Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرخ رامین، رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «همکاری این مجتمع با شرکت‌های دانش‌بنیان»، گفت: از بهمن ماه سال گذشته، طی یک برنامه‌ریزی استراتژیک به این نتیجه رسیدیم که برای ارتقاء سطح کیفی خدماتی که به مراجعه کنندگان این مجموعه و سایر نیازمندان به این خدمات ارائه می‌شود، در حوزه دانش بنیان قدم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درجا زدن در شرایط فعلی سقف پرواز ما را برای رسیدن به اهداف بلند محدود می‌کرد؛ لذا ضرورت داشت بیش از آن که به دانش داخلی مجتمع دارویی درمانی تکیه کنیم، فضایی ایجاد می‌شد تا همه فعالان دانش‌بنیان‌ها یعنی افرادی که فکر نوین دارند، بتوانند در یک مجموعه نه تنها برای تحقق اهداف شخصی خودشان بلکه تکمیل نقشه توسعه کلان جمعیت هلال‌احمر و در نگاه بالاتر، نقشه‌ای که در برنامه توسعه نظام برای این جمعیت دیده شده، فعال باشند.

رامین با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با معاونت علمی ریاست جمهوری، اظهار کرد: دستور رئیس جمعیت هلال احمر در تاریخ چهاردهم اسفند ۱۴۰۰، نقطه عطفی بود تا همه این برنامه ریزی ها به یک اقدام تبدیل شود.

وی اضافه کرد: از این رو، ۳۰۰۰ متر زیر بنا جهت استقرار مرکز نوآوری جمعیت هلال احمر اختصاص یافت و با حمایت رئیس جمعیت، این پروژه در قالب قوانین موجود در معاونت علمی ریاست جمهوری پیش رفت.

رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران بیان داشت: اما اتفاق بسیار مبارک، نورانی و امیدآفرین فرمایشات مقام معظم رهبری بود که سال جدید را سال دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامگذاری کردند. این دستور همانند روح در کالبد از پیش تعیین شده ما دمیده شد و همکاران با روحیه مضاعف و اراده بیشتر این موضوع را پیگیری کردند.

وی ضمن اشاره به تدوین اساسنامه و صدور دستور ریاست جمعیت هلال احمر، ادامه داد: با توجه به اینکه ما فضای فیزیکی لازم را در مجتمع آماده کرده‌ایم، امیدواریم در چند هفته آینده شاهد استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم.

رامین ابراز کرد: در حال حاضر ما نیازمند انتشار یک فراخوان هستیم تا همه کسانی که در راستای پروژه‌های کلان ما قرار دارند با مراجعه به این مرکز، کنار هم قرار بگیرند و علاوه بر هم‌افزایی، هر کدام نقش خود را ایفا کنند. ما در پروژه بزرگ خود برای هر کدام از این نقش‌ها جایگاهی در نظر گرفته‌ایم تا  نقشه توسعه با تک تک آنها تکمیل شود.

رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با بیان اینکه از همه شرکت‌های دانش بنیان امید می‌رود کارهای بزرگی به خصوص در حوزه درمان، پزشکی و موضوع های روز امدادگری و وظایف کلان جمعیت، انجام دهند، خاطر نشان کرد: قرار است در اینجا نه تنها در عرصه تولید بلکه در تامین و توزیع دارو هم کار کنیم. قطعا شرکت‌های دانش‌بنیان در توزیع دارو هم حرف‌های جدید برای کاهش هزینه‌ها و تسریع در دسترسی به امکانات دارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هلال احمر مجتمع درمانی هلال ایران مجتمع دارویی درمانی هلال شرکت های دانش بنیان جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،محمدباقر محمدی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) اظهار کرد: درپی بارش شدید باران در استان کرمانشاه و آبگرفتگی و سیلاب در ثلاث باباجانی، ماهیدشت، اسلام‌آباد غرب، دالاهو، جوانرود و سرفیروزآباد تیم‌های عملیاتی به این مناطق اعزام شدند.

او توضیح داد: در این عملیات‌ها ۱۰ دستگاه خودروی امدادی کمک‌دار و آمبولانس و ۱۰ دستگاه کف‌کش و موتور آب به‌کار گرفته شدند که به ۲۵ خانوار خدماتی از جمله اهدای پک‌های مواد غذایی، چادر، پتو و موکت داده شد .

وی عنوان کرد: تخلیه آب از ۲۵ خانه مسکونی با استفاده از دستگاه کف‌کش و موتور آب از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر در بارندگی‌های اخیر استان کرمانشاه بود و این خدمات تا بهبود شرایط خانوارها ادامه خواهد داشت.

۲۱ پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی‌اند و هم‌استانی‌ها در صورت هرگونه حادثه‌ای می‌توانند با سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • ریزش ساختمان مسکونی در اهواز در پی گودبرداری غیراصولی