Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تولید و توزیع دارو در کشور، گفت: وجود نیرو‌های زبده و تحصیلکرده و عزم جدی شرکت‌های دانش‌بنیان برای کمک به بخش دارویی کشور می‌تواند به شکوفایی، درآمدزایی و اشتغال‌آفرینی پایدار جوانان تحصیلکرده ایرانی کمک کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهور، نشست ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه وزارت بهداشت، امروز (شنبه 27 فروردین) به ریاست معاون اول رئیس جمهور، برگزار و بر تولید و مستندسازی علمی محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی شرکت‌های دانش‌بنیان با کیفیت استاندارد بین‌المللی تأکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 در این نشست که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و مسئولان دستگاه‌های این دو حوزه حضور داشتند، محمد مخبر با اشاره به ظرفیت جامعه پزشکی تحصیلکرده و به روز در کشور، اظهار داشت: تولید محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه دارو، درمان و تجهیزات پزشکی با کیفیت و استاندارد جهانی و قیمت تمام شده مناسب، برای تأمین نیاز‌های داخلی و ورود به بازار‌های منطقه‌ای و کشور‌های همسایه، اهمیت اساسی دارد.
 معاون اول رئیس جمهور، گفت: وزارت بهداشت و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، باید برنامه‌ریزی‌های لازم و زمان‌بندی شده در راستای تولید دانش‌بنیان در این حوزه را هر چه سریع‌تر تهیه و ابلاغ کنند.
مخبر، همچنین بر ضرورت مستندسازی علمی این‌گونه محصولات برای ارائه در بازار‌های بین‌المللی و جهانی تأکید کرد.
 معاون اول رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت تولید و توزیع دارو در کشور، اظهار داشت: باید مجوز‌های لازم ورود بخش خصوصی دانش‌بنیان در این زمینه، آسان شود، زیرا وجود نیرو‌های زبده و تحصیلکرده و همچنین عزم جدی این شرکت‌ها برای کمک به بخش دارویی کشور می‌تواند به شکوفایی، درآمدزایی و اشتغال‌آفرینی پایدار جوانان تحصیلکرده ایرانی کمک کند.
 مخبر، ادامه داد: دولت آمادگی دارد با تخصیص اعتبارات و با کمک تأسیس صندوق‌های خطرپذیر، پشتیبانی‌های لازم از این بخش را انجام دهد.
 در ادامه این نشست، آیین‌نامه‌های حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه سلامت به منظور توانمند شدن شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه، افزایش کیفیت و بهره‌وری با تولید دانش‌بنیان، تاب‌آوری کشور در حوزه سلامت و توسعه زنجیره محصولات دانش‌بنیان رقابت‌پذیر، بررسی شد.
 به‌روز رسانی سبد تزریق واکسن در داخل کشور با تکیه بر توان مهندسی شرکت‌های دانش‌بنیان و تجربیات به‌ دست آمده در دوران کرونا، بهبود توان کشور در حوزه تولید و صادرات محصولات سلامت‌محور، افزایش کیفیت، مستندسازی تولید و تجهیزات پزشکی در تراز بین‌المللی، آسان شدن صادرات دارو‌های تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، کاهش هزینه تمام شده نظام سلامت، کاهش وابستگی به واردات محصولات سلامت‌محور، برنامه هوشمندسازی زنجیره تأمین خدمات و فرآورده‌های سلامت‌محور و تأکید بر محصولات دارای فناوری‌های نوین، مانند سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی، از جمله مواردی بودند که برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت، درباره آن‌ها بحث و تصمیم‌گیری شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توزیع دارو معاون اول رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم. بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان بتوانیم بسیاری از داروهای مورد نیاز از جمله تالاسمی را تامین کنیم.

وی با تأکید بر اینکه افزایش بسیار خوبی در تولید داروهای داخلی داشتیم، ادامه داد: بعضاً اعلام می کنند که قصد دارند از داروهای خارجی استفاده کنند نه داخلی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا