Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی تیم ملی شیرجه گفت: امیدوارم شیرجه روهای ملی پوش کشور با حضور در اردوها و دیدارهای تدارکاتی مناسب، به شرایط ایده آل رسیده و بتوانند در بازی‌های آسیایی هانگژو به نتایج خوبی دست پیدا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ شهنام نظرپور از جمله فعالان عرصه ورزش شیرجه کشور است که سوابق طولانی و درخشانی را در زمینه عضویت یا مربیگری تیم ملی شیرجه کشور داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با داشتن مقام قهرمانی کشور در رشته ورزشی ژیمناستیک در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود در رشته ورزشی شیرجه را در سال ۱۳۷۹ زیر نظر فرشید حسینی آغاز کرد. اولین تجربه بین المللی او  در رقابت‌های شیرجه رده‌های سنی خارج از کشور در سال ۲۰۰۳ و با حضور در کشور ماکائو اتفاق افتاد.

وی در همین سری از مسابقات و سپس با شرکت در مسابقات شیرجه رده‌های سنی در کشورهای تایلند، و اندونزی در سالهای بعد، مجموعا یک مدال  نقره و شش مدال برنز را از آن خود کرد. مقام اولی او در مسابقات کاپ شیرجه رده‌های سنی  درهلند در سال ۲۰۱۶، مقام دومی و سومی کاپ شیرجه در کشور های اتریش و سنگاپور نیز از دیگر مدال های کسب شده توسط وی در رشته شیرجه محسوب میشود و بالاخره در مسابقات شیرجه آسیایی در شهر باکوی آذربایجان، تیم اعزامی کشور متشکل از وی و مجتبی ولی پور با کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز به عنوان پر افتخار ترین تیم شیرجه این رقابت‌ها شناخته شد.

دوران مربیگری شهنام نظرپور نیز از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و در این عرصه هم وی موفق شده است با آموزش نوجوانان و جوانان مستعد  در رشته شیرجه،  گامهای موثری  را در راستای پشتوانه  سازی در این رشته ورزشی بردارد.

با این چهره شناخته شده و پر تلاش ورزش شیرجه کشور گفتگوی کوتاهی انجام دادیم تا از نقطه نظرات وی پیرامون وضعیت کنونی ورزش شیرجه در کشور آشنا شویم.

وی در ابتدای گفتگو در رابطه با آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا بر ورزش شیرجه گفت: شاید در زمان شیوع کرونا این وضعیت وجود داشت که به علت نرفتن شیرجه روهای ملی پوش به مدارس، مربیان دسترسی بیشتربه آنها داشتند، اما پس ازطولانی شدن این شرایط، همه ملی پوشان به دلیل بسته بودن استخرها و نداشتن تمرینات همه جانبه و مناسب، با اضافه وزن روبرو شده و از نظر کیفی هم افت بسیار زیادی را در وضعیت آمادگی آنها شاهد بودیم که برای بازگشت شیرجه روهای ملی پوش به شرایط قبل از کرونا، حداقل یک سال زمان لازم است تا آنها با تمرینات مستمر بتوانند به شرایط ایده آل قبلی خود نزدیک شوند.

کیفیت رقابت‌های لیگ برتر شیرجه کشور که در اواخر سال ۱۴۰۰ در تهران برگزار شد، سوال بعدی بود که از شهنام نظرپور پرسیده شد که وی در این ارتباط گفت: این رقابت‌ها  از نظر کمی با توجه به تعداد تیم ها و ورزشکاران شرکت کننده،  قابل توجه بود اما از لحاظ کیفی با ارزیابی نتایج بدست آمده،  متوجه می‌شویم که وضعیت ایده آلی را در بین ملی پوشان شاهد نبودیم. امتیازات بدست آمده در این مسابقات در اکثر ماده‌ها، پائین تر از 300 بود در حالیکه چهره‌های با سابقه تیم ملی شیرجه مانند مجتبی ولی پور و حمید کریمی  بارها ثابت کرده اند که می توانند امتیازهای خیلی بیشتری را در رقابت‌های مختلف بدست بیاورند. همانگونه که اشاره شد ناکامی شیرجه روها در رسیدن به رکوردها و امتیازات مناسب در این مسابقات، به دلیل شیوع کرونا و دوری شیرجه روها از کوران تمرینات و رقابتها اتفاق افتاد.

مربی تیم ملی شیرجه کشور سپس در رابطه با وضعیت تیم ملی این رشته ورزشی گفت:  نگاه مسئولان فدراسیون شنا به ورزش شیرجه مبتنی بر جوان گرایی و پوست اندازی در این رشته  است. خوشبختانه نوجوانان و جوانان مستعدی در رشته شیرجه  داریم و اگر سرمایه گذاری لازم بر روی آنها انجام شود  میتوان دورنمای خوبی را در این رشته ورزشی برای کشورمان ترسیم کنیم. ویژگی ورزش شیرجه به گونه ای است که حتی وقفه ای یک هفته ای در تمرینات ملی پوشان هم می تواند تاثیرات بسیار منفی را در موفقیت آنان داشته باشد. پس باید شرایطی فراهم شود تا با برگزاری اردوهای بلند مدت، مربیان تیم ملی بتوانند  به شکل تمام وقت آنها را در اختیار داشته و در جهت رشد و آمادگی همه جانبه وآرمانی آنها تلاش کنند.

شهنام نظرپور سپس با مقایسه وضعیت ملی پوشان رشته شیرجه در ادوار مختلف گفت: در گذشته امثال هدایتی ها و میرآبیان ها با مربیان خارجی تمرین می کردند، ما  هم در دوره فعالیت به عنوان عضو تیم ملی شیرجه، با مربیان اوکراینی تمرین کرده و اردوهای بلند مدت و مستمری داشتیم. پس اگر می خواهیم نسل خوبی را در وضعیت کنونی در رشته شیرجه پرورش بدهیم، باید شرایط فوق را برای  این ملی پوشان فراهم کنیم.

شهنام نظرپور سپس با تاکید بر لزوم بروز بودن دانش مربیان داخلی شیرجه گفت: ما چون اعزام های زیادی به خارج از کشور نداریم از نظر دانش روز ورزش شیرجه عقب هستیم. حداکثر اتفاقی که در این رشته ورزشی در طی سال می‌افتد این است که ملی پوشان با مربیان خود بتوانند یک اردوی تدارکاتی و یا اعزام به مسابقات خارج از کشور داشته باشند و این اصلا برای آشنایی مربیان و اعضا تیم ملی با علم روز ورزش شیرجه کافی نیست. مربیان صاحب نام  دنیا در ورزش شیرجه علاوه بر حضور متعدد در اردوها و مسابقات برون مرزی حتی این فرصت را دارند که در نشست های مشترک و سمینارها با هم تبادل نظر کرده و به روش های نوینی دست یابند که برای مربیان تیم ملی شیرجه ایران چنین چیزی وجود ندارد امیدوارم شرایط حضور در این گونه سمینارها در خارج کشور برای مربیان تیم ملی فراهم شود تا تلنگری جدی به ورزش شیرجه کشورخورده و شاهد موفقیت های ارزنده ای در این رشته ورزشی برای کشورمان در رقابت‌های برون مرزی باشیم.

امضا تفاهم نامه بین فدراسیون های شنا و ژیمناستیک از دیگر در خواست‌های شهنام نظرپور برای کشف بیشتر استعدادها و پرورش آنها برای حضور در رشته  ورزشی شیرجه کشور بود. وی در این زمینه گفت: اگر این تفاهم نامه بین دو فدراسیون فوق امضا شود، به دلیل این که دو رشته ورزشی فوق مشترکات زیادی با هم دارند ما به عنوان مربیان تیم ملی می توانیم از حضور نفراتی مستعد بیشتری در رده ای سنی پائین ورزش شیرجه بهره ببریم که از جمله این اشتراکات می توان به وضعیت خاص بدنی و از جمله عضلات و سیستم عصبی آنها اشاره کرد.

شهنام نظر پور در پایان این گفتگو تاکید کرد: با توجه به در پیش بودن بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین بازی‌های آسیایی هانگژوی چین در سال جاری، امیدوارم شرایطی فراهم شود که مربیان تیم ملی، شیرجه روهای ملی پوش را در اوقات بیشتری در اختیار داشته باشند. ملی پوشان صبح و عصر تمرین کنند، به شرایط ایده آل رسیده و با آمادگی کامل برای کسب افتخار در دو رویداد پیش رو برای کشورمان تلاش کنند.

وی افزود: در ضمن دیده شدن شیرجه روها توسط داوران بر اساس حضور  آنها در رقابتهای مختلف، تاثیر زیادی بر نحوه نمره و امتیازدهی داوران دارد. هر قدر شیرجه روها بیشتر در رقابت های برون مرزی شرکت کنند، محکی جدی خورده، دیده شده و می توانند به سطح بالا تری از آمادگی نیز برسند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رشته ورزشی مربیان تیم ملی رشته شیرجه تیم ملی شیرجه شهنام نظرپور ورزش شیرجه شیرجه روها شیرجه کشور شهنام نظر ملی پوشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد مهدی طهرانچی در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در چالوس در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با بیان اینکه دولت امسال افزایش حقوق ۲۰ درصدی برای اعضای هیات علمی در نظر گرفته است، گفت: جلسه شورای معاونین دانشگاه برگزار شد و در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

محمد مهدی طهرانچی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و آینده کشور را رقم می‌زند.

او ادامه داد: ۱۲۰ هزار نفر هفته گذشته در رشته ریاضی، شش برابر این تعداد در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که حکایت از ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش آموزان دارد و اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

رئیس دانشگاه آزاد کشور گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد

طهرانچی با بیان اینکه کشور در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته است و هنر و رسانه در این جنگ، نقش جدی را بازی می‌کنند، افزود: جامعه شناسی و مخاطب شناسی در هنر و رسانه جایگاه بسیار مهمی دارد که این موضوع از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد.

در این اجلاسیه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور به مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختند.

منبع: صداوسیما

کد خبر: 1228925 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • عنایتی: سیاست باشگاه پیکان جوان‌گرایی است
  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور