Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان فرماندار شهرستان قشم گفت: با توجه به احتمال شیوع سویه‌های جدید کرونا در قشم، خانواده‌ها در واکسیناسیون کودکان و نوجوانان سهل‌انگاری نکنند.

محمد محمدحسینی تختی صبح امروز (۲۷ فروردین ماه) در نخستین جلسه ستاد کرونای شهرستان قشم در سال جدید بیان کرد: در صورت شیوع گسترده دوباره کرونا و تعطیلی اماکن تجاری و مدارس تبعات اقتصادی و فرهنگی زیادی متوجه شهرستان خواهد بود و مهمترین راهکار برای پیشگیری از این وضعیت تکمیل دزهای تکمیلی واکسیناسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم‌اکنون این تصور در بین مردم ایجاد شده که کرونا پایان یافته است اما با توجه به مشاهده شدن سویه‌های جدید در کشورهای همسایه احتمال اوج‌گیری دوباره کرونا بسیار زیاد است.
محمدحسینی تختی اظهار کرد: رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی در اماکن تجاری و عمومی، اداره‌ها و شناورها مهمترین زنگ خطر در کنترل بیماری کرونا است و علاوه بر جنبه اجتماعی باید توجه داشت رعایت پروتکل‌ها حق‌الناس است.

فرماندار قشم کنترل ورود و خروج مسافر در فرودگاه و اسکله‌های قشم را یکی از مهمترین اقدامات برای پیشگیری از گسترش دوباره کرونا دانست و افزود: با توجه به رایزنی‌های انجام شده برای ورود گردشگران جام جهانی قطر به جزایر ایران باید آمادگی لازم در کنترل بیماری ایجاد شود.

وی تصریح کرد: نظارت فعال بر شناورها، تاکسی‌های حمل و نقل شهری، اماکن تجاری، مدارس، اداره‌ها باید به صورت مداوم پیگیری شود وبا افراد متخلف برخورد و واحدهای صنفی متخلف پلمب شوند.
به گفته محمدحسینی تختی دستورالعمل‌های بهداشتی برگزاری مراسم شب‌های قدر و عید فطر نیز براساس رنگ‌بندی شهرستان اعلام خواهد شد.

معاون شبکه بهداشت و درمان قشم هم در این جلسه با تاکید بر ضرورت واکسیناسیون دانش‌آموزان بیان کرد: هم اکنون دوسوم دانش آموزان بدون دریافت دزهای واکسیناسیون در مدارس حاضر می‌شوند و با توجه به اینکه سویه های جدید بیشتر کودکان و نوجوانان را هدف گرفته از خانواده‌ها تقاضا داریم هرچه زودتر نسبت به تکمیل واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.

جابر زرنگ شرایط کرونایی شهرستان را در حال حاضر مطلوب ارزیابی کرد و افزود: امروز تنها دو بیمار در بیمارستان بستری هستند اما با توجه اینکه اکثر شهرهای استان به وضعیت زرد و نارنجی تغییر رنگ داده‌اند برای حفظ شرایط پایدار باید تلاش مضاعفی داشت و تغییر رنگ کرونایی شهرستان دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: کمترین واکسیناسیون در گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال انجام شده و با توجه به حضوری شدن مدارس و گرم شدن هوا که امکان تهویه مناسب را کاهش می‌دهد، واکسیناسیون باید هرچه سریعتر انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی گفت: با افزایش تعداد خانواده‌های میزبان، شیرخوارگاه خالی شد،اما باید توجه کرد که خالی‌شدن شیرخوارگاه به معنای قطع و پایان خدمات این مجموعه به کودکان نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، حمیده محدث درباره خالی‌شدن شیرخوارگاه حضرت علی‌اصغر (ع) مشهد اظهارکرد: پس از اعلام شیوه‌نامه «خانواده میزبان» که شهریور ۱۴۰۲ ابلاغ شد، قسمت جدیدی در سامانه «فرزندخواندگی»، به خانواده‌های میزبان اختصاص یافت.

وی در تشریح طرح خانواده‌میزبان بیان کرد: ممکن است خانواده‌ها قصد و شرایط دریافت فرزندخوانده را نداشته باشند، اما برای میزبانی از فرزندان، تمایل داشته باشند، این خانواده‌ها از طریق موسسات خانواده‌محور شناسایی می‌شوند یا افراد متقاضی در درگاه خانواده میزبان ثبت‌نام می‌کنند، پس از آن، فرایند ارزیابی خانواده‌ها، مصاحبه با متقاضیان، ارزیابی روانی-اجتماعی انجام می‌شود و در صورت تایید موارد فوق، افراد می‌توانند عضو طرح خانواده‌میزبان شده و از کودکان میزبانی کنند.

محدث افزود: برای فرزندخواندگی تا سن ۱۶ سالگی و برای خانواده میزبان تا سن ۱۸ سالگی امکان درخواست کودک وجود دارد، در طرح خانواده‌میزبان، خانواده‌ها و فرزندان، هر دو آگاه هستند که این شرایط موقت است، اگرچه در شیوه‌نامه‌های ابلاغ‌شده برای طرح «خانواده‌میزبان» محدودیت زمانی ذکر نشده است؛ ولی به محض انتقال فرزندان به خانواده‌ها، تیم‌های مددکاری ما تلاش می‌کنند تا امکان بازپیوند فرزند به خانواده زیستی یا خانواده فرزندپذیر فراهم شود، اولویت بهزیستی، بازپیوند فرزندان به خانواده‌های زیستی است؛ مثلاً ممکن است کودک به دلیل اینکه پدرش در زندان بوده یا مادربزرگ مسکن مناسبی نداشته، در مراکز ما حضور داشته باشد و حالا که مسکن تهیه شده است، فرزند می‌تواند در خانواده خودش حضور یابد، چنانچه شرایط خانواده زیستی فرزندان مهیا و آماده پذیرش نباشد، کودکان به خانواده‌هایی که در صف پذیرش فرزندخواندگی هستند، منتقل می‌شوند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی در پاسخ به سوالی درباره چالش‌های وابستگی نوزادان و کودکان به خانواده‌های موقت در طرح خانواده‌میزبان، اظهار کرد: در شیرخوارگاه هم این وابستگی برای کودکان ایجاد می‌شود، نوزاد به مربی خود که آن‌ها را در آغوش می‌گیرد، کودکان به مربیانی که همراه آن‌ها هستند، ممکن است وابسته شوند اما قطعاً فضای یک خانواده از محیط‌های اردوگاهی و شیرخوارگاهی بهتر است، فرزندان در خانواده با مفاهیم بیشتر وارتباطات موثر آشنا می‌شوند، ضمن اینکه زمانی که قرار است کودک از خانواده میزبان به خانواده دائمی بازپیوند شود، این مراحل در یک فضای کارشناسی‌شده اتفاق می‌افتد که مشکلات روانی برای آن‌ها ایجاد نشود؛ به‌عنوان مثال خانواده میزبان و خانواده فرزندپذیر در جلسات متعدد با یکدیگر ملاقات خواهند داشت، فرزند از روی پای مادر میزبان به مادر فرزندپذیر منتقل می‌شود، گفت‌وگوهای اخلاقی و رفتاری مختلف انجام می‌شود تا فرزند به خانواده جدید وارد شود.

محدث ادامه داد: پیش از سال ۱۴۰۲ نیز طرح میزبان به صورت استانی و در هماهنگی با دادسرا در حال اجرا بود، اما در آن زمان یک شیوه‌نامه مدون و کشوری وجود نداشت. ایرادات در مدت معین گرفته شد، همکاران ما تجربه کسب کردند، موسسات خانواده‌محور مشخص شدند و اکنون ذیل شیوه‌نامه‌ای که وزارت دادگستری ابلاغ کرده است، فرایند و اجزای مختلف در هماهنگی با یکدیگر کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به خالی‌شدن شیرخوارگاه مشهد خاطرنشان کرد: با افزایش تعداد خانواده‌های میزبان، شیرخوارگاه خالی شد ولی باید توجه کرد که خالی‌شدن شیرخوارگاه به معنای قطع و پایان خدمات این مجموعه به کودکان نیست. شیرخوارگاه همچنان به کودکانی که در خانواده‌های میزبان حضور دارند، خدمات پزشکی و پرستاری، لباس، پوشک ارائه می‌کند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان‌رضوی با تاکید بر اینکه نباید با پذیرش فرزندان در خانواده‌های میزبان، باری بر دوش خانواده‌ها افزوده شود، خاطرنشان کرد: در شرایطی هستیم که فشار اقتصادی روی خانواده‌ها زیاد است؛ مثلاً درآمد یک خانواده کارمند با سطح حقوق متوسط، مشخص است و زمانی که فرزندی را پذیرش می‌کنند، باید برخی از نیازهای کودک توسط مراکز ما تامین شود تا خانواده‌ها با مشکل مواجه نشوند، هدف ما این است که فرهنگ زیبای میزبانی از فرزندان گسترش یابد و با توجه به محدودیت‌های اقتصادی، فقط به یک طبقه اجتماعی جامعه و اقشاری که تمکن مالی دارند محدود نشود.

محدث افزود: بنابراین با انتقال نوزادان و کودکان به خانواده‌های میزبان، فقط محل زندگی کودک تغییر می‌کند. اگر بچه احساس کسالت و بیماری یا نیاز به دارو و آزمایش داشته باشد، توسط شیرخوارگاه حمایت می‌شود، لباس و پوشک کودکان نیز در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد. همچنین وضعیت کودکان به صورت مرتب توسط پرستارهای ما بررسی می‌شود.

معاون بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه همچنان به همکاری مردم نیاز داریم، گفت: بنابراین با خالی‌شدن موقتی شیرخوارگاه از نوزادان، این‌طور نیست که مجموعه تعطیل شود، به شدت به حمایت‌های خیرین نیازمندیم، به جز این خدماتی که به خانواده‌های میزبان ارائه می‌شود، شیرخوارگاه‌ها همچنان پذیرش دارند، اما ما سعی می‌کنیم چرخه خانواده‌میزبان، بازپیوند و پذیرش مجدد در خانواده میزبان را حفظ کنیم، کمیته‌های فرزندخواندگی و تیم‌های مددکاری ما به شدت فعال هستند و به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند تا پس از پذیرش فرزندان در شیرخوارگاه، آن‌ها به خانواده‌های میزبان منتقل شوند و سپس شرایط بازپیوند آن‌ها به خانواده‌های زیستی یا فرزندپذیر فراهم شود.

کد خبر 749433

دیگر خبرها

  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • عاشق دوآتشه استقلال؛ التماس می‌‎کردم دستانم را قطع نکنند!
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار