Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا یاری گفت: طبق آمارهای منتشر شده در فضای مجازی حدود ۲۵ میلیون کاربر زیر ۱۸ سال در این فضا فعالیت می کنند که بر اساس استانداردهای جهانی، این کاربران، کودک در نظر گرفته شده و جامعه آنها در معرض خطر جدی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا یاری کارشناس فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: طبق آمارهای منتشر شده در فضای مجازی حدود ۲۵ میلیون کاربر زیر ۱۸ سال در این فضا فعالیت می کنند که بر اساس استانداردهای جهانی، این کاربران، کودک در نظر گرفته شده و جامعه آنها در معرض خطر و آسیب جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق قوانین بین المللی وقتی کودک در معرض آسیب قرار گیرد، جرم محسوب می شود. یاری افزود: در کشورهای پیشرفته دنیا اینترنت کودکان متفاوت با بزرگسالان است و قوانین بسیار سختی برای استفاده کودکان در این فضا تعبیه شده است. این کارشناس با بیان اینکه سالها اینترنت کودکان را از مسئولین کشوری درخواست کردیم، اما بی نتیجه ماند، تصریح کرد: امروز کودکان آلوده این فضا شده اند و کرونا بر شدت آسیب های این فضا افزود. وی با تاکید بر اینکه باید کودکان را به تولید محتوا در این فضا تشویق کنیم، گفت: تشویق و هدایت کودکان به تولید محتوا یکی از راهکارهایی است که آسیب های این فضا را برای رده سنی کودکان کاهش می دهد. یاری ادامه داد: والدین در این هنگام یک علامت سوال بزرگ در ذهن شان ایجاد می شود که کودک ما چه محتوایی را می تواند در این فضا تولید و منتشر کند. وی افزود: باید کودک را از مخاطب منفعل به مخاطب فعال تبدیل کنیم، همه کودکان ایرانی با استعداد هستند و والدین می توانند با شناسایی استعدادشان از آنها بخواهند تولید محتوا کنند و آن را در این فضا به اشتراک بگذارند. این کارشناس تاکید کرد: کودک باید ضمن استفاده از این فضا، از ذهن خود نیز استفاده کند تا در این فضا مصرف کننده صرف نباشد و بتواند مفید واقع شود. یاری در خاتمه خاطرنشان کرد: دولت باید اینترنت و سیم کارت کودکان را در کشور در دستور کار قرار دهد زیرا نمی توان سرعت پیشرفت فناوری را گرفت اما می توان با راهکارهای درست آسیب های این فضا را به حداقل رساند.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیروس کهوری نژاد بازیگر سینما و تلویزیون در گفت وگو با ستاد جایزه جوانی جمعیت در صحبت هایی گفت: سرمایه های هر ملتی به جز خاک پهناور و منابعش که خوشبختانه ما از این جهت چیزی کم نداریم، نیروی انسانی آن است. این نیروی انسانی ایده پرداز، با غیرت، متعهد و مسئولیت پذیر باید نسبت به زندگی خود باشند. اگر بحث وطن و هویت ملی را هم کنار بگذاریم این فرد باید نسبت به آینده و حال خود متعهد باشد و قطعا چنین فردی نسبت به جامعه خود هم متعهد می شود.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند پسر دارد، گفت: ما جنوبی ها رسمی داریم که می گوییم کمتر از سه فرزند اصلا در شانمان نیست، الان هم می بینم که خوشبختانه سه پسر در خانواده، محله، اقوام و تا جامعه موثر و مایه سربلندی ما هستند، بهرحال همین ها وقتی پدر و مادر به سن پیری و کهنسالی برسند، دستگیرش می شوند.

کهوری نژاد اظهار داشت: جامعه وقتی که کهنسال باشد جسارتش را از دست می دهد و وقتی جسارت این فرد از دست برود، جسارت جامعه از دست می رود و کم کم دیگر پتانسیل اجتماعی پایین می آید و ای خطرناک است.

وی با اشاره به خطرات آمار کمتر مردان نسبت به زنان گفت: خوشبختانه جامعه زنان ما هم بسیار فعال و البته باهوش هم هستند و جامعه هم نباید بترسد که این افراد وارد اجتماع شده و کارکرد داشته باشند منتها باید اعتماد به نفس مردان هم نسبت به زنان بالا برود چرا که همین باعث آمادگی آنها به زندگی و به وجود آوردن نسل های بعدی و پرورششان می شود.

کهوری نژاد با تأکید براینکه نسل جوان باید زمانی فرزنددار شوند که حوصله پرورش کودکان را داشته باشند، گفت: سیاست های تشویقی دولت باید طوری باشد که زمینه اعتماد اجتماعی را نسبت به آینده ایجاد کند من حتی با همین شصت سال سنی هم که دارم باز هم تمایل دارم که یک فرزند بگیرم و بزرگ کنم.

وی در پایان اظهار داشت: ما نیاز به نسل جوان پرجسارت داریم، هنوز هم نسل ما پرجسارت هستند منتها برای نسل های آتی هم باید چنین جوانانی را پرورش بدهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش های خانواده،رسانه،سازمان های مردم نهاد ، دستگاهای اجرایی،شرکت ها و موسسات خصوصی ،مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات ۶ کودک گرفتار در کوه‌های کرمان
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید