Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:40:35 GMT

ورود صندوق رفاه دانشجویان به ساخت خوابگاه‌های متأهلی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۷۸۷۷

ورود صندوق رفاه دانشجویان به ساخت خوابگاه‌های متأهلی

کمبود خوابگاه های متأهلی در مقایسه با تعداد چشمگیر خوابگاه های مجردی، یکی از دغدغه های اصلی دانشگاه ها، دانشجویان متأهل غیربومی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. دغدغه ای که در گذر سال ها نه تنها راهکاری برای آن در نظر گرفته نشده بود، بلکه در دوره ای، ساخت این خوابگاه ها متوقف شد.

در این سال ها با توجه به افزایش تعداد دانشجویان نیازمند خوابگاه متأهلی و سیاست های کلی نظام در زمینه تشویق ازدواج و فرزندآوری، پای احداث خوابگاه های متأهلی به مجلس شورای اسلامی باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، ۱۰ درصد از بودجه دانشگاه ها باید به خوابگاه های متأهلی اختصاص پیدا کند.

یکی دیگر از دلایل ساخته نشدن خوابگاه های متأهلی این بود که دانشگاه ها موظف به ساخت این خوابگاه ها بودند که با بودجه های مصوب امکان ساخت این ساختمان ها را نداشتند، چرا که متراژ و شرایط ساخت خوابگاه های متأهلی چندین برابر خوابگاه های مجردی است، اما از این به بعد مقرر شده است صندوق رفاه دانشجویان نسبت به احداث خوابگاه های متأهلی اقدام کند.

در این باره، صمد حاج جباری، معاون امور دانشجویان صندوق رفاه وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، اظهار داشت: برنامه صندوق رفاه دانشجویان، افزایش تعداد خوابگاه های متأهلی است و طرح ساخت این خوابگاه ها در دستور کار صندوق است. برای ساخت خوابگاه های متأهلی به شکل جهادی پیگیری می کنیم که این کمبود را در اولین  فرصت با شرایط بهتر برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه متولی ساخت خوابگاه های متأهلی صندوق رفاه دانشجویان نبوده، خاطرنشان کرد: صندوق رفاه از امسال مأمور ساخت خوابگاه های متأهلی شد و به همین منظور ساخت ۴۷ هزار خوابگاه متأهلی در دستور کار قرار دارد؛ در حالی که در گذشته این مسئولیت بر عهده دانشگاه ها بود.

حاج جباری همچنین درباره ارایه خوابگاه استیجاری به دانشگاه های فاقد ملکی، گفت: صندوق رفاه دانشجویان بر اساس مکاتباتی که با دانشگاه های فاقد خوابگاه ملکی داشت، به آنها خوابگاه استیجاری اختصاص داد. از اول سال ۱۴۰۰ پیگیر اختصاص این خوابگاه ها به دانشگاه ها بودیم و درخواست ها با فوریت بررسی شده است.

وی افزود: تعداد دانشگاه های فاقد خوابگاه های ملکی زیاد نبوده و به اندازه دانشگاه های دولتی نیست. تاکنون ۱۵ مورد درخواست دریافت خوابگاه استیجاری به صندوق رفاه واصل و از سوی این صندوق پاسخ داده شده که امید است نسبت به استقرار دانشجویان اقدام کرده باشند.

برچسب‌ها صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه دانشجو دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه دانشجو صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه دانشجو دانشگاه ساخت خوابگاه های متأهلی صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • اصلاح قانون کار امنیت شغلی کارگران، بزودی
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • ورود نردبانی پلیس به ساختمان دانشگاه کلمبیا + فیلم