Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@19:31:48 GMT

نمایشگاه نظامی و فرهنگی ارتش در اصفهان برپا شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۳۹۴۹

نمایشگاه نظامی و فرهنگی ارتش در اصفهان برپا شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه نظامی و فرهنگی شهید مدافع حرم محسن قوطاسلو در مجموعه شهید بهشتی باغ ابریشم اصفهان با حضور امیر سرتیپ جعفری مشاور فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ دوم میهن دوست ارشد نظامی ارتش در استان‌های اصفهان و یزد و چهار محال و بختیاری و مسئولین لشکری و کشوری استان اصفهان افتتاح شد.

سرهنگ ستاد مهدی اسحاقیان، فرمانده مرکز بهینه سازی و نوسازی شهید محسن قوطاسلو نزاجا در این آئین از حضور گسترده نیروهای مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر یگان‌های نیروهای مسلح در این نمایشگاه تقدیر کرد و گفت: در حاشیه این نمایشگاه برنامه‌های جذاب فرهنگی دیگری را نیز در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حجت‌الاسلام محمد قدوسی امام جمعه فلاورجان نیز در این مراسم با تبیین رشادت‌رزمندگان در دفاع مقدس و به خصوص نبرد و شهادتشان با زبان روزه در دفاع مقدس اظهار داشت: دنیا مثل گذرگاه است و ما اهل آخرتیم و برای گذر از دنیا و رسیدن به آخرت و مقصد، بهترین نشانه راه و مسیر، درس گرفتن از مکتب شهدا است و هرکس از شهدا الگو بگیرد، قطعاً برنده است.

نباید جهاد تبیین روی پلاکاردها باقی بماند

همچنین امیرسرتیپ دوم مجتبی جعفری، مشاور فرمانده کل ارتش نیز در این آئین با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به جهاد تبیین اظهار داشت: در این زمینه شعارهایی را بر روی پلاکاردها شاهد هستیم اما باید همه دست در دست هم دهند تا این امر به مرحله اجرایی برسد.

وی با تاکید بر اینکه جهاد تبیین واجب است، افزود: ضروری است هر آنچه که مربوط به عملکرد جمهوری اسلامی ایران از گذشته تاکنون است برای نسل امروز و آینده روشن شود و رفع شبهه کند که این امر ایجاد امیدواری برای طی مسیر در آینده را به همراه خواهد داشت.

مشاور فرمانده کل ارتش با بیان اینکه جهاد تبیین در دل ارتش جای دارد، افزود: اگر رهبر هم نمی‌فرمودند جهاد تبیین انجام می‌شد اما این تکلیف باید مورد توجه ویژه باشد.

کد خبر 5468237

منبع: مهر

کلیدواژه: تسلیحات نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران جهاد تبیین ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ماه رمضان 1401 مشهد خراسان رضوی گرد و غبار هفته هنر انقلاب اسلامی ماه مبارك رمضان گرگان آلودگی هوا انقلاب اسلامی هنر جهاد تبیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • حمله موشکی گردان‌های قدس به «سدیروت» و «مفلاسیم»
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • مشاور امنیت رژیم صهیونیستی: صحبت درباره پساجنگ در غزه مضحک است
  • تبیین طرح «عفاف و حجاب» توسط فرمانده سپاه تالش
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • بازدید فرمانده هوانیروز ارتش از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن پور اصفهان