Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، امیرعباس محمدی کوشکی سرپرست تیم اختراعات ایران با اشاره به انتشار آخرین گزارش درباره شاخص امنیت جهانی بهداشت ۲۰۲۱ گفت: این گزارش یکی از مهمترین گزارش‌های جهانی در شاخص امنیت بهداشت جهانی است که توسط متخصصان، دانشگاه‌ها و سازمان‌ها و مجموعه بررسی و تحقیقات شاخص امنیت بهداشت جهانی GHS و با همکاری سازمان ملیا و بیل گیتس و متخصصان سازمان بهداشت جهانی و همچنین با همکاری کمیسیون‌های ملی کشورها در بهداشت و همه‌گیری چه به صورت شخصی و دولتی بررسی و آماده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص GHS ۲۰۲۱ ظرفیت‌های ۱۹۵ کشور را برای آماده شدن اپیدمی‌ها و همه‌گیری‌ها اندازه گیری می‌کند و ارزیابی‌های اخیر نشان می‌دهد همه کشورها به طور خطرناکی برای تهدیدهای همه‌گیر و همه‌گیری آینده، از جمله تهدیدهایی که بالقوه ویرانگرتر از کووید-۱۹ هستند، آماده نیستند.

وی اظهار کرد: در این مطالعات یافته‌ها و رتبه بندی کشورها در خصوص این همه‌گیری‌ها و اپیدمی‌ها در ۱۹۵ کشور مورد بررسی قرار گرفت و رتبه‌بندی آنها در ۶ دسته بررسی شد و طبق داده‌ها هیچ کشوری به طور کامل برای تهدیدهای همه‌گیر یا همه‌گیر آینده آماده نیست.

محمدی کوشکی تاکید کرد: کشورمان ایران در میان ۱۹۵ کشور رتبه ۹۰ را با امتیاز ۳۶.۵ از ۱۰۰ را کسب کرده است.

رتبه کشور امتیاز اول امریکا ۷۵.۹ دوم استرالیا ۷۱.۱ سوم فنلاند ۷۰.۹ چهارم کانادا ۶۹.۸ پنجم تایلند ۶۸.۲ ششم اسلوونی ۶۷.۸ هفتم بریتانیا ۶۷.۲ هشتم آلمان ۶۵.۵ نهم کره جنوبی ۶۵.۴ دهم سوئد ۶۴.۹

سرپرست تیم اختراعات ایران با تاکید بر اینکه ایران در این رتبه‌بندی، در جایگاه نودم و با امتیاز ۳۶.۵ بوده است، ادامه داد: در این فهرست سومالی رتبه ۱۹۵ با امتیاز ۱۶ است و به طور کلی اولین کشور این نمودار امریکا و آخرین آن کشور سومالی قرار دارند.

محمدی کوشکی اضافه کرد: در این گزارش داده و تحقیقات بر اساس ۶ دسته‌بندی وجود دارد که به این شرح است:

ردیف شاخص ۱ پیشگیری و جلوگیری کردن ۲ تشخیص و گزارش‌نویسی ۳ پاسخ سریع ۴ سیستم‌های سلامت ۵ تعهدات برای بهبود ظرفیت مالی و هنجارهای جهانی ۶ محیط پرخطر و ریسک‌پذیر

وی اضافه کرد: رتبه ایران در این شاخص‌ها به این شرح است:

در شاخص "پیشگیری و جلوگیری" ایران با کسب ۴۲.۹ جایگاه ۴۶ را دارد و در میانگین جهانی در این دسته امتیاز ۲۸.۴ از ۱۰۰ را دریافت کرده است.
ایران در دسته‌بندی جلوگیری کردن در قسمت مقاومت ضد میکروبی (AMR) از ۱۰۰ امتیاز ۵۸.۳ را دریافت کرده است.

در شاخص "تشخیص و گزارش‌نویسی" ایران رتبه ۱۰۲ را در این دسته با امتیاز ۲۸.۹ کسب کرده و در میانگین جهانی امتیاز ۳۲.۶ را کسب کرده است.

در شاخص "پاسخ سریع"، ایران در میان ۱۹۵ کشور، با کسب امتیاز ۳۶.۴، رتبه ۹۴ را دارد و در میانگین جهانی ۲۰۲۱،  ۳۷.۶ را از ۱۰۰ امتیاز به دست آورده است.

در شاخص "سیستم‌های سلامت" نیز کشورمان امتیاز ۳۹.۴ را کسب کرد و در میانگین جهانی با امتیاز ۳۱.۵ رتبه ۷۰ را در میان کشورها دارد.

در شاخص "تعهدات برای بهبود ظرفیت مالی و هنجارهای جهانی" در دسته پنجم با تحقیقات انجام شده و داده‌ها، ایران رتبه ۱۸۵ را با امتیاز میانگین جهانی ۴۷.۸ و امتیاز کلی ۲۷.۱ را کسب کرده است.

شاخص "محیط پرخطر و محیط ریسک" آخرین دسته بندی این گزارش جهانی است که کشورمان ایران امتیاز ۴۴.۴ و میانگین جهانی ۵۵.۸ امتیاز را دریافت کرده است و در رتبه ۱۵۱ قرار دارد.

علاوه بر این‌ها، ایران در بیماری قابل انتقال بین انسان و حیوان امتیاز ۲۵، در امنیت زیستی امتیاز ۲۴، در ایمنی زیستی امتیاز ۵۰ و در ایمن‌سازی امتیاز ۱۰۰ را کسب کرده است. اما متاسفانه در پژوهش و فرهنگ با کاربرد دوگانه علمِ مسئول، امتیاز صفر را از ۱۰۰ دریافت کرده است.

محمدی کوشکی خاطر نشان کرد: در این گزارش جهانی، یافته‌ها نشان می‌دهد که اگرچه بسیاری از کشورها توانستند به سرعت ظرفیت‌های مقابله با کووید-۱۹ را توسعه دهند، اما همه کشورها به طور خطرناکی برای رویارویی با تهدیدات همه‌گیری و همه‌گیری آینده آماده نیستند. با این حال، یک فرصت عالی برای دوام بیشتر ظرفیت‌های جدید جهت دستیابی به دستاوردهای بلندمدت در آمادگی وجود دارد.

وی با بیان اینکه بیشتر کشورها از جمله کشورهایی با درآمد بالا، سرمایه‌گذاری مالی اختصاصی به‌منظور تقویت آمادگی برای همه گیری یا بیماری همه گیر انجام نداده‌اند، یادآور شد: اکثر کشورها در حفظ یک سیستم بهداشتی قوی، توانا و در دسترس برای تشخیص و پاسخ به شیوع بیماری، پیشرفتی اندک داشته و یا بدون پیشرفت بوده‌اند.

سرپرست تیم اختراعات ایران خاطر نشان کرد: توصیه‌های مهم این گزارش به این شرح است: 

کشورها باید بودجه امنیت سلامت را در بودجه ملی تخصیص دهند و ارزیابی‌هایی را با استفاده از شاخص GHS ۲۰۲۱ انجام دهند تا یک برنامه ملی برای شناسایی خطرات خود و پر کردن شکاف‌ها ایجاد کنند.

سازمان‌های بین‌المللی باید از شاخص GHS برای شناسایی کشورهایی که بیشتر به حمایت نیاز دارند، استفاده کنند.

بخش خصوصی باید از شاخص GHS برای جستجوی فرصت‌هایی که برای مشارکت با دولت‌ها هستند، استفاده کند.

خیریه‌ها و سرمایه‌گذاران باید مکانیسم‌های تامین مالی جدیدی را توسعه دهند و از شاخص GHS برای اولویت‌بندی منابع استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، امیرعباس محمدی کوشکی در نشست‌های آنلاین همه‌گیری کووید- ۱۹ در سازمان بهداشت جهانی برای ارائه تحقیقات و گزارش به نمایندگی از کشورمان حضور داشته است. وی همچنین در پلتفرم جهانی کووید- ۱۹ که توسط مرکز نوآوری و انجمن نوآوری سازمان ملل متحد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های پژوهشی و نوآوری و علمی و تحقیقاتی جهانی برگزار شد، حضور داشته است.

در تهیه این گزارش جهانی، تیم اختراعات ایران و کمیسیون تحقیقاتی بین‌المللی همکاری داشته‌اند.

کد خبر 670350 برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجله نکته بهداشتی روز كرونا در ايران تیم اختراعات ایران میانگین جهانی دریافت کرده کسب کرده بهداشت جهانی محمدی کوشکی شاخص امنیت همه گیری شاخص GHS ۱۹۵ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالرنیتانا به سری بی سقوط کرد

4 سرمربی، 15 امتیاز و خداحافظ سری آ...

طرفداری | سالرنیتانا نخستین تیم سری آ در فصل 24-2023 است که سقوطش به دسته پایین‌تر قطعی می‌شود.

در شروع هفته 34 سری آ ایتالیا، سالرنیتانا به پیروزی برابر فروزینونه نیاز داشت تا سقوطش به سری بی را به تعویق بیندازد اما با باخت 3-0 اسب‌های دریایی، سقوط تیم شهر سالرنو به سری بی از نظر ریاضی قطعی شد. از طرف دیگر فروزینونه با این برد، گام مهمی در مبارزه برای بقا برداشت و فعلا به رده هفدهم صعود کرد تا اودینزه و ساسولو، دیگر تیم‌های در معرض سقوط به دسته پایین‌تر باشند.

سالرنیتانا که از فصل 22-2021 در سری آ حضور داشت، در این فصل چهار سرمربی یعنی پائولو سوسا، فیلیپو اینزاگی، فابیو لیورانی و استفانو کولانتوئونو را روی نیمکت خودش دید اما طی 34 هفته فقط 15 امتیاز کسب کرد. سالرنیتانا در حالی در رده بیستم به سری بی سقوط می‌کند که فوتبالیست‌های نام‌آشنایی چون گیرمو اوچوا، کوستاس مانولاس، ژروم بواتنگ، فدریکو فازیو، آنتونیو کاندروا و بولای دیا را در ترکیبش داشت. 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود ؟
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود؟
  • سالرنیتانا به سری بی سقوط کرد
  • (ویدئو) واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران