Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، کشت قراردادی برنج به طور جدی در دستورکار است و در آینده هم صنعت طیور باید در راستای تولید قراردادی حرکت کند.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،  حسن عنایتی کلیجی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای مدیران دامپزشکی استان اظهار کرد: کشاورزی مازندران مزیت های فراوانی دارد و در برخی از تولیدات رتبه های برتر را در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مازندران به دلیل شرایط اقلیمی مناسبی که دارد می تواند ظرفیت های خوبی از لحاظ کمی و کیفی محصولات کشاورزی داشته باشد.

عنایتی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی باید غذای سالم و بهداشتی تولید و در دسترس جامعه قرار دهد و در این راستا دامپزشکی باید کنترل، نظارت و مدیریت در حوزه سلامت غذا داشته باشد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه گفت: کشف مواد غذایی ناسالم از خسارت های مالی و جانی جلوگیری می کند و به همین منظور دقت، نقش و نظارت مسوولین دامپزشکی باید به موقع باشد و اگر تاخیر در شناسایی وجود داشته باشد منجر به خسارت های جبران ناپذیری خواهد شد.

وی به نقش مسوولین دامپزشکی اشاره کرد و گفت: دامپزشکی در تنظیم بازار نقش بسزایی دارد تا کالای سالم به موقع به دست مصرف کننده برسد.

عنایتی به کیفی سازی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: موازین شرعی و بهداشتی در کشتارگاه ها و استانداردسازی محصول باید توجه شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: اگر در جایی ضعف و کاستی وجود داشته باشد جامعه هدف دچار خسارت خواهند شد و با فعالیت های گسترده باید استان پیشرو و سرآمد در حوزه بهداشتی و قرنطینه ای باشیم.

این مسوول درباره فعالیت های وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشت قراردادی برنج به طور جدی در دستورکار است و در آینده هم صنعت طیور باید در راستای تولید قراردادی حرکت کند.

عنایتی گفت: سرمایه گذارانی که در بخش صنعت و خدمات فعال هستند به سمت بخش کشاورزی بویژه در صنایع تبدیلی سوق پیدا کنند.

وی درباره بیماری‌های مشترک انسان و دام گفت: با کنترل به موقع می توان جلوی این بیماری‌ها را گرفت و خسارت ها به اندک برسد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران در این جلسه گفت: از 14 اسفندماه اکیپ های پزشکی در عرصه حضور داشتند و 20 تن مواد غذایی فاسد، قاچاق و تاریخ گذشته معدوم سازی شد.

وی ادامه داد: در حوزه طیور یکی از کارهایی که شد این بود که امسال با رصد و پایش به موقع تلفات حاد و خاصی را در میانکاله شاهد نبودیم.

گلپایگانی خاطرنشان کرد: تلفات در حیات وحش و قوچ وحشی گزارش شد و در دام های اهلی کانونی نداشتیم و حضور همکاران به حدی گسترده بود که شاهد یک گزارش هم نبودیم.

مدیرکل دامپزشکی مازندران افزود: پست قرنطینه ای در شهرستان سوادکوه مستقر است و کارهای قرنطینه ای در شرایط خاص استان در محورهای هراز و کیاسر برای کنترل و تردد نهاده‌های دامی و طیور قرنطینه ای صورت می گیرد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید قراردادی طیور مازندران قرنطینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد