Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هایدال اعلام کرد که بودجه ۱۸۶،۴۰۳ پوندی از آژانس نوآوری بریتانیا برای توسعه مواد کامپوزیتی مناسب برای صنعت هوافضا دریافت کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت هایدال (Haydale)، اعلام کرد که بودجه ۱۸۶،۴۰۳ پوندی از آژانس نوآوری بریتانیا (Innovate UK)، برای توسعه مواد کامپوزیتی مناسب برای صنعت هوافضا دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بودجه برای توسعه ابزار‌های کامپوزیت هوشمند برای صنعت هوافضا با استفاده از نانومواد عامل‌دار اختصاص داده شده است.

پروژه ESENSE (ابزار خود گرم‌شونده خارج از اتوکلاو که امکان همگنی دما را داشته و قابل ترکیب شدن با حسگر‌های گرافی است) به دنبال بهبود فرآیند‌های تولید خارج از اتوکلاو (OOA) است تا ابزاری برای نظارت و قابلیت‌های حسگر مادام‌العمر ارائه کند. این فناوری با استفاده از فرآیند ثبت اختراع شده HDPlas® Haydale به دنبال ایجاد جوهر‌های دمای بالا و حسگر‌های فشاری است. این پروژه از آوریل ۲۰۲۲ آغاز شده و انتظار می‌رود به مدت ۲۴ ماه اجرا شود.

هایدال در کنار شرکت‌هایی نظیر Atlas Composite Technologies، دانشگاه برونل لندن، Advise-Deta، TWI و Energy Carbon در این پروژه شریک هستند. این کنسرسیوم روی توسعه مواد کامپوزیتی سبک وزن برای استفاده در صنعت هوافضا کار کرده و نیاز به فرآیند‌های تولید سازگار با محیط زیست و مقرون به صرفه را بررسی خواهند کرد.

پروژه ESENSE با هدف جایگزینی فرآیند‌های پرهزینه قالب‌گیری اتوکلاو با یک ابزار خود گرم‌شونده OOA تعریف شده است که به طور بالقوه تا ۲۰ درصد زمان کوتاه‌تر و ۱۵ درصد صرفه‌جویی در انرژی در مقایسه با فرآیند‌های سنتی تولید قطعات کامپوزیتی هوافضا ارائه می‌کند.

جوهر‌های گرافنی کاربردی هایدال راه حلی ارائه می‌دهد که بر خلاف ابزار‌های خودگرم شونده فعلی، به لطف ویژگی‌های افزایش یافته پلاسما، می‌توانند ناهمگونی دما و شرایط پردازش پیچیده را تحمل کنند. حسگر‌های فشار به طور بالقوه می‌توانند با فرآیند‌های آنلاین و نظارت در حین خدمت ادغام شوند تا تولید قوی و بدون نقص را با هزینه‌ای بین ۴۵ تا ۵۵ درصد کمتر از تولید اتوکلاو ارائه دهند.

در حالی که OOA بیشتر در هوافضا استفاده می‌شود، خروجی‌های این پروژه مشترک به طور بالقوه می‌تواند مزایای بسیار گسترده‌ای برای سایر بخش‌ها مانند خودرو، انرژی‌های تجدید پذیر و لوازم الکترونیکی مصرفی داشته باشد که در آن بهبود بازده و کیفیت محصول نقش پررنگی دارند.

کیت برادبنت، مدیرعامل هایدال، اظهار داشت: «با دریافت Smart Grants از Innovate UK، هایدال می‌تواند فناوری اصلی خود را تکمیل کرده و توسعه دهد و در نتیجه به ارائه راه‌حل تولید مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای قطعات کامپوزیتی به بازار کمک کند. مشکلاتی که با استفاده از راه‌حل‌های ابزار خود گرم‌شونده قابل حل بوده و ما مشتاقانه منتظر همکاری با شرکای پروژه برای ارائه راه‌حلی هستیم که کیفیت مواد کامپوزیت را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد و از پتانسیل کامل آن‌ها نه تنها در هوافضا، بلکه در سایر راه‌حل‌های تجاری بادوام استفاده کند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانوکامپوزیت هوافضا هوشمند حسگر فناوری صنعت هوافضا برای توسعه راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس- در سی و پنجمین جشنواره امتنان، معاون توسعه منابع انسانی ایران خودرو در سخنانی با تبریک هفته کار و کارگر و قدردانی از همکاری های مستمر وزارت کار در زمینه منابع انسانی ایران خودرو به ویژه موضوع بازنشستگی، با اشاره به اهمیت مقوله پیشنهادات گفت: در سال گذشته ۵۱ هزار پیشنهاد در سامانه پیشنهادات ایران خودرو به ثبت رسیده است و از این تعداد، ۲۷ هزار پیشنهاد تایید شده است که بخش زیادی از آن اجرا شده و مابقی نیز در حال اجراست.

علی‌اکبر مرادعباسی، برگزاری جشنواره های مشابه امتنان را عاملی برای ایجاد انگیزه در منابع انسانی دانست و گفت: در سال گذشته ۸۱ پروژه از سوی کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو ارایه شد و دو پروژه به عنوان منتخب در استان تهران معرفی شد.

به گفته وی، در جشنواره امسال تعداد پروژه‌های کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو افزایش دوبرابری داشته است و از این تعداد پنج پروژه به عنوان پروژه‌های برتر انتخاب شده است.

گفتنی است، در جشنواره امتنان امسال، از ۱۱ پروژه برتر استان تهران، پنج پروژه به گروه صنعتی ایران خودرو اختصاص یافت که به تفکیک، سهم شرکت مهندسی خدمات صنعتی ایران‌خودرو (ایسیکو) یک پروژه و سهم شرکت ایران خودرو چهار پروژه است.

در حاشیه این همایش، نمایشگاه تخصصی پیشنهادات کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو برپا و پیشنهادات کارکنان ارایه شد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل