Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: تعدادی از نمایندگان از رئیس جمهور خواستار ورود به این موضوع شدند تا جلوی ابلاغ یا اجرای این بخشنامه گرفته شود.

به گزارش مشرق، محسن علیزاده اظهار کرد: هفته گذشته بخشنامه ای توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره وضع عوارض به محصولات صادرات محور ابلاغ شد که بلافاصله با واکنش اهالی بازار سرمایه، سازمان بورس و اوراق بهادار مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این بخشنامه مقرر شده که محصولات تولیدی صادرات محور که بازار خارجی دارند عوارضی برای صادرات پرداخت کنند موضوعی که با سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد و حتی می تواند آسیب جدی به بازار سرمایه وارد کند. دلیل توجیهی دوستان این است که به دلیل تنش در کشورهای روسیه و اوکراین این امکان وجود دارد که محصولاتی از جمله فولاد و سیمان در کشورها قیمت بالا داشته باشند و محصولات صادراتی ما نتواند نیاز داخل را تأمین کند و بیشتر صادر شود به همین دلیل عوارضی بر آن وضع کردند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: به نظر می رسد این موضوع آسیبی به بازار سرمایه وارد کند. مثلا یکی از شرکت ها در طول یک سال گذشته بیش از هزار میلیارد از سود سهامداران را ضرر کرده است. با توجه به این وضعیت تعدادی از نمایندگان به موضوع عوارض بر محصولات صادرات محور واکنش نشان داده و از رئیس جمهور خواستند که به طور مستقیم ورود کند و جلوی ابلاغ و اجرای این بخشنامه را بگیرد.

علیزاده ادامه داد: هر چند دوستان در وزارت صمت اعلام کردند این بخشنامه کوتاه مدت و برای دو ماه اجرا می شود اما همین مدت هم آثار زیانبار خود را بر بازار سرمایه به جای می گذارد. مجلس از همه ابزارهای نظارتی خود برای کنترل بازار سرمایه استفاده می کند لذا مقرر شده جلساتی به همراه برخی از نمایندگان در کمیسیون اقتصادی و با حضور کارشناسان وزارت صمت تشکیل شده که هم دلایل توجهی آن ها با بشنویم و ما هم دلایل خود را برای لغو این مصوبه بیان کنیم.

وی در پایان گفت: ان شاءالله بعد از برگزاری این نشست دوستان در وزارت صمت متقاعد می شوند که این بخشنامه را لغو کنند.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت محسن علیزاده وزارت صمت بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت صنعت معدن و تجارت شورای عالی بورس کمیسیون اقتصادی وزارت صنعت معدن و تجارت اقتصاد مقاومتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت محصولات صادرات بازار سرمایه صادرات محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات غزه؛ محور رایزنی تلفنی امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر

امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر درجریان گفت‌وگویی تلفنی با یکدیگر بر افزایش تلاش‌های میانجیگرانه برای پایان دادن به جنگ علیه غزه تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، دیوان امیری قطر اعلام کرد تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر با عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر تماس تلفنی برقرار کرد.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، دو طرف درجریان این گفت‌وگوی تلفنی به بررسی تحولات نوار غزه و اراضی اشغالی فلسطین پرداختند.

امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر درجریان این تماس تلفنی درباره تلاش‌های میانجیگرانه مشترک جهت دستیابی به توافق آتش‌بس فوری و دائمی در غزه و آزادی اسرا رایزنی کردند.

امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر همچنین درخصوص ورود کمک‌های بشردوستانه به تمامی مناطق نوار غزه به‌طور مداوم به بحث‌ و تبادل‌نظر پرداختند.

دو طرف همچنین بر لزوم افزایش تلاش‌های میانجیگرانه طی مرحله آتی با تمامی شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ نوار غزه و ممانعت از درد و رنج غیرنظامیان تاکید کردند.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحولات غزه؛ محور رایزنی تلفنی امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران