Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، با تغییر و ظهور فناوری‌های جدید، صنعت بازی‌های ویدیوئی نیز تغییر می‌کند و فرصت و پتانسیل‌های بسیاری را نمایان می‌سازد در این راستا جینو با ایده نوآوری و توسعه صنعت بازی‌های ویدیوئی شکل گرفته است.

به منظور دستیابی به این هدف جینو سعی دارد در جریان نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ رویدادی با سخنرانی و پنل‌های گفتگو صنعت گیم در حوزه‌های بازی‌سازی، سخت‌افزار‌ها و نرم‌افزار‌های اختصاصی و نوآوری و فناوری‌های جدید در صنعت گیم برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کنندگان در این رویداد همچنین شاهد پخش برنامه‌های مستند در حوزه گیم، video art و پرفورمنس، رونمایی از غرفه‌های اختصاصی بازی‌سازان، سخت‌افزار‌های صنعت گیم، نوآوری و فناوری‌های صنعت گیم، استارتاپی و بازی‌های موبایلی، رونمایی و معرفی بازی‌های ایرانی، برگزاری مسابقات گیمینگ و بازی‌های آنلاین، برگزاری مسابقات بورد گیم و بازی‌های آفلاین و برگزاری سلسه کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی به شکل آنلاین و آفلاین در حاشیه نمایشگاه خواهند بود.

مخاطبان جینو شامل بازی‌سازها، گیمرها، استریمرها، رسانه گیم و در اصل تمام افراد و سازمان‌هایی است که علاقه‌مند به صنعت گیم هستند و می‌توانند برنامه‌های جینو را در چهار حوزه بازی‌سازی، استریمینگ، گیمینگ و رسانه گیم دنبال کنند.

جینو به دنبال این است تا به کمک تمام افراد فعال در جامعه عظیم و پرجنب و جوش «بازی‌های ویدیوئی» و پتانسیل قابل توجه این صنعت در کشورمان، زمینه رشد هر چه بیشتر «صنعت بازی‌های ویدیوئی» را در ایران فراهم کند. بازی سازی، بنیادی ترین و اصلی ترین بخش دنیای بازی های ویدیوئی است. جینو قصددارد با ایجاد فضای مناسب و با حضور افراد حرفه‌ای و با سابقه این حوزه به گسترش دانش و انتقال تجربه بین نسل‌های مختلف کمک کند.

جینو و ارتباط موثر با رسانه‌های حوزه گیم

هر صنعت و هنری، فارغ از کوچک و بزرگ بودن، نیازمند اطلاع‌رسانی است. امروزه وبسایت‌های حوزه بازی‌های ویدیویی در سطح جهان یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین رسانه‌های حوزه «سرگرمی» و میزبان میلیون‌ها علاقه‌مند و گیمر هستند.
دیدگاه منتقدان و تحلیلگران بازی‌های ویدیویی، نقاط ضعف و قوت محصولات و فعالیت‌های بازی‌سازان را مشخص می کند و در حقیقت رسانه‌ها «پل» اصلی ارتباط بازی‌سازان با گیمر‌ها هستند. جینو در بخش‌های مختلف جهت بحث و تبادل نظر روی موضوعات مختلف میزبان متخصصان این حوزه خواهد بود.

جینو و گیمرها

یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های بشر، «سرگرمی» و «تفریح» است. تفریحی که در دنیای امروز، شکل تمام دیجیتال به خود گرفته است و بازی‌های ویدیویی، با ارائه‌ی تجربه‌های ماورایی و عظیم به علاقه‌مندان، در جایگاه اصلی‌ترین و پرمخاطب‌ترین سرگرمی آن‌ها قرار گرفته اند. رشد صنعت بازی‌های ویدیویی به گونه¬ای بوده است که از مجموع صنایع فیلم و موسیقی هم فراتر رفته است و اکنون به یکی از بزرگترین، پولساز‌ترین و مطمئن‌ترین صنایع اقتصادی دنیا تبدیل شده است.

در دنیا، بیش از ۳.۲ میلیارد گیمر وجود دارد، اما تعداد گیمر‌های حرفه‌ای و گیمر‌هایی که «انجام بازی» را یک «شغل» و «ورزش» میدانند، بسیار اندک است، اما تاثیرگذاری آن‌ها به حدی زیاد است که بسیاری از شرکت‌ها و پلتفرم‌های دنیای گیم، برخی از محصولات خود، خصوصا بازی‌های آنلاین، را به هدف «بازیکنان حرفه‌ای» و برگزاری «رقابت‌های جهانی» توسعه می‌دهند.

در کشور ما ایران نیز طبق آمار‌های رسمی بیش از ۳۶ میلیون گیمر وجود دارد. این یعنی حدود ۳۰ میلیون نفر که به هر نحوی با بازی‌های ویدیویی سرکار دارند. بخش بزرگی از این جامعه‌ی گیمرها، با گوشی‌های هوشمند خود را مشغول می‌کنند و در حال حاضر، بازی‌هایی ساخت ایران داریم که حتی به آمار بیش از ۱۰ میلیون کاربر رسیده‌اند.

جینو قصد دارد با برگزاری پنل‌های آنلاین و آفلاین با حضور پروگیمر‌های مطرح ایرانی به صحبت درباره موضوعات مختلف «پرو گیمینگ» از مسابقات گرفته تا تجربه‌ها و چالش‌ها بپردازد تا فضایی برای انتقال دانش این افراد به علاقه‌مندان مستعد ایجاد کند. پتانسیل عظیم موجود در اکوسیستم گیم در ایران، از صد‌ها استریمر فعال با میلیون‌ها مخاطب گرفته، تا بازی‌سازان و «گیمر‌های حرفه‌ای» که حتی در سطح جهانی افتخار آفرینی می‌کنند، همگی ما را بر آن داشت تا جینو را با هدف نوآوری و هم‌افزایی در صنعت گیم شکل دهیم.

گفتنی است نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری با نام INOTEX پس از ۱۰ دوره برگزاری در ایران، اکنون به محلی برای تجمع گسترده موثرترین نقش آفرینان اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تبدیل شده و بهترین فضا برای میزبانی از این جامعه‌ی عظیم و پرجنب و جوش «گیم» است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینوتکس 2022 بازی نرم افزار رویداد بازی های ویدیوئی بازی های ویدیویی نوآوری و فناوری صنعت بازی بازی سازان صنعت گیم گیمر ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور