Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده لنگرود در مجلس، با بیان اینکه در حال حاضر سد سفیدرود کل استان را پوشش می دهد، گفت: امکان آبرسانی به تمام استان وجود ندارد و از سد سفیدرود تا شهرستان لنگرود به عنوان آخرین حوزه آبریز شد تقریبا ۱۵۰ کیلومتر کانال داریم.

پرویز محمدنژاد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به مشکلات حوزه تامین آب زراعی در استان گیلان، اظهار کرد: اعتبارات لازم برای سدسازی در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تخصیص اعتبار ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای ایجاد سدهای پراکنده خبر داد و تصریح کرد: یکی از راهبردهای ما در حوزه تامین آب زراعی باید ایجاد منبع تامین آب در محل باشد.

نماینده شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در حال حاضر سد سفیدرود کل استان را پوشش می دهد، گفت: امکان آبرسانی به تمام استان وجود ندارد و از سد سفیدرود تا شهرستان لنگرود به عنوان آخرین حوزه آبریز تقریبا ۱۵۰ کیلومتر کانال داریم و لذا ۵۰ درصد آب در مسیر تلف می شود.

محمدنژاد، با اشاره به خارج شدن کانال ها از حالت استاندارد و محدود شدن تعمیر و نگهداری و اصلاح مدار آبرسانی، خاطرنشان کرد: باید منبع انرژی در محل ایجاد کنیم تا تلفات کاهش یابد و دسترسی کشاورز به آب تسهیل شود.

وی از تخصیص اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای ایجاد سدهای دوگانه در شهرستان لنگرود خبر داد و گفت: همچنین حفر چاه های نیمه عمیق و ورود آب به داخل کانال از جمله اقداماتی است که می تواند دغدغه در حوزه آب کشاورزی را رفع کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، با اشاره به پیشرفت ۶۷ درصدی بندر گردشگری چمخاله، عنوان کرد: تاکنون ۷۴ میلیارد تومان برای این پروژه مهم هزینه شده و اتمام آن را پایان سال در دستور کار قرار دارد.

وی از نوغان به عنوان شناسنامه گیلان و شهرستان لنگرود یاد کرد و افزود: به سمت کشاورزی دانش بنیان می رویم و لذا در سال جاری کلیه نوغانداران را وارد چرخه تولید کردیم و بستر لازم برای تولید گسترده نوغان در گیلان فراهم شده و با تخصیص اعتبار ۱۲ میلیاردی علاوه بر احیای باغات رها شده توت، ظرفیت های جا مانده را به کار می گیریم.

محمدنژاد، با اشاره به اهمیت چای برای گیلان، یادآور شد: درآمد مردم به محصول چای وابسته است و لذا باید تولید برای چایکار به صرفه باشد؛ در این راستا بر قیمت گذاری متعادل تاکید داریم و طی سال گذشته شاهد رشد قیمت ۵۷ درصدی قیمت چای درجه یک و ۳۸ درصدی قیمت چای درجه دو بودیم.

وی با بیان اینکه تخصیص اعتبار خرید تضمینی چای از ۲۰۰ میلیارد تومان را طی سال جاری به ۳۰۰ میلیارد تومان رساندیم، ادامه داد: همچنین با تزریق اعتبار به صندوق حمایت از توسعه صنعت چای در حوزه به زراعی و تسهیلات و ماشین آلات به سمت چایکاری مدرن می رویم تا ارزش افزوده ایجاد کند.

نماینده لنگرود در مجلس، همچنین از تخصیص اعتبار ۱۰۵ میلیارد تومانی حوزه ساماندهی پسماند در استان گیلان طی سال گذشته خبر داد که سهم شهرستان لنگرود ۲۴ میلیارد تومان بود و گفت: امسال نیز در جریان سفر رئیس جمهوری ۲۵۰ میلیارد تومان به این حوزه تخصیص یافته است که باید منتظر جذب باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب کانال آب سد شهرستان لنگرود میلیارد تومان تخصیص اعتبار سد سفیدرود تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس

فرماندار شهرستان سلماس با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری گفت: ۲۶ میلیون متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولاچای در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ذبیح‌الله کاظمی در جلسه کارگروه جلوگیری از هدررفت منابع آبی شهرستان سلماس با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی و عملکرد کشت پاییزه اظهار کرد: با توجه به نیاز آبی محصولات کشاورزی، نخستین مرحله رهاسازی آب سد زولاچای ، یکم خرداد به روی اراضی کشاورزی اجرا می‌شود.

وی افزود: این امر به جهت تأمین حق‌آبه کشاورزان صورت می‌گیرد و با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری، بهترین استفاده را در کشت جو، گندم و دانه‌های روغنی دارد.

فرماندار شهرستان سلماس در ادامه با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب، گفت: ۲۶ میلیون متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولا در نظر گرفته شده است.

کاظمی تصریح کرد: این میزان آب نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲٠ درصد افزایش دارد.

وی یادآور شد: آب حدود ۱۲ هزار هکتار اراضی این شهرستان از سدهای زولا و دریک تأمین می‌شوند.

کد خبر 748699

دیگر خبرها

  • دوازدهمین دوره المپیاد دادرس دختران در شهرستان لنگرود
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام