Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ابراهیم اکبرزاده مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کشت برنج در گیلان از ظرفیت بسیار خوبی در کشور برخوردار است، اظهار کرد: استان گیلان به دلیل شرایط زیست محیطی و همچنین خاکی حاصلخیز از بهترین شرایط برای کشت انواع برنج برخوردار است لذا باید از این ظرفیت به بهترین نحو ممکن بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی آغاز شخم‌زنی در اراضی کشاورزی گیلان را بسیار به موقع دانست و گفت: بر اساس آمار گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که شالیکاران گیلانی توانسته‌اند با استفاده از آب‌های سطحی ۷۸ درصد از شالیزارهای استان معادل ۱۸۵ هزار هکتار از شالیزارهایشان را شخم بزنند.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر استفاده بهینه آب باران برای تولید برنج در گیلان افزود: تاکنون ۲۵ درصد از شالیزارهای استان معادل ۶۰ هزار هکتار نیز خزانه‌گیری شده است.

 اکبرزاده با تأکید بر لزوم توجه شالکیاران گیلانی به استفاده از تقویم زراعی به منظور کشت به  موقع برنج بیان کرد: در طول سالیان گذشته کشاورزان طبق تقویم زراعی عمل کرده و همکاری خوبی با سازمان جهادکشاورزی دارند که این امر سبب شد تا شهرستان‌های املش، رودسر و لنگرود بیش از شهرستان‌های دیگر خزانه‌گیری انجام داده‌اند.

وی با ابراز خرسندی از مناسب بودن شرایط آب و هوایی برای شخم اول اراضی شالیزاری تصریح کرد: اگرچه تاکنون شرایط آب و هوایی برای شخم اول خوب بوده است و به کشاورزان توصیه می‌کنیم از آب های سطحی موجود استفاده کنند زیرا احتمال می‌دهیم در برخی از شالیزارهای استان امسال تنش آبی داشته باشیم.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان با درخواست از شالیکاران به منظور تسریع در روند انجام فرآیند کشت برنج در گیلان افزود: نشاء موردی در برخی از اراضی گیلان آغاز شده و با توجه به رهاسازی آب سد سپیدرود در اردیبهشت ماه، بهتر است شالیکاران کشت و کار خود را تسریع دهند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان رشت شالیزاری نشای برنج در گیلان برنج گیلان قیمت برنج شالیکاران گیلان کشاورزان گیلان رنج برنج برنج آستانه کشاورزی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود

برخی از شالیکاران در شهرستان محمودآباد همچنان سهمیه کود خود را دریافت نکردند، استفاده از کود در زمین‌های کشاورزی بسیار با اهمیت است و موجب رشد سریع ریشه و تشکیل دانه در گیاهان می‌شود از طرف دیگر کود‌های شیمیایی تاثیر مثبتی بر حاصلخیزی خاک و رشد بذر دارد، این موضوع شالیکاران را نگران کرده است.

از سوی دیگر با مشکلاتی از قبیل سهمیه سوخت کشاورزی و همچنین دریافت پروانه چاه به دلیل خشکسالی‌های اخیر دست و پنجه نرم می‌کنند.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام، با پیگیری‌های فراوان جهت دریافت سهمیه کود و سوخت کشاورزی با توجه به فصل خشکسالی و انجام کاشت برنج و نیاز به کوددهی هنوز نزدیک به ۵۰ درصد از کشاورزان در شهرستان محمودآباد هیچگونه سهمیه کودی دریافت نکردند و برای دریافت پروانه چاه ۲ سال زمان لازم است و متاسفانه در زمان برداشت برنج کشاورزان برنج وارد می‌شود و مشکلات شالیکاران دوچندان می‌شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • تصاویر | نشاء برنج در گیلان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • نشاءکاری برنج در گیلان
  • (تصاویر) نشاء برنج در گیلان
  • نشاء برنج در گیلان
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان