تولید و مشارکت مردم را محقق کنیم.

وی گفت: در حوزه رسانه هم سند کار کرده که یکی از آنهابرگزاری سالانه جشنواره عدالت و رسانه است. معتقدیم  رسانه ها نقش رابط مردم و حاکمیت را دارند و این رابطه می‌تواند یک تامل سازنده را ایجاد کند و نقد ارزیابی عملکرد ما می‌تواند کمک کند ما از نقص ها و کاستی هایمان مطلع شویم و هم مردم بدانند قوه قضائیه خدمتگذار آنها است.

تشکیل سه پرونده برای مصوبه حقوق و دستمزد ۱۴۰۳

سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به وسال دیگری درم ورد اینکه دیوان دالت به موضوع درخواست جامعه کارگی برای ابطال مصوبه حقوق و دستمزد ۱۴۳ که به امضای نمایندگان کارگری نرسیده با اشاره به اینکه قوه و دیوان عدالت به منزله ملجا و مرج رسیدگی به دعاوی در محیط اداری و کارگری است، گفت:  اگر کسی معتقد است حق از او ضایع شده باید برای احقاق حق طرح شکایت کند و صرف اینکه اعتقاد داشته باشیم تضییع حقی شده مستقلا دیوان وارد نمی شود.

وی افزود: در این مورد اما تا کنون سه فقره شکایت برای ابطال این بخشنامه به دیوان رسیده که در مرحله تبادل لوایح است و پس از تکمیل تحقیقات پرونده و اخذ نظرات هیئت‌های تخصصی بیمه و (وزارت)کار و تأمین اجتماعی رسیدگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

این خبر تکمیل می‌شود ...

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است