Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:45:41 GMT

معاون شهردار: روند ساخت نیروگاه زباله‌سوز ساری شدت گرفت

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۳۶۷۱

معاون شهردار: روند ساخت نیروگاه زباله‌سوز ساری شدت گرفت

به گزارش روز شنبه روابط عمومی و امور بین‌المللی شهرداری ساری ، علیرضا سعیدی اظهار کرد: نیروگاه زباله‌سوز ساری که حدود ۴۵۰ تن ظرفیت فرآوری زباله دارد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در بخش ابنیه رسیده در حال اجراست.

وی افزود: حدود ۸۷ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه زباله‌سوز ساری خریداری و به محل اجرای پروژه انتقال داده شد که نزدیک به ۸۰ درصد این تجهیزات نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفت درصد دیگر مربوط به جرثقیل‌ها و سازه پیت است که طی هفته آتی نصب می‌شود.

این مسئول با اشاره به تعیین مهلت ۶ ماهه توسط رئیس‌جمهور در بازدید از نیروگاه زباله‌سوز ساری برای راه‌اندازی این زیرساخت مهم محیط زیستی، خاطرنشان کرد: مقرر شد تکمیل سالن A و سازه پیت، ساختمان‌های D، E، C و مخازن ۱۰۰۰ مترمکعبی به همراه اتصالات میان ساختمان‌ها و تأسیسات را تا پایان شهریور به پایان برسانیم.

معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهرداری ساری افزود: شهرداری ساری تلاش می‌کند تا با اولویت دادن به این پروژه مشکل پسماند مرکز استان را حل کند. با تکمیل این نیروگاه علاوه بر حل مشکلات زیست‌محیطی هزینه‌های هنگفت شهرداری ساری برای حمل زباله به مناطق اطراف نیز حذف می‌شود.

رییس‌جمهوری ۲۰ اسفند در بازدید از نیروگاه‌ زباله‌سوز ساری دستور راه‌اندازی این طرح زیست‌محیطی طی ۶ ماه را صادر کرد و گفت که مردم نباید معطل راه‌اندازی پروژه‌هایی شوند که اعتبار و راهکار آن وجود دارد.

ساخت نیروگاه زباله‌سوز ساری به عنوان مهم‌ترین پروژه زیست‌محیطی مازندران سال ۱۳۸۸ آغاز شد، ولی وجود اختلاف نظر در انتخاب محل، نگرانی‌های زیست محیطی و تأمین نشدن بودجه مورد نیاز سبب شد تا در مرحله کلنگ‌زنی باقی بماند.

روند ساخت این نیروگاه طی سه سال اخیر با پیگیری‌های فشرده استانی شدت گرفت و طی این مدت تکمیل آن به یک دغدغه جدی استانی تبدیل شد.

طبق گزارش سازمان مدیریت پسماند مازندران، روزانه در این استان سه هزارتن زباله تولید می‌شود که از این میزان حدود یک‌هزار و ۲۶۰ تن زباله تولیدی مربوط به روستاهاست که با توجه به حساسیت محیط روستاها از نگاه کارشناسان نگران کننده محسوب می‌شود.

 سازمان پسماند مازندران پیش‌بینی کرده است که میزان تولید زباله در مازندران تا سال ۱۴۰۴ به حدود ۶ هزار تن برسد که نسبت به وضعیت فعلی رشد ۱۰۰ درصدی را خواهد داشت.

برچسب‌ها ساری مدیریت پسماند مازندران دفع زباله شهرداری ساری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری مدیریت پسماند مازندران ساری مدیریت پسماند مازندران دفع زباله شهرداری ساری نیروگاه زباله سوز ساری شهرداری ساری زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.    او گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.   مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.   بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.   او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی