Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فتحی گفت: در حال حاظر ۷ هزار و ۶۰۰ زنبورستان در سطح استان وجود دارد که به صورت مستقیم برای ۱۱ هزار نفر در استان شغل ایجاد کرده است.

مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان گفت: صنعت زنبورداری استان در حال توسعه و تولید فراورده‌هایی دیگری مثل بره موم، ژل رویال، گرده گل و ... می‌باشد و  بر اساس آخرین آمار در سال گذشته هزار و ۸۷۲ تن عسل مرغوب در کردستان تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او  بیش از ۹۰ درصد عسل تولید شده در کردستان کاملا طبیعی است و به جهت کیفیت بالای عسل تولید شده در کردستان قیمت این ماده غذایی از میانگین کشوری بالا‌تر است.

فتحی می گوید: ۲۸۰ هزار کلونی زنبور عسل در استان داریم که ۹۷ درصد آن مدرن و تنها ۳ درصد این کلونی‌ها به صورت سنتی نگه داری می‌شوند.

مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان در تولید عسل رتبه ۱۳ کشوری را دارد که به جهت تعهد زنبورداران استان و نیز تنوع در پوشش گیاهی عسل تولید در کردستان یک برند خوش نام و قابل اعتماد در کشور است.

هرساله در مهر ماه همزمان با سراسر کشور سرشماری کلونی‌های زنبور عسل در کردستان انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنبورداران ژل رویال تولیدعسل جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشورگفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.
معین با بیان اینکه در کشور 6 میلیون هکتارزیر سطح کشت گندم آبی و دیم است گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.
وی گفت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.
درسال زراعی گذشته استانهای کردستان، کرمانشاه واصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.
در حال حاضر230 هزارهکتار از اراضی گندم علیه آفت سن سمپاشی شده و قراراست 150هزارهکتار دیگرنیز انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • تجمع دانشگاهیان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • جریمه راننده پراید به سبک جرثقیل‌داران! + فیلم