Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه جهانی نشان داده است که در طول همه‌گیری کووید ۱۹، میانگین آماریِ مرگ و میرهای ناشی از این بیماری در روزهای تعطیل آخر هفته در مقایسه با سایر روزهای هفته بیشتر بوده است.

به گزارش ایران اکونومیست، متخصصان می‌گویند که ثبت موارد بیشتری از مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در روزهای آخر هفته دلایل مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان با پذیرش این نکته که "تاخیر در اعلام آمار فوتی‌ها" در روزهای آخر هفته می‌تواند یک عامل موثر در افزایش میانگین آمار قربانیان در این روزها باشد، اظهار داشتند: با این حال فاکتورهای دیگر از جمله کمبود نیروی انسانی در مراکز خدمات درمانی و کاهش ظرفیت‌های خدماتی طی روزهای آخر هفته نیز احتمالا در این افزایش آماری نقش دارند.

به گفته متخصصان، به طور کلی میانگین تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا در سراسر جهان طی آخر هفته ها در مقایسه با روزهای دیگر هفته، ۶ درصد بیشتر بوده است. بنابر این محاسبات، میانگین آمار فوتی‌ها در روزهای آخر هفته ۸۵۳۲ و در دیگر روزهای هفته ۸۰۸۳ بوده است.

کارشناسان دانشگاه تورنتو در کانادا تمامی موارد مرگ و میر گزارش شده به پایگاه داده کووید-۱۹ سازمان جهانی بهداشت را در فاصله هفتم مارس ۲۰۲۰ تا هفتم مارس ۲۰۲۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این یافته‌ها حاکی از آن است که در ایالات متحده به طور متوسط ​​۱۴۸۳ مورد مرگ و میر ناشی از کرونا در تعطیلات آخر هفته گزارش شده در حالی که این میانگین آماری در سایر روزهای هفته، ۱۲۲۰ مورد بوده است که افزایش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین برزیل به طور متوسط ​​۱۰۶۱ مورد مرگ در روزهای آخر هفته و ۸۲۳ مورد فوت در دیگر روزها را داشته است که نشان دهنده افزایش ۲۹ درصدی است. در انگلیس نیز به طور متوسط ​​۲۳۹ مورد فوت ناشی از کرونا در روزهای آخر هفته ثبت شده در حالی که این رقم در دیگر روزها ۲۱۵ مورد بوده که افزایش ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، یکی از کارشناسان این بررسی در عین حال متذکر شده است: از آنجا که این روال در برخی کشورها متفاوت است مثلا در آلمان در روزهای آخر هفته‌، میانگین مرگ‌ومیر کمتری در مقایسه با دیگر روزهای هفته گزارش شده، بنابراین تاخیرهای بوروکراتیک در اعلام آمار قربانیان کرونا در تعطیلات آخر هفته نمی تواند به طور کامل توجیه کننده این تفاوت‌ در گزارش‌دهی آمار در روزهای مختلف باشد و در عوض این اختلاف آماری که "اثر آخر هفته" نام گرفته، احتمالا به دلیل کمبود کارکنان، ظرفیت و تجربه بالینی است. علاوه بر این، یافته‌های ما نشان می‌دهد که با وجود بهبود عملکرد سیستم سلامت و آگاهی در طول دوره همه‌گیری، این مشکل حل نشده است.

وی تاکید کرد: شرایط فعلی، فرصتی را برای سیستم های بهداشتی بوجود آورده تا مراقبت های بالینی خود را در تمام روزهای هفته بهبود بخشند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کووید 19 ، کرونا در جهان ، کروناویروس ، مرگ و میر کرونایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کووید 19 کرونا در جهان کروناویروس مرگ و میر کرونایی روزهای آخر هفته ناشی از کرونا میانگین آمار روزهای هفته مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • آغاز هفته نجوم با شعار «نجوم ایران، همبستگی و تعامل»
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت