Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان محمدی» روز یکشنبه در حاشیه کمیته هدایت تحصیلی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران افزود: هدایت تحصیلی و انتخاب رشته برای دانش آموزان پایه سوم متوسطه اول که می خواهند به متوسطه دوم ارتقا یابند؛ بسیار مهم و حیاتی است چرا که مستقیم با سرنوشت شغلی آینده آنها مرتبط می شود، به همین خاطر بسیار حساس و مهم است که در این برهه تحصیلی انتخاب درست و براساس توان، استعداد و علاقه داشته باشند و به آن هدایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سهم بالای انتخاب رشته دانش آموزان کرمانشاهی در رشته تجربی بیان داشت: براساس توافق نامه با وزارت آموزش و پرورش؛ باید دانش آموزان استان را بیشتر به سمت رشته های ریاضی، فنی حرفه ای و کاردانش هدایت کنیم، تا در آینده برای یافتن شغل کمتر دچار مشکل شوند، زیرا یکی از دلایل مهم آمار بالای بیکاری دانش آموختگان استان ما به همین عدم انتخاب رشته خوب در دوران تحصیلی برمی گردد، بنابراین بسیار مهم است.   

محمدی در ادامه از خانواده ها کرمانشاهی خواست آموزش و پرورش استان را برای رفتن دانش آموز شان به رشته تجربی تحت فشار نگذارند و بچه ها را طوری راهنمایی کنند که اگر کسی به رشته تجربی می رود، پزشک یا دندان پزشک نمی شود.

وی همچنین گفت: آموزش و پرورش براساس استعداد تحصیلی دانش آموزان که در طول سه سال تحصیلی متوسط اول بدست آمده، نظرسنجی از  دانش آموزان، مربیان و مشاوران و اولیا سعی دارد سهم رفتن دانش آموزان کرمانشاهی به رشته تجربی کاهش یابد تا انشالله در آینده دانش آموزان بتوانند در شغلی که با انتخاب درستی که داشتند؛ موفق شوند.

امتحانات نهایی تمام مقاطع تحصیلی در خردادماه برگزار می شود

مدیرکل آموزش و پرروش استان کرمانشاه در بخش دیگر از صحبت های خود بیان داشت: براساس ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان تمام مقاطع تحصیلی تا پایان اردیبهشت ماه باید سر کلاس های درس حاضر باشند و امتحانات نهایی تمام پایه ها در خرداد ماه باید برگزار شود.

محمدی امتحانات مستمر سرکلاسی را جزو تکلیف درسی در راستای یادگیری و یاد دهی دانش آموزان اعلام کرد و افزود: امتحانات پایانی سال سوم متوسط اول (پایه نهم ) و پایه دوازدهم که به صورت سراسری برگزار می شود نیز مانند سایر مقاطع در خردادماه  ماه شروع خواهد شد.

بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان استان کرمانشاه سرکلاس های درس حاضر شدند

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان در استان کرمانشاه سرکلاس های درس حاضر شدند، گفت: دانش آموزان و خانواده های کرمانشاهی از حضوری شدن کلاس های درس استقبال خیلی خوبی داشته اند.

محمدی در ادامه بیان داشت: شیوع ویروس کرونا و عدم حضوری شدن کلاس های درس به آموزش و تحصیل دانش آموزان لطمه های جبران ناپذیری هم از بُعد آموزشی و هم از بُعد روحی، روانی، زیستی و بدنی زده است که انشالله با حضوری شدن علاوه بر جبران افت تحصیلی ما بتوانیم در حوزه آسیب های اجتماعی و شور نشاط دانش آموزان قدم های خیری برداریم.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، بیش از ۳۳۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس امتحانات نهایی آموزش حضوری هدایت تحصیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس امتحانات نهایی آموزش حضوری مدارس امتحانات نهایی آموزش حضوری هدایت تحصیلی استان کرمانشاه آموزش و پرورش انتخاب رشته دانش آموزان رشته تجربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری