Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@16:03:31 GMT

گیاهان دارویی یا داروهای شیمیایی؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۵۵۰۴

گیاهان دارویی یا داروهای شیمیایی؟

با وجود اینکه علم پزشکی هر روز در حال پیشرفت است اما باز هم گفته میشود که گیاهان دارویی حداقل از نظر مواد مضر برای بدن انسان بسیار بهتر میباشند ، این مسئله چندین علت دارد که ما در عطاری آنلاین آل یاسین در اینجا به بررسی آن میپردازیم:

1) در طب شیمیایی داروهایی که مورد مصرف قرار میگیرد صرفا مسکن هستند و به ندرت دیده میشود دارویی که درمانگر باشد و از ریشه بخواهد مشکل بیمار را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این نکته هم بسیار حائض اهمیت است که محصولات طب سنتی را از کجا تهیه کنید ، مخصوصا محصولاتی که دارای تشابه هستند مثلا برای خرید گوجی بری که خواص معجزه آسایی برای آن نقل شده است. خوشبختانه امروزه هم بعضی از گیاهان دارویی بخاطر خواص بالایی که دارند بسیار در بین مردم جا کرده اند و به شهرت رسیده اند مانند تمایل به خرید قارچ گانودرما .

2) بر فرض اینکه داروی شیمیایی مشکلی را هم بتواند حل بکند باز هم اثرات بسیار مخربی بر روی کبد و دستگاه های گوارشی دارد .

در صورتی که محصولات طب سنتی که در عطاری آل یاسین به فروش میرسد :

3) بر خلاف طب شیمیایی مشکلات و امراض را از ریشه درمان میکند ، به خاطر همین مسئله است که قبل از تجویز داروی طب سنتی حتما باید شما مزاج سنجی بشوید چراکه داروی گیاهی از داخل و از اعضاء رئیسه شما شروع به درمان میکند .

4) بر فرض محال که اصلا داروی گیاهی تاثیر مثبتی روی شما نداشته باشد عوارضی هم برای شما در بر نخواهد داشت بر خلاف طب شیمیایی .

از قبیل : جوانسازی پوست ، بهبود و کمک به رشد مو ، تقویت کننده بنیه بدن ، و رفع ناباروری در آقایان ، چاق کننده و کمک به افزایش وزن ، افزایش تمرکز و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و ...

مصرف گیاهان دارویی از قدیم الایام رواج داشته است و  افراد بجای چای از دمنوش های گیاهی استفاده میکردند و همین عامل سلامتی آنها می بوده است ،به عنوان نمونه قارچ گانودرما:  اگر بخواهیم خیلی کوتاه و مختصر قارچ گانودرما را بررسی کنیم .

می بینیم که این گیاه بسیار مفید در درمان سرطان ، بهبود زگیل های تناسلی ، بهبود دیابت ، درمان برص و پیسی  ، تقویت سیستم ایمنی بدن که اخیرا در بحث کرونا بسیار بسیار از آن استفاده شد و خیلی هم موثر بود در بیماران مبتلا به کووید 19 ، نکته ای که امروزه باعث شده که افراد اهمیت طب سنتی برایشان مشخص نباشد متاسفانه نبود افراد سرشناس و زبده در این علم میباشد ، چرا که در قدیم الایام علمای بزرگی همچون ابوعلی سینا ، جناب سید محمد مومن تنکابنی ، جناب عقیلی خراسانی ، زکریای رازی و صد ها تن از علما حضور داشتند و طب سنتی را بصورت اتم مورد استفاده قرار میدادند ، وقتی از این بعد به مسئله نگاه کنیم متوجه این سخن از ائمه اطهار میشویم که میفرمایند موت العالم ثلمه فی الاسلام لا یسدها شی ءما اختلف اللیل و النهار ، یعنی فوت شدن یک عالم رخنه ای در دین ایجاد میکند که با هیچ چیزی پر نمیشود .

واقعا شاید لازم باشد کتابها در اهمیت طب سنتی و استفاده از گیاهان دارویی چاپ شود ولیکن قصد داشتیم مختصر در این مقاله به این مطلب اشاره کنیم .

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز چهاردهم رمضان میانکاله عطاری آنلاین گیاه دارویی طب سنتی رپرتاژ آگهی ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز چهاردهم رمضان میانکاله گیاهان دارویی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۵۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  ریکان عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی آذربایجان‌غربی بااشاره به اینکه یک هزارو ۵۰۰ گونه گیاهی در استان رویش دارد که ۵۰۰ گونه آن داروئی و خوراکی است گفت :داشتن تنوع آب‌وهوایی، بارش‌های مناسب استان را  منبع اصلی طب سنتی و قطب گیاهان دارویی و خوراکی تبدیل کرده است.

  مهناز حیدری افزود: مصرف این گیاهان در سفره‌های مردم آذربایجان غربی همیشه موردتوجه قرار دارد و طعم‌های بهاری از آن‌ها در غذاها و خوراکی‌های سنتی این منطقه به چشم می‌خورد.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی استان گفت: برداشت گیاهان خوراکی محلی در آذربایجان غربی هم‌زمان با آغاز بهار و رویش این گیاهان آغاز شده است. اما تغییرات اقلیمی و برداشت‌های بی‌رویه، به خطر انقراض گونه‌های گیاهی خوراکی در مناطقی مانند دره شهدا، قاسملو، کوه سیر و قوشچی در شهرستان ارومیه افتاده‌اند.

حیدری ریکان افزود: ۵۰ گونه از گیاهان دارویی در محوطه مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی استان کاشته شده است تا از انقراض بعضی از گونه ها جلوگیری شود و محققان و بهره بردارن می توانند از کارشناسان این مرکز برای کارهای تحقیقاتی در زمینه گیاهان دارویی و خوراکی کمک بگیرند.

ابراهیم پایدار رئیس اداره امور مراتع آذربایجان‌غربی بااشاره به اینکه در صورت مشاهده برداشت انبوه گیاهان دارویی و خوراکی خود رو به قصد فروش و عرضه در بازارهای مصرف با عوامل آن برخورد می‌شودگفت: هر گونه بهره برداری از محصولات مرتعی و جنگلی از جمله کنگر، ریواس، مندی، کوراد، لوشه، موسیر، اویشن، انواع قارچ‌های گوهی و مرتعی، گول آغا، شنگ، بولاغ اوتی، لاله واژگون، غازایاقی، انواع میوه و گل درختان اعم از بادام، زالزالک، گلابی وحشی، زرشک و سیب وحشی صرفاً با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی استان با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره برداران عرفی مطابق با قوانین و مقررات موجود است.

وی افزود : در صورت مشاهده این تخلفات، برداشت، حمل و نقل و یا خرید و فروش غیرمجاز بدون اخذ مجوز لازم برابر مقررات محموله به عنوان کالای قاچاق تلقی شده و به نفع دولت توقیف می‌شود و متخلفین توسط یگان حفاظت شهرستان‌ها به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

علاوه بر خاصیت دارویی و خوراکی گیاهان، وجود پوشش گیاهی برای جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ خاک از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در هر منطقه‌ای باعث کاهش سرعت جریان‌های سطحی و جلوگیری از فرسایش خاک می‌شود، بنابراین پوشش گیاهی تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر کاهش سیلاب‌های مخرب داشته، یکی از روش‌های حفاظت از فرسایش در حوزه‌های آبخیز سیل‌زا ، استفاده از روش زیستی است.

اکثر زمین لغزش‌­هایی که در قرن اخیر (قرن تخریب پوشش گیاهی)اتفاق افتاده ، حاصل قطع و بهره­‌برداری بی رویه از پوشش گیاهی و کاهش سطح جنگل‌­ها و مراتع کشور است که برای جلوگیری از این امر بایستی به استفاده بی‌رویه گیاهان در مراتع و جنگل‌ها توسط دام و انسان توجه ویژه‌ای شود. 

دیگر خبرها

  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی