Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه اروپا در حالی که که حدود یک هفته تا دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه زمان باقی مانده است، مارین لوپن نامزد جناح راست افراطی و رقیب "امانوئل ماکرون" را به اختلاس متهم کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به شدت برای اروپا اهمیت دارد و بروکسل با نگرانی به نتایج این انتخابات که به دور دوم کشیده شده می‌نگرد و این پرسش برایش مطرح است که آیا فرانسوی‌ها با انتخاب راست افراطی چالشی مشابه برگزیت را برای این اتحادیه رقم خواهند زد؟

در اولین دور انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که حدود یک هفته پیش برگزار شد هیچ یک از نامزدها نتوانستند رای لازم برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری را به دست آورند و این انتخابات به دور دوم کشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج انتخابات دور اول ریاست‌جمهوری فرانسه نشان داد که امانوئل ماکرون و مارین لوپن به دور دوم انتخابات می‌روند و فرانسه شاهد یک فینال تکراری مانند سال 2017 خواهد بود. با این تفاوت که لوپن با عملکرد کمی بهتر از آخرین نظرسنجی‌ها به عنوان نفر دوم به فینال رفت.

در شرایطی که جنگ در اوکراین موج می زند و اتحاد غرب احتمالاً با ادامه جنگ مورد آزمایش قرار می گیرد، عملکرد قوی خانم لوپن، جذابیت پایدار جریان های ملی گرا و بیگانه هراس در اروپا را نشان داد.

فرانسوی‌ها رئیس جمهور خود را در دور دوم انتخابات در 24 آوریل انتخاب می کنند، انتخاباتی که برای فرانسه بسیار مهم، برای اروپا کلیدی، و برای رئیس‌جمهور آمریکا همراه با اولویت برنده شدن امانوئل ماکرون است.

حالا در حالی که حدود یک هفته تا دور دوم انتخابات فرانسه باقی مانده است اتحادیه اروپا مارین لوپن، رقیب سرسخت ماکرون را متهم به اختلاس کرده است.

به نوشته روزنامه "دی ولت" آلمان، آژانس مبارزه با تقلب اتحادیه اروپا (اولاف) مارین لوپن، پوپولیست دست راستی فرانسوی و چند تن از معتمدان او را به اختلاس حدود 600 هزار یورویی در دورانی که به عنوان نماینده پارلمان اروپا فعالیت می کرد متهم کرده است. پرتال خبری فرانسوی "Mediapart" گزیده ای از گزارش جدید اولاف را روز شنبه منتشر کرد.

"رودولف بوسلوت"، وکیل لوپن این اتهامات را رد کرد. وی در سخنانی گفت: این نوعی ابزارسازی علیه لوپن در آستانه دور دوم انتخابات فرانسه است. وی تاکید کرد که بخش‌هایی از گزارش حقایقی است که بیش از ده سال قدمت دارد. وی افزود: مارین لوپن از سوی هیچ مقام قضایی فرانسوی احضار نشده است.

بر اساس گزارش جدید، لوپن و برخی از اطرافیانش از بودجه گروه های سیاسی در پارلمان اروپا برای انجام وظایف خود در این چارچوب برای اهداف سیاسی ملی، هزینه های شخصی یا خدمات شرکت های مرتبط با حزب یا جناح خود استفاده کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، لوپن شخصاً در دوران نمایندگی خود در پارلمان استراسبورگ بین سال‌های 2004 تا 2017 حدود 137 هزار یورو از بودجه عمومی را اختلاس کرده است. گفته می شود مارین لوپن، پدرش "ژان ماری لوپن"، شریک سابقش "لوئیس آلیوت" و "برونو گولنیش"، نماینده راست افراطی سابق پارلمان اروپا با هم حدود 600 هزار یورو اختلاس کرده‌اند که قرار بود آن را پس دهند.

نامزد ریاست‌جمهوری فرانسه: آمریکا باید خسارت تحریم گاز روسیه را بپردازددرخواست پارلمان فرانسه از رئیس جمهور این کشور برای تحریم طالبان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار فرانسه اخبار فرانسه انتخابات ریاست جمهوری فرانسه دور دوم انتخابات مارین لوپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان