Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت نوبت دوم فراخوان اعطای تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه را منتشر کرد.

به گزارش شانا، در نوبت دوم فراخوان اعطای تسهیلات دستورالعمل بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ با عنوان ایجاد اشتغال با تکیه بر دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و با هدف کمک به تأمین داخلی تجهیزات مورد نیاز، پیاده‌سازی طرح‌های توسعه‌ای اشتغال‌آفرین و تولید بار اول آمده است: «به‌دنبال تأکید مقام معظم رهبری بر افزایش تولیدات صنعت نفت با تکیه بر دانش‌بنیان کردن صنایع نفتی و نظر به استقبال متقاضیان از نوبت اول فراخوان دریافت تسهیلات موضوع بند (الف) تبصره ۱۸ بودجه ۱۴۰۰ کشور برگزار شده در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ لغایت ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، به‌منظور فراهم ساختن فرصت مجدد برای متقاضیانی که در نوبت اول موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، همچین استفاده حداکثری شرکت‌های دانش‌بنیان از این تسهیلات، نوبت دوم فراخوان اعطای تسهیلات دستورالعمل بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین‌وسیله از تمامی شرکت‌های فناور، نوآور، خلاق و دانش‌بنیان که در حال حاضر با صنعت نفت قرارداد یا موافقت‌نامه‌ اصولی دارند و متقاضی استفاده از این تسهیلات (مطابق ضوابط مندرج در شیوه‌نامه اجرایی) هستند دعوت می‌شود ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ تا ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ در سامانه تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت به آدرس my.ioiv.ir مراجعه و با تکمیل فرم‌های مربوطه و ارائه مستندات مورد نیاز، درخواست‌های خود را ثبت کنند.

بر اساس برنامه مصوب توسعه اشتغال وزارت نفت، اهم رسته‌های اولویت‌دار به شرح زیر است که متقاضیان باید در سرفصل‌های زیر اقدام به ثبت‌نام در سامانه کنند.

- بهینه‌سازی مصرف انرژی

- تحول دیجیتال در صنعت نفت

- افزایش ضریب بازیافت از طریق احیای چاه‌ها غیرفعال و کم‌بازده و سایر راهکارها

- فلرینگ و بازیابی گازهای همراه نفت

- ساخت بار اول محصولات استراتژیک صنعت نفت و تولید کالاهای دانش‌بنیان صنعت نفت

- تکمیل زنجیره ارزش صنایع پایین‌دستی نفت، گاز و پتروشیمی

* شیوه‌نامه اجرایی مربوط به این برنامه، فرآیند بررسی درخواست‌ها، جزئیات بیشتر درخصوص پروژه‌های پیشنهادی ذیل  یک از رسته‌های اولویت‌دار و توزیع استانی تسهیلات در سایت مذکور قابل مشاهده و بهره‌برداری است.»

منبع: شانا

کلیدواژه: معاونت مهندسی پژوهش و فناوری دانش بنیان فراخوان تبصره ۱۸ قانون بودجه دانش بنیان صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان