Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:23:20 GMT

چالش‌ها و آسیب‌های حضوری شدن دانشگاه‌ها بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۸۶۲۰

چالش‌ها و آسیب‌های حضوری شدن دانشگاه‌ها بررسی شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، نشست بررسی چالش‌ها و آسیب‌های حضوری شدن دانشگاه‌ها پس از دو سال تعطیلی و به منظور رفع موانع با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

در این نشست که با حضور معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و به صورت حضوری برای دانشگاه‌های تهران و مجازی برای دانشگاهای خارج از مرکز برگزار شد، داداش پور طی سخنانی ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد مسعود حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، استقبال دانشجویان از حضوری شدن دانشگاه‌ها و حضور در کلاسهای آموزشی را پر شور و بی نظیر توصیف کرد و اظهار داشت : اغلب دانشگاه‌های کشور با حضور حداکثری دانشجویان از ۱۴ فروردین ماه پس از دو سال وقفه بخاطر همه گیری ویروس کرونا در ایران و جهان آغاز به کار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با توجه به دو سال عدم استفاده از خوابگاه‌ها و امور تغذیه، ممکن است متولیان امر با چالش‌هایی مواجه شوند و این نشست در همین راستا برگزار می‌شود تا در حد توان از هم افزایی فکری و مالی، در رفع مشکلات بکوشیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه افزود: این سازمان در سال جدید با تمام ظرفیت المپیاد ورزشی قهرمانی را در تبریز، المپیاد ورزش همگانی را در شهر کرد، و جشنواره فرهنگی و ورزشی دانشجویان بین‌الملل را در دانشگاه مازندران برگزار خواهیم کرد تا بتواند در حوزه ماموریت‌های سازمان، آسیب‌های دو سال وقفه را به سرعت جبران کند.
وی به افت آموزشی و مهارتی و پژوهشی دانشجویان بدلیل غیر حضوری بودن کلاسها در دوران کرونا اشاره کرد و ضمن ابراز امیدواری از حضوری شدن کلاسها و کاهش مشکلات ایجاد شده، اظهار داشت: سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت، امور خوابگاه‌ها و امور تغذیه برنامه ریزی های لازم را انجام داده و تمام سعی خود را بکار خواهیم بست تا با تدابیر لازم از حجم مشکلات معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها بکاهیم.
داداش پور در ادامه به ارتباط دو سویه آموزش و اقتصاد و نقش فعالیت های مراکز آموزشی و اقتصاد کشور اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: در دو سال گذشته به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه ها اقتصاد کشور و نیز اقتصاد خانوارها تا ۵۹ درصد با چالش های جدی مواجه شد و بی تردید بازگشایی این مراکز، اقتصاد کشور و به تبع آن اقتصاد خانوارها را با چالش جدی مواجه شد.
وی در ادامه ضمن درخواست از تمامی روسای دانشگاه‌ها در خصوص حضوری شدن کلاس ها در همه مقاطع تحصیلی بویژه مقطع کارشناسی، خاطر نشان کرد : اغلب دانشجویان کارشناسی از بدو قبولی، بیش از سه ترم را از طریق فضای مجازی درس خوانده اند و بدلیل عدم اتصال حضوری، درک مناسبی از فضای دانشگاه‌ها نداشتند و لازم است بسرعت همه دانشجویان این مقطع تحصیلی بصورت حضوری در کلاسها حاضر گردند تا بتوانند از نزدیک و با حضور در محیط تحصیلی، ارتباط و انس برقرار کرده و آموزش موثر افتد و آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش یابد.
ایشان در ادامه به ساخت خوابگاه‌های متاهلی تاکید کرد و گفت : بیش از یک سوم دانشجویان در تحصیلات تکمیلی اشتغال دارند و اغلب متاهل هستند و ضرورت دارد به خوابگاه‌های متاهلی بیش از گذشته توجه شود.
در این نشست گنجی رئیس صندوق رفاه نیز در سخنانی رفع مشکل خوابگاه‌ها و امور تغذیه را از اولویت‌های این صندوق عنوان کرد و خاطر نشان کرد با تمام ظرفیت در این راستا حرکت خواهیم نمود و نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت نیز از دانشگاه‌ها خواست، دانشجویانی که در ایام کرونا بستگان نزدیکشان را از دست داده اند شناسایی و بصورت مراسم و یا هر شیوه دیگر ابراز همدردی کرده و رفع مشکلات این دانشجویان را در اولویت قرار دهند.
گفتنی است معاونان دانشگاه ها نیز بصورت حضوری و مجازی نقطه نظرات خود را در خصوص تغذیه،خوابگاه، مشاوره و سلامت و تربیت بدنی در این نشست بیان کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود گنجی سازمان امور دانشجویان خوابگاه ها دانشگاه ها حضوری شدن چالش ها دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز آمار تغییر کرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران، «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.
معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.
 منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور «محمدجواد هادی دهکردی» را نیز به عنوان سرپرست امور مشاوران و پیمانکاران منصوب کرد. دهکردی دانش‌آموخته رشته مهندسی مکانیک بوده و پیش از این به عنوان معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردها در مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد