Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صابر با تاکید بر لزوم استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری در کرمانشاه، گفت : در کنار توجه به جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی، باید از سایر ظرفیت‌ها همچون کشاورزی هم برای توسعه گردشگری استان استفاده کنیم.

به گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان از آنجایی که کرمانشاه همواره یکی از قطب‌های کشاورزی در ایران بوده و مزارع و باغات زیادی هم در این استان وجود دارد، بنابراین می‌توان از این ظرفیت هم برای توسعه گردشگری بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، طی پارسال تفاهم نامه‌ای با سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان منعقد شد تا با کمک آن‌ها بتوانیم طرح‌های گردشگری کشاورزی را در استان اجرایی کنیم.

طبق این تفاهم نامه، سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان باغات و مزارعی که قابلیت اجرای طرح‌های گردشگری کشاورزی در آن‌ها وجود داشت را شناسایی و مالکان آن‌ها را ترغیب به مشارکت در این طرح‌ها می‌کردند.

براساس این طرح، کسانی که مزارع و باغات شاخصی دارند می‌توانند با حفظ کاربری و بدون ساخت وسازی که لطمه به زمین یا باغشان وارد کند؛ میزبان گردشگران باشند، اما متاسفانه هیچ تفاضایی دراین زمینه نداشتیم.

تنها چند نفری برای اخذ مجوز آمدند که آن هم بیشتر به دنبال ساخت و ساز در داخل مزارع و باغات خود بودند که خلاف حفظ کاربری آن بود، برای همین به آن‌ها مجوز ندادیم.

یکی دیگر از راهکار‌های توسعه گردشگری کشاورزی در استان اجرای رویداد‌ها در فصول برداشت است دراین رابطه هرساله رویداد‌هایی برگزار می‌شد که طی دو سال اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا این رویداد‌ها برگزار نشد.

با توجه به بهتر شدن وضعیت کرونا، در نظر داریم امسال در فصل برداشت محصولات کشاورزی رویداد‌هایی را در نقاط مختلف استان برگزار کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مناظر زیبا توسعه گردشگری گردشگری کشاورزی توسعه گردشگری رویداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک پورقهرمانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دیدار با هادی خرسندی، رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان مراغه با معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، دامی و شیلات این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد مراغه با دارا بودن ۵۰ هکتار اراضی دیم، ۸ هکتار اراضی آبی، ۱۲ هکتار باغ و حدود ۳ هکتار مجتمع دام‌پروری آماده مشارکت در اجرای طرح‌های خلاقانه، دانش‌بنیان، فراسودمند و ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات است.
 
وی با ابراز خرسندی از وجود مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان عنوان کرد: فعالیت چنین مراکزی با محور مدیریت جهاد کشاورزی در کنار مراکز آموزش عالی می‌تواند راهگشای اصلاح و بهینه‌سازی ارقام محصولات کشاورزی منطقه باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی این واحد دانشگاهی با پشتوانه استادان در گروه کشاورزی و دام‌پروری با تکیه‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه از دانش‌آموختگان این حوزه برای مشارکت در طرح‌های نوین این حوزه دعوت به همکاری کرد.

دانشگاه آزاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فعالان حوزه کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه نیز با مؤثر خواندن وجود رشته‌های تحصیلی کشاورزی، باغبانی و دام‌پروری در دوره تحصیلات تکمیلی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی مراغه می‌تواند پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فنون به‌روز این حوزه با کشاورزان و دامداران منطقه بوده و در ترویج یافته‌های جدید دانشمندان و محققان نقش مؤثری ایفا کند.
 
هادی خرسندی تعامل و بین دانشگاه، حوزه کشاورزی و صنعت را لازمه پیشرفت و توسعه شهرستان عنوان کرد و همکاری بیش‌ازپیش این حوزه‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • دسته روی کرمانشاهی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) + فیلم