Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی انتشار فراخوانی از سوی مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران، به استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوپای حوزه معدنی کشور امکانات فضای کار اشتراکی ارائه می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) وابسته به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در راستای تحقق اهداف کارآفرینی و رشد اکوسیستم استارت‌آپی معدنی کشور امکان استقرار هسته های نوآور مرتبط با بخش معدن و صنایع وابسته در فضای کار اشتراکی را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای کار اشتراکی یا cowering space نوعی محیط کار اشتراکی است که هسته‌ها و تیم‌های فناور و شرکت‌های تخصصی در هر زمینه کاری با ارزش‌های مشترک و فعالیت‌های مستقل کنار هم جمع می‌شوند تا در محیط کاری‌ یکسان و با فضای جذاب، فعالیت‌های خودشان از جمله همکاری در انجام یک استارت‌آپ یا پروژه‌ای مستقل را انجام بدهند. استفاده از شرایط و امکانات فضای کار اشتراکی به کاهش هزینه‌ها و افزایش بازدهی کار آنها کمک می‌کند.

مخاطبان این فراخوان سرمایه‌گذاران و شتاب‌دهنده‌های تخصصی و شرکت‌های مرتبط با بخش معدن و صنایع وابسته هستند.

خدمات و تجهیزات ارائه شده از سوی مرکز نوآوری ایمینو به استارت‌آپ‌های مستقر شامل میز کار، اینترنت، سالن کنفرانس، اتاق جلسات، اتاق بازی (Game room)، خدمات آزمایشگاهی، امکان استفاده جانبی از خدمات منتورینگ در حوزه کسب و کار، بازارسازی، خدمات حقوقی و تسهیلگری است.

همچنین این مرکز نوآوری از استودیو تخصصی صدا و تصویر برای تولید محتوا برخوردار است و برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها خدماتی مانند جلوه‌های ویژه سینمایی، استودیو مجازی و کروماکی، تیزرهای موشن گرافیک، اینفوگرافی (ارائه اطلاعات کمی و کیفی در قالب گرافیک)، مستندسازی، گزارش عملکرد پروژه‌های سازمان، دولتی و خصوصی ارائه می‌کند.

به نقل از شبکه ایمینو، علاقه‌مندان و متقاضیان استفاده از فضای کار اشتراکی می‌توانند با ثبت‌نام از این امکانات استفاده کرده و کسب‌وکار خود را توسعه دهند.

این مرکز پس از دریافت و بررسی مدارک در کمیته احراز صلاحیت، نسبت به انتخاب متقاضیان استفاده از این فضاها و مطابق قرارداد تنظیمی بین طرفین و مطابق قوانین و ضوابط عمومی مربوطه، در مدت مشخص شده در قرارداد، به تیم‌های منتخب اجازه حضور و فعالیت را صادر می‌کند.

ایمینو تاکنون میزبان بیش از ۱۲ تیم استارت‌آپی در فضای کار اشتراکی خود بوده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استارت آپ‌ها ، معدن ، ایمینو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استارت آپ ها معدن ایمینو فضای کار اشتراکی استارت آپ ها مرکز نوآوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • ظرفیت فضای صدور احادیث در توسعه فقه اجتماعی بررسی می شود
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز