Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دانشجویان باید نسبت به تکمیل دز سوم و دانش‌آموزان نیز باید نسبت به تکمیل دز دوم واکسن کرونای خود اهتمام بیشتری داشته باشند.

دکتر سیمین خیاط‌ زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت کرونایی استان اظهار کرد: وضعیت کرونایی استان فعلا نسبتاً در وضعیت تثبیت بوده و موارد بستری و فوتی چندان بالا نیست که روزانه یک الی دو نفر داریم و برخی روزها اصلا فوتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: اندکی تعداد مراجعین سرپایی افزایش یافته است که آن هم طبیعی است؛ بعد از تزریق واکسن اگر سویه ای هم در میان جمعیت باشد، افراد علائم مختصری از خود نشان می‌دهند که باید چند روز استراحت کرده و سپس در محل کار حاضر شوند. 

وی افزود: هیچ یک از شهرهای استان قرمز و آبی نیستند؛ ۱۷ شهرستان، زرد و شهرستانهای نارنجی نیز چهار مورد است اما هفته‌ی گذشته هریس آبی بود که این هفته زرد شده است.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: در روزهای عید که پروتکل‌های بهداشتی کمتر رعایت شد و دید و بازدیدها افزایش یافت، نگران بودیم که شاید وضعیت روبه وخامت رود اما همچنان این شرایط، خود را نشان نداده است و چنانچه روند ابتلا افزایش نیابد، با تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، می‌توان بیماری را کنترل کرد.

وی یادآور شد: درصدی از جمعیت دز اول و دوم را تزریق کرده‌اند اما همچنان دز سوم مانده است؛ بنابراین توصیه می‌شود حتما دز سوم خود را تکمیل کنند تا در موج و سویه‌های قوی، کمتر درگیر شوند.

وی گفت: یک سری از افراد انتظار دارند، بعد از تزریق واکسن، به هیچ وجه درگیر بیماری نشوند اما اینطور نیست و در واقع واکسن، موارد شدیددرگیری افراد و بستری‌ شدن در بیمارستان را کاهش می‌دهد. 

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: درخواست بعدی ما واکسیناسیون کودکان پنج الی ۱۲ ساله است که خانواده‌ها دقت کنند تا دز اول و دوم آنها تزریق شود؛ دانشجویان نیز بالای ۱۸ سال بوده و باید دز سوم را تزریق کنند.

وی به دانش‌آموزان و دانشجویان گفت: اولین توصیه‌ی ما تکمیل واکسیناسیون دانش آموزان و دانشجویان است؛ افراد ۱۲ الی ۱۷ باید دو دز تزریق کنند اما اگر بیماری زمینه‌ای داشته باشند، به پزشک مراجعه کرده و برگه‌ای بگیرند تا دز سوم نیز برای آنها تزریق شود.

وی در پایان اضافه کرد: اگر کودکی به هر دلیلی علائم سرماخوردگی داشته باشد، به هیچ وجه نباید به مدرسه برود، چند روز در خانه بماند تا علائم کاملا از بین برود و تا جایی که مقدور است، دانش آموزان به یکدیگر نزدیک نشده و ماسک داشته باشند، همچنین تهویه‌ی کلاس‌ها مرتبا از طریق باز کردن در و پنجره‌ها انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران دانش آموزان دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران