Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان طرح دولت انگلیس را برای اعزام پناهجویان به رواندا ظالمانه و غیرقانونی توصیف کرده‎اند.

خبرگزاری میزان - دولت انگلیس به تازگی از طرحی برای اعزام پناهجویان به رواندا خبر داده است؛ اقدامی که واکنش فوری سیاستمداران مخالف، کارشناسان حقوقی بین المللی و مدافعان حقوقی را در پی داشت.

به گزارش «نیویورک تایمز»، در حالی که «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، روز پنج‎شنبه، مدعی شد که این اقدام به منظور مقابله با قاچاق انسان و اصلاح سیستم معیوب پناهندگی انگلیس است، اما بسیاری این طرح را ظالمانه و غیرقانونی خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اعلامیه در یک زمان پرتنش سیاسی برای «جانسون» که به دلیل نقض اقدامات قرنطینه‌ای ویروس کرونا با انتقاد مواجه است و از آنجایی که تعداد افرادی که از کانال «مانش» با قایق برای درخواست پناهندگی عبور می‌کنند، همچنان در حال افزایش است، منتشر می‌شود.

ورود قایق‌های بسیار قابل مشاهده از طریق کانال انگلیس در دو سال گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

بر اساس گزارش رسانه‎ها، دستکم ۲ هزار و ۳۵۴ نفر در ماه گذشته با قایق‌های کوچک وارد انگلیس شدند که تقریباً سه برابر بیشتر از زمان مشابه در سال ۲۰۲۱ است.

اما تعداد کلی درخواست‌های پناهندگی هنوز به طور قابل توجهی کمتر از اوج خود در دو دهه پیش است، به طوری که در سال ۲۰۲۱ تعداد کل درخواست‌ها کمی بیش از نیمی از آن چیزی است که در سال ۲۰۰۲ بود.

کارشناسان معتقدند که ورود قایق‌ها نشان‌ دهنده تغییر مسیر پناهجویان برای ورود به انگلیس است.

یک تحقیق نشان می‎دهد که بیشتر افرادی که با قایق وارد می‌شوند، به دنبال پناهندگی معتبر هستند و از کشور‌های جنگ زده از جمله افغانستان، اریتره، عراق، سودان، سوریه و یمن به انگلیس رفته‎اند.

گروه‌های حقوق بشری استدلال می‌کنند که از موضوع ورود قایق‌ها برای مهار نارضایتی و جلب حمایت از دولت انگلیس استفاده شده است.

گروه‌های حقوقی همچنین نگران این هستند که استفاده پناهجویان از قایق برای ورود به انگلیس چقدر خطرناک است؛ در یک حادثه مرگبار خاص دستکم ۲۷ نفر بر اثر غرق شدن قایق هنگام عبور از گذرگاه انگلیس در سال گذشته جان باختند.

اما گروه‌های حقوق بشری می‌گویند که بهترین راه حل برای این مشکل، بازنگری در سیستم و ارائه ویزای بشردوستانه است که به افراد راهی ارائه می‌دهد تا با به انگلیس سفر کنند و به درخواست‌های پناهندگی‌ آنها رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: معامله ۱۲۰ میلیون پوندی انگلیس با روآندا برای برون سپاری پناهجویان نژادپرستی علیه غیر اوکراینی‌ها در مرز‌های اروپا

طرح جدید منوط به تصویب لایحه موسوم به ملیت و مرز‌هاست که اکنون در پارلمان انگلیس در حال بررسی است.

این قانون روند مهاجرت انگلیس را تغییر می‌دهد و می‌تواند ورود به این کشور را بدون ویزای معتبر یا از طریق آنچه لندن مسیر‌های نامنظم می‌نامد، جرم انگاری کند.

زمانی که انگلیس برای نخستین بار در سال گذشته شروع به ارائه این لایحه کرد، آژانس پناهندگان سازمان ملل، اعلام که بسیاری از این پیشنهادات می‌تواند تعهد این کشور به کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل در مورد پناهندگان را تضعیف کند.

کنوانسیون ۱۹۵۱ می‎گوید که افراد حق دارند در هر کشوری درخواست پناهندگی کنند و کشوری که در آنجا این کار را انجام می‌دهد، باید درخواست آن‌ها را بررسی کند.

آژانس پناهندگان سازمان ملل این اقدام دولت انگلیس را محکوم کرده و می‎گوید که این طرح انگلیس مسئولیت را به گردن دیگران می‌اندازد و در نتیجه رژیم بین المللی حمایت از پناهندگان را تهدید می‌کند.

«اندی هیوت»، رئیس حمایت از شورای پناهندگان، ضمن اشاره به برنامه بازداشت فراساحلی استرالیا برای پناهجویان که در آن افرادی که سعی می‌کنند با قایق وارد این کشور شوند به جزایر دورافتاده اقیانوس آرام منتقل می‌شوند، گفت که طرح انگلیس نیز به روش استرالیا شباهت دارد.

وی می‎گوید ثابت شده که اقدامات استرالیا به طور باور نکردنی برای سلامت روان افراد در این سیستم مضر است و همچنین برای دولت پرهزینه است.

«هیوت»، معتقد است «هزینه انسانی واقعی درباره این موضوع وجود دارد و از نظر مالی نیز بسیار پر هزینه و مهمتر از همه، کاملا بی اثر خواهد بود.»

وی می‎گوید «تعداد افرادی که در انگلیس به دنبال پناهندگی هستند باید برای هر دولتی کاملاً قابل کنترل باشد.»

پناهجویان درصد کمی از تعداد کل مهاجران به انگلیس را تشکیل می‌دهند و در مقایسه با سایر کشور‌های اروپایی، انگلیس نسبت بسیار کمتری را به خود اختصاص می‌دهد.

در سال ۲۰۲۰، به ازای هر ۱۰ هزار نفر ساکن انگلیس، حدود ۶ درخواست پناهندگی وجود داشت، در حالی که میانگین در سراسر اتحادیه اروپا ۱۱ درخواست پناهندگی به ازای هر ۱۰ هزار نفر بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون حقوق بشر درخواست پناهندگی دولت انگلیس قایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران

آفتاب‌‌نیوز :

دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بار‌ها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بار‌ها اعلام کرده نیرو‌های مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشور‌های خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند، زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشور‌های منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی