Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: یکی از برنامه‌های توسعه‌ای سمات، آماده‌سازی بستر توزیع سود سنواتی برای سهامدارانی است که در سامانه سجام ثبت نام کرده‌اند.

 به نقل از اطلاعات بورس، غلامرضا ابوترابی اظهار داشت: به طور کلی پس از تصویب تقسیم سود در مجمع عمومی عادی سالانه/عادی به طور فوق العاده شرکت ها، سود تقسیم شده تبدیل به مطالبه سهامداران شده و باید حداکثر ظرف مهلت قانونی ۸ ماهه مندرج در ماده ۲۴۰ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت به صاحبان سهام پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو تمامی شرکت ها موظفند مبلغ سود تقسیمی مجمع را با توجه به منابع موجود در شرکت تعیین کنند و برنامه زمان بندی پرداخت سود را متناسب با وضعیت نقدینگی شرکت، از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامداران برسانند.

آخرین وضعیت پرداخت سود سنوات گذشته

قائم مقام مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در خصوص پرداخت سود سنوات گذشته گفت: منابع لازم برای پرداخت سود سنوات گذشته، باید هم اکنون به عنوان بدهی حال شده به سهامداران، در حساب های شرکت موجود و آماده پرداخت باشد چرا که علیرغم اینکه سودهای رسوب شده مربوط به تقسیم سود در مجامع سال های قبل، در اختیار شرکت ها قرار دارد اما در واقع این مبالغ متعلق به ناشران نبوده و باید به صاحبان اصلی سهام پرداخت شود و نباید توسط شرکت ها مورد استفاده قرار بگیرد.

دلایل رسوب سود

وی در خصوص دلایل رسوب سود سهامداران اظهار داشت : از جمله دلایل اصلی رسوب سود سهامداران حقیقی می توان به ناقص بودن اطلاعات سهامداری، اعلام نکردن شماره حساب معتبر یا پیگیری نکردن دریافت سود به دلیل ناچیز بودن مبلغ یا بعد مسافت و ... اشاره کرد که بعضاً در نتیجه بی اطلاعی و یا نبود صرفه و مطلوبیت برای سهامداران برای مراجعه به بانک  و اخذ سود، مدت ها در حساب شرکت ها باقی مانده و در انتظار پرداخت است.

تسهیل امور و احقاق حقوق سهامداران

ابوترابی درباره برنامه ریزی در خصوص پرداخت سود از بستر سجام تصریح کرد : در حال حاضر یکی از برنامه های توسعه ای سمات، آماده سازی بستر توزیع سود سنواتی برای سهامدارانی است که در سامانه سجام ثبت نام کرده‌اند که در صورت عملیاتی شدن بستر یاد شده، این امکان در قالب یک سرویس جدید امکان پرداخت مانده مطالبات معوق سهامداران را فراهم می سازد و به نوبه خود گام مهمی در راستای تسهیل امور و احقاق حقوق سهامداران و در عین حال تعیین تکلیف مانده سود سهام پرداختنی سنواتی موجود در حساب های ناشران خواهد بود.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی