Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با اشاره به افزایش موارد مشکوک ابتلا به بیماری سرخک در کشور بویژه استان های مرزی و مهاجرپذیر، از مردم خواست هرگونه موارد مشکوک به این بیماری را گزارش دهند.

به گزارش ایران آنلاین، دکتر جواد اکبری‌زاده با بیان اینکه سرخک نوعی بیماری عفونت تنفسی و به شدت مسری است، افزایش پوشش واکسیناسیون در کشور را برای مقابله با بیماری‌هایی که اغلب نوزادان و کودکان را درگیر می‌کند، بسیار مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه با پوشش همگانی واکسیناسیون سرخک در کشور، در 2 نوبت برای کودکان 12 و 18 ماهه در قالب واکسن سه‌‎گانه MMR که واکسن ترکیبی علیه بیماری‌های سرخک، سرخچه و اوریون است،موارد ابتلا به این بیمای و مرگ و میر ناشی از آن به شدت کاهش یافته و در اغلب مناطق نیز صفر گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با اشاره به سرایت‌پذیری بالای بیماری سرخک، ورود غیر قانونی مهاجران افغان به استان و در رأس آن شهرستان زابل را از عوامل افزایش موارد مشکوک به سرخک عنوان کرد و از اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از انتقال و انتشار ویروس این بیماری در این منطقه خبر داد و گفت: تمام اتباع غیرایرانی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله  قبل از ورود به استان در مرز میلک، واکسن سرخک را دریافت می‌کنند؛ همچنین بازدید از مطب‌های شخصی پزشکان و سایر مراکز درمانی به منظور شناسایی زودهنگام موارد مشکوک و جلوگیری از انتشار این بیماری در حال انجام است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه تمام آزمایش‌ها و نمونه‌گیری‌های بیماری سرخک به صورت رایگان در منطقه سیستان انجام می‌شود،از مردم خواست با گزارش بموقع موارد مشکوک به مراکز درمانی، یاریگر دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با این بیماری باشند.

اکبری‌زاده، درباره علائم این بیماری نیز گفت: علائم بیماری سرخک، شبیه سرماخوردگی است، با این تفاوت که باید قرمزی، التهاب چشم‌ و بثورات پوستی را نیز به آن اضافه کرد؛ لازم به یادآوری است که این علائم ۱۰ تا ۱۴ روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: با توجه به خیز و بروز سرخک در کشورهای مجاور به دلیل نداشتن پوشش واکسیناسیون سرخک مناسب و نیز وسعت مرزهای مشترک ایران با این کشورها، لازم است افراد جامانده از واکسن نسبت به دریافت سریع آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه حدود سه سال است که کشورمان موفق به حذف سرخک و دریافت تاییدیه از سازمان جهانی بهداشت شده است، یادآور شد: بر اساس قوانین این سازمان، در صورت چرخش بیش از یک سال ویروس سرخک در کشور، این بیماری به عنوان یک بیماری بومی محسوب شده و گواهینامه ایران نیز در این زمینه باطل خواهد شد.

 


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زابل سرخک در کشور موارد مشکوک بیماری سرخک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه