Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@09:21:50 GMT

هایما ۸S؛ شاسی بلند جدید ایران خودرو

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۴۰۶۳

هایما ۸S؛ شاسی بلند جدید ایران خودرو

فرارو- مدیرعامل ایران خودروی خراسان خبر از عرضه کراس اوور چینی سایز متوسط هایما با نام ۸S در سال ۱۴۰۱ داده است. کراس اووری که بخت بلندی در چین نداشت و حالا قرار است شانس خود را در ایران امتحان کند.

به گزارش فرارو، بررسی آمار اعلام شده از سوی هایما نشان می‌دهد که میزان فروش این کراس اوور در دو ماه ابتدایی ۲۰۲۲ کمتر از ۵۰ دستگاه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۲۱ نیز هایما تنها موفق به فروش یکهزار و ۳۳۶ دستگاه هایما ۸S شده است.

اما جالب است بدانید میزان فروش هایما ۸S در سال ۲۰۲۰ به سه هزار و ۸۸۷ دستگاه و در سال ۲۰۱۹ به ۶ هزار و ۳۰۱ دستگاه رسیده بود. با این حساب از زمان عرضه این کراس اوور یعنی ۳ سال و ۴ ماه قبل تاکنون تنها ۱۱ هزار و ۵۶۰ مشتری حاضر به خرید هایما S۸ شده اند.

در ایران نیز بیژن زاهدی فرد، مدیرعامل ایران خودروی خراسان آمار فروش شش ساله هایما در ایران را ۴۹ هزار دستگاه را اعلام کرده است. به زبان ساده‌تر و به شکل متوسط ۸ هزار و ۱۶۶ دستگاه از دو مدل هایما S۵ و هایما S۷ توسط ایران خودرو به فروش رفته است.

البته احتمالا برای مدل کراس اوور چینی جدید ایران خودرو شرایط قدری سخت خواهد بود. چرا که رقبای سرسختی همچون فونیکس تیگو ۷ پرو، فیدلیتی پرایم، دیگنیتی، کی‌ام‌سی K۷، اف‌ام‌سی T۵، سوئیست DX۷ و لاماری X۵ در برابر هایما ۸S قرار گرفته‌اند.

قیمت هایما ۸S

حالا وقت آن رسیده است که بخش قیمت را مورد بررسی قرار دهیم. در مورد قیمت هایما S۸ در چین، قیمت ۷۹ هزار و ۹۰۰ یوان برای نسخه پایه و ۱۲۵ هزار و ۹۰۰ یوان برای نسخه فول آپشن اعلام شده است، که معادل ۱۲ هزار و ۵۴۰ دلار تا ۱۹ هزار و ۷۷۰ دلار است. این رقم به پول ما بازه قیمتی ۳۵۱ میلیون تومان تا ۵۵۳ میلیون تومان را در بر می‌گیرد.

اما از آنجا که رقبای کراس اوور سایز متوسط ایران خودرو، قیمتی بالاتر از یک میلیارد تومان دارند، احتمالا هایما S۸ نیز در همین بازه قیمت گذاری می‌شود.  

در حال حاضر فونیکس تیگو ۷ پرو یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان، فیدلیتی پرایم یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی یک میلیارد و ۲۱۵ میلیون تومان، کی ام سی K۷ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و اف ام سی T۵ یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان دارند.

طراحی هایما ۸S

با نگاهی به تصاویر هایما ۸S می‌توان دریافت که طراحی پرچمدار کراس اوور‌های هایما، اشتراکی از نظر ظاهری با دو مدل هایما S۷ و هایما S۵ ندارد. در واقع طراحان این شرکت چینی تلاش کرده اند که فرم را به مدل طراحی ترند خودروسازان کره‌ای و ژاپنی نزدیک کنند. به شکل کلی مدل طراحی هایما ۸S به فرم طراحی کراس اوور‌های هیواندی نزدیک شده است. اگر به فرم چراغ‌های جلو و عقب و جلو پنجره کهکشانی نگاهی بیندازید، خواهید دید که نقطه اشتراکات به چه اندازه زیاد است.

در نمای عقب نیز فرم چراغ‌های به هم پیوسته با نوار مشکی به فرم طراحی پژو نزدیک شده است. سپر خودرو نسبت به دو مدل پیشین تغییر کرده و به نسبت جذاب‌تر شده است. در مجموع به نظر می‌رسد که مجموعه طراحی هماهنگ از آب درآمده است. هر چند ممکن است این شکل از طراحی را خیلی‌ها دوست نداشته باشند.

در فضای داخلی نیز با وجود اینکه ردپای الگو برداری از  طراحی i-cockpit پژو و لامبورگینی اوروس دیده می‌شود، اما همچنان شاهد یک طراحی جوان پسند هستیم. در واقع هایما تلاش کرده که نظر این بخش از مشتریان سخت گیر خود را جلب کند. غربیلک فرمان از فرم ساده به دی شکل تغییر یافته است و از نوار و قاب‌های کرومی برای طراحی داشبورد استفاده شده است.

اما با این وجود طراحی فضای کابین از خطا در امان نمانده است. مثلا شکل قرارگیری مانیتور لمسی ۱۲.۳ اینچی در میانه داشبورد توی ذوق می‌زند و تناسب چندانی با کلیت طراحی کابین ندارد.

مشخصات فنی و امکانات کراس اوور جدید ایران خودرو

طبق اعلام هایما، کراس اوور ۸S از پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو شارژ بنزینی TGDI برخوردار است. موتوری که قادر به تولید قدرت ۱۹۵ اسب بخاری با گشتاور ۲۹۳ نیوتن متر است. نیرو نیز از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.  

مصرف سوخت این خودرو به صورت ترکیبی در هر صد کیلومتر به ۶.۹ تا ۷.۲ لیتر می‌رسد. صفر تا صد ۸S از سوی هایما  ۷.۲ تا ۷.۸ ثانیه اعلام شده است.

این شاسی بلند ۴۵۶۵ میلی متر طول، ۱۸۵۰ میلی متر عرض و ۱۶۸۲ میلی متر ارتفاع دارد. فاصله بین دو محور آن نیز ۲۷۰۰ میلی متر است. از نظر ابعاد ۸S در طول بزرگ‌تر از هایما S۵ و از نظر عرض و ارتفاع قدری کوچک‌تر از هایما S۷ است.

در مورد امکانات این کراس اوور ایران خودرو هنوز اعلام نکرده که هایما ۸S را به چه آپشن‌های روانه بازار می‌کند. اما هایما گفته که این شاسی بلند به شکل استاندارد از امکاناتی نظیر سنور پارک جلو و عقب، سیستم مالتی مدیا، بلوتوث، ایربگ‌های جلو و کناری و پرده ای، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سنور پارک جلو و عقب، سیستم کنترل پایداری، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل هرزگردی، سقف پانوراما، رادار نقطه کور، سنسور نور و باران، دی لایت و... برخوردار است.

تصاویر هایما ۸S

منبع: فرارو

کلیدواژه: هایما ۸S میلیون تومان یک میلیارد کراس اوور میلی متر هایما ۸S

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان