Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد باغ شیخی کارگردان گفت: با اینکه سال گذشته عده‌ای می‌گفتند روزه گرفتن بدن را برای پذیرش کرونا مستعد می‌کند، اما بسیاری از پرستاران و کادر درمان در دل کرونا روزه بودند.

باغ شیخی پیش از این مستند‌هایی همچون «امیرکبیر در خون»، «امیر آتش»، «ابنیای فرهنگی سینمایی» و فیلم کوتاه «رخ مهتاب» را ساخته و هم اکنون در جدیدترین فیلم کوتاه خود با عنوان «هیما بانوی عاشق»، قصه‌های مدافعان سلامت و شهیده نرجس خانعلی زاده به عنوان اولین شهید جبهه سلامت را به تصویر کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید هنگام ساخت این اثر متوجه شدم که کادر درمان با وجود ارائه خدمات به بیماران در بخش کرونا، در ماه مبارک رمضان روزه بوده اند. یعنی برخلاف ادعا‌هایی که در خصوص ارتباط ضعیفی بدن با کرونا مطرح بود و می‌گفتند هر نیم ساعت یک بار باید گلو‌تر شود، این عزیزان روزه بودند و حتی تعدادی از آن‌ها با یک یا چند ساعت تاخیر افطار می‌کردند. در یک پلان هم خانم خانعلی زاده افطار خود را رها می‌کند و می‌رود.

به گفته این کارگردان که چند مستند تاریخی ساخته، ساخت اثر در دنیای معاصر راحت‌تر است به همین دلیل تا مدتی از تولید اثر تاریخی فاصله می‌گیرد.

قرار است فیلم کوتاه «هیما بانوی عاشق» از نیمه ماه مبارک رمضان از چند شبکه رسانه ملی و همچنین یک پلتفرم مجازی پخش شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم کوتاه مدافعان سلامت فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • سفر یک روزه وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت